Gå til innhold

1v4r

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 1v4r

  1. Jeg har i dag en server som kjører Openfiler SAN/NAS og fungerer som et ISCSI-Target til flere servere. Problemet med Openfiler er at SCSI 3 persistent reservation enda ikke støttes av openfilers native ISCSI-target hvilket fører til at Openfiler ikke kan brukes i et Windows Server 2008 Failover Cluster.

     

    Er det noen som kjenner til andre gratis soft-SAN-alternativer som støtter Failoverclustering med Windows 2008 R2. Gidder ikke sløse bort lisens på en windows storage server.

  2. Hei,

    Jeg jobber i Black Box som leverer massevis av slike løsninger.

    Det er desverre ikke helt gratis nei. Produktene brukes hovedsaklig av berifter for fjernstyring av utstyr over internett. Den rimeligste varianten vi har er <a href="https://www.blackboxas.no/no-no/fp/930/38947/ServSwitch-Wizard-IP-DXS/All" target="_blank" rel="nofollow">ServSwitch IP DXS </a>som koster fra ca 4400,-. eks mva. Dette er en VNC basert boks. Det finnes nok rimeliger aleternativer, men de billigste løsningene fungerer sjeldent særlig bra. Det største problemet er ofte synkronisering av musepeker.

     

    Jeg har brukt Black Boxs produkter før i jobbsammenheng og har god er faring med disse. Denne modellen hadde jeg ikke fått med meg, men denne (Wizard IP DXS standard

    model) er nøyaktig hva jeg er ute etter. Skal innrømme at 4400,- er et stykke over hva jeg hadde sett for meg, men sånn er det jo ofte med ITutstyr du ikke får tak i på elkjøp. Du har ikke tilfeldigvis noen eksempler på rimeliger aleternativer. Mus er skjelden et stort behov i BIOS, POST eller Windows PE (TAB er din venn).

  3. har du reele servere, så er det løsninger som ikke krever endring av noe slag, jeg antar du ikke har det.

    du trenger å aksessere serverene før OS har bootet, antar du bare vil slå de på?

    om du kun trenger å slå de på er WOL(Wake On Lan) en løsning, som heller ikke krever endringer på oppsettet.

     

    om du vil f.eks gå inn i bios via remote på en vanlig pc med server-os har jeg ingen billig løsning til deg.

     

    Takker for svar, folkens. :)

     

    Server1 og Server2 er av typen Dell PowerEdge 1600SC. Disse modellene har ingen form for iLO eller onChip VNC etter det jeg fikk ut av dokumentasjonen. Server3 er hjemmebygget. Løsningen jeg ser etter involverer hardware og trolig software på Server1.

     

    WOL har jeg allerede satt opp og det fungerer fint. Greia er at jeg ønsker tilgang til POST screen og BIOS da det blir en del roting i Setup, RAID- og bootmenyen.

  4. Hei. Jeg driver å surrer med noen servere hjemme og har en gammel KVM switch (PS2+VGA) til administrering. Problemet mitt er at jeg stort sett ikke sitter på "serverrommet" når jeg styrer med serverene og trenger derfor en måte jeg kan aksessere disse serverene før OSet er staret opp via nettverk også når jeg ikke er i huset. Server1 er tilgjengelig fra Internett via RDP.

     

    kvm.jpg

    Server1

    OS: Microsoft Windows Server 2008 R2

    Server2

    OS: Microsoft Hyper-V Server 2008 R2

    Server3

    OS: Openfiler NAS/SAN

    Klient1

    OS: Windows 7 Proffesional

     

    Det jeg lurte på er om noen kjenner til en enhet eller software som lar meg aksessere PS2- og VGA-feeden fra klientsiden av KVM-switchen på Server 1.

    Jeg har sett på diverse KVMoIP-løsninger men disse koster mer hva det er verd å få dette gjordt. Jo billigere løsning jo bedre.

  5. Har tenkt til å sette opp en enkel virtualiseringserver men er litt usikker på valg av hardware og lurte derfor på om noen har noen ideer til hvilke produkter jeg bør burdere. Ser for meg følgende minimumskonfigurasjon (MinKomf):

     

    4-kjerner CPU 2,6 ghz Intel VT eller AMD-V

    12GB Minne

    2x Gb LAN

     

    Dette er som sagt MinKomf. Pris er absolutt en faktor så jo billigere MinKomf kan gjøres jo bedre. Kabinett, CD-rom, lagring osv... har jeg allerede så det er ikke nødvendig å ta med i beregningen.

     

    Takker for all hjelp.

  6. Etter min mening var det siste gode C&C spillet C&C RA2. Alle titler i serien etter dette bærer et vesentlig større moment av EAfication. Jeg syntes Generals var kult, men eneste grunnen til å kalle det et C&C spill var for å benytte seg av et allerede veletablert varemerke. C&C3 bar preg av at man prøvde å appellere til den gamle fansen og styrke historien og det gode gammle C&C universet men, hva er poenget med å legge inn en tredje fraksjon? Først i RA2-YR så C&C3 som de prøvde å unnskylde med at det var planlagt i serien siden Tiberian Dawn. WTF? Seff ser man tendenser til det i Tiberian Sun, men måten de blir introdusert på virker så "Eh... og så bare faller de ned fra himmlen... sånn... hva nå?" Og nå har turen kommet til RA3. Noen som hører at det hviskes "Det funka så bra i Starcraft" i gangene hos EA? Lurer på hvordan de har tengt å forklare seg denne gangen.

     

    "Når Sovjet vant krigen avslørte eskimoene den sanne posisjonen til Atlantis hvor Hitler har blitt holdt fange siden starten på RA1 og nå kommer de med en hær av supermennesker for å utslette hele verden???"

     

    Jaja. Japan, du. Kan jo bli spennende. Jeg venter uansett i spenning.

  7. Jeg har fått tak i en Torisan TFT-LCM TM121SV-02L07A sjerm fra en IBM Thinkpad laptop og prøver å finne ut om det er mulig å bruke denne som skjerm for en vanlig desktop. Jeg har lett litt rundt på google etter info om skjermen, men fant bare salgsinfo.

     

    noen som har noen ideer?

  8. Jeg har planer om å gå til anskaffelse av et vannkjølingsystem til mitt nye hovedkort.

    Jeg har et Cooler Master Stacker 810 tower og lurer på om en 2x120 Radiator (hovedsakelig denne: http://www.microplex.no/product.aspx?pid=M...240&mcat=14s265) passer i vifteplassene bak ved siden av hovedkortet over PS. Vil det la seg gjøre uten at jeg trenger å modifisere ytterligere på kabinettet?

    Har prøvd å finne arbeidstegninger av både radiator og tower men det er tydeligvis ikke så lett.

  9. Ingen som kan hjelpe meg? Jeg har fått bekreftet fra andre hold at dette er fullt mulig med dette kortet, jeg trenger sannsynligvis de originale installasjonsfilene. Noen som har eller har hatt dette kortet som kan hjelpe meg?

    6703002[/snapback]

     

    hei. jeg sitter med samme problem. noen som vet noe?

  10. Selv har jeg brukt SUPER som koverterer de fleste audio og videoformater til hva som helst av andre audio og videoformater. Det kan brukes til å hente ut lyd fra en film.

    Ble også testet av ITavisen.

    Skulle tro det kanskje gir bedre lydkvalitet enn om du tar det via en lydutgang. du slipper også å spille av hele filmen for å få tak på lyden. Og... Det er gratis :D

  11. Jeg har bestemt meg for å skaffe meg et CM Stacker 810 Kabinett, men hva er forskjellen på RC-810-SSN1 og RC-810-SKN. Det står ikke noe nevnt om dette på Cooler Masters Hjemmesider så vidt jeg kunne se.

    På Netshop.no søkte jeg på "Stacker 810" hvor den eneste forskjellen er fargen og prisen (45,-)

     

    Er det noen som vet om noen bilder av begge kabinettene så man kan se forskjellen, og er det noen annen forskjell en fargen?

  12. Hey. jeg har over lang tid hat ett sprøtt problem på pcen når det kommer til dette med fildeling.

     

    Det kan virke som det er trafikk i visse protokoller som fører til problemet men vet ikke sikkert.

     

    Problemet har flere uttfall men ingen av dem oppstår samtidig.

    1. når noen prøver å overføre en fil FRA maskinen min til en annen enhet på nettverket rebooter pcen.

     

    2. Noen av dere kjenner sikkert til fildelingsprogrammet Direct Connect aka DC eller DC++. jeg kan fint laste ned fra andre men når noen får kontakt med pcen min og laster ned filer eller fillisten låser pcen seg. hverken mus eller keyboard svarer.

     

    3. jeg har satt opp en ftpserver på maskinen og opp/nedlasting til denne servern gikk fint så lenge det pågikk over internett og ikke kun på LAN, noe jeg ikke fatter siden jeg får internetttilkobling gjennom dette LANet.

     

    Jeg har prøvd å bytte Nettverkskort, oppdatere drivere, prøvd med 2 forskjellige OS. og flasha bios. det løste problemet til jeg drassa med pcen på OsloLAN i 2003.

    jeg har siden også formatert og oppdatert BIOS men problemet er nå statisk.

     

    Noen løsning eller anelse om hva/hvor problemet kan er/ligger?

×
×
  • Opprett ny...