Gå til innhold

lloll

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lloll

  1. Denne løsningen gjelder for A55 og sannsynligvis også for A33.

     

    Når du plugger i kameraet via USB-kabelen eller setter i minnekortet så vil det dukke opp en ekstern disk. Det som er vanlig er at hovedmappa der er skjult. For å vise alle filer, gjør følgende (Windows XP, men lignende framgangsmåte på andre Windows-versjoner):

    1. I utforskeren, trykk på verktøy -> mappealternativer

    2. Klikk på Vis øverst

    3. Under avanserte innstillinger midt på skjermen, velg «Vis skjulte filer og mapper»

     

    Gå deretter til den eksterne disken og inn på følgende mappe:

    PRIVATE > AVCHD > BDMV > STREAM

     

    I den mappa vil det ligge mts-filer. Det er disse som er videofilene.

     

    Dette hørtes jo fornuftig ut. Men jeg har Mac, hvordan gjør jeg det da?

     

    Edit: Jeg fant videoene, men hvilket program skal jeg åpne dem med? I VLC ble filmene hakkete.

  2. Jeg finner rett og slett ikke videoene jeg tar med kameraet inne på datan. Vanskelig å forklare, men hvis jeg skal se videoene på kameraet må jeg først ta en video og avslutte den, så kommer jeg direkte inn på videoene, men hvis jeg da tar et bilde etterpå kommer jeg inn på bildene og ikke videoene, og jeg må ta en video for å finne dem igjen. Skal ikke de ligge i samme "mappe" på kameraet? Finner ikke NOE sted på datan, i mappen. Hjelp?

  3. Sendte en mail til Sony ericsson ang. problemet mitt og fikk dette tilbake:

     

    Om du opplever dårlig dekning, støy eller brudd under anrop, kan dette skyldes at du har for dårlig forbindelse mot 3G-nettverket der du befinner deg. Test med å slå av 3G i telefonen.

     

    I Sony Ericsson Xperia™ X10 mini gjør du dette ved å trykke på Menyknappen > Innstillinger > Trådløst og nettverk > Mobile nettverk > Nettverksmodus > velg "Kun GSM".

     

    For å kunne benytte 3G må ditt SIM-kort og abonnement være aktivert for tjenesten, og du må befinne deg i et område med tilfredsstillende 3G-dekning. Vennligst kontakt din mobiloperatør for mer informasjon.

     

     

    Og gjett om mobilen min funker nå, ja! :D

  4. Hun har lenge "letet" etter rede nå. Jeg har satt en fødekasse i stua og hengt et pledd over slik at det blir mørkt og lunt der, og lagt flere lag med både håndklær, pledd og aviser :)

     

    Er klar over temperaturen, men usikker hvordan jeg skal få til å holde henne slik at jeg får målt temperaturen, for hun blir veldig hissig og løper av gårde, eller legger seg ned og limer halen intill kroppen. Tips?

  5. Begynner å bli veldig utålmodig her jeg sitter og venter på at katten min skal føde.

    Er ikke 100% sikker på parringsdato, men hun hadde ekstrem løpetid rundt den 6. mars og ble borte i to dager og da hun kom hjem var løpetiden borte. Og siden jeg ikke vet eksakt dato er det vel 60 - 63 dager siden nå? Og jeg kan kjenne kattungene veldig godt inni magen og de er veldig aktive. Kattemoren merker jeg ikke noe særlig forskjell på, bortsett fra imorrest. Hun var heelt slapp, og trøtt, og "bar" jeg henne fra under bordet bare la hun seg ned igjen oppå meg. Er dette et tegn?

    Prøvde igår å måle tempraturen på henne, og viste 37,5 grader, men er usikker på om jeg fikk det ordentlig til, for kan ikke akkurat si hun likte det .. Tips til hvordan jeg skal holde henne?

    Men noen spesielle tegn jeg skal se etter?! Veldig utålmodig ja! :lol:

     

    Pattene er forresten veldig "hovne" og magen veldig stor. Men det har de vært i flere dager nå!

  6. For ca. et halvt år siden fikk jeg mobilen Xperia x10 mini, bestilt fra Komplett.no men etter en uke mista jeg dekninga på simkortet og kunne verken sende melding eller ringe eller motta, så har brukt en annen mobil så lenge. Venninen min fikk seg også den mobilen og akkurat det samme skjedde med henne. Bare at jeg har dekning på spesielle steder jeg er, f.eks i "byen" vår har jeg dekning osv, men ikke hjemme.

     

    Idag var jeg og kjøpte nytt simkort, men har enda ikke dekning! Hvorfor?

  7. Okei, tror jeg har gjort noe litt vel dumt.

    Ville så gjerne være hjemme fra skolen idag uten å skulke, så tok 8 jernabletter sammen med appelsinjuice igårkveld. Våknet, og var helt frisk så faka at jeg hadde uvel mage. Men i hele dag har jeg hatt bløt avføring som er svart som koll og har vært trøtt og småsvimmel i hele dag. Kan jo ikke si det til mamma, hun kommer til å tro jeg er dum, så noen tips? Heelst raskt .. Tablettene heter Nycoplus Ferro- Retard og har 100 mg i en tablett.

     

    ... :cry:

  8. :D ikke så nøye av piercingen, men navlen vises ihvertfall ikke!

    tør for første gang å vise fram magen min! bilde fra navlen før, ligger i den første posten :)

    Den "knotten" har "krympet"/gått litt lengre inn enn på det første bildet, siden jeg har lagt mere på meg, og at det er to år siden sist :)

    • Liker 1
  9. Trenger svar fra litt yngre gutter her nå.

    Lurer nemlig veldig på hva en gutt tenker om meg/ føler for meg.

    Han går i klassen min, og i en god stund når har vi drevet og tafset endel på hverandre og han kan tulle med f.eks og si "skal vi dra på doet?" osvosv. Men han driver også og tafser endel på to andre jenter. Men det er ofte vi står sånn at han står bak meg, også holder han rundt meg og sånt. Han sitter forann meg i klasserommet og lener seg ofte bak og liksom enten legger seg ned på pulten min eller sier noe som "hvordan går det?" på en flørtende måte også smiler han akkurat som om han blir flau. Men han snakker nesten aldri med meg på msn, og jeg tør ikke skrive til han. Av og til kan han virke avvisende mot meg, og av og til virker det som om han vil ha kontakt. Hva tror dere han tenker om meg?

×
×
  • Opprett ny...