Gå til innhold

ingolf23

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ingolf23

  1. Skal love deg en ting ihvertfall.. jeg skal aldri ha LG tlf igjen... og det er ikke fordi at jeg er så misfornøyd med telefonen er derimot veldig fornøyd med den. Men nå har vi blitt lovet oppdateringer siden tlf var ny og HVER gang har det tatt minst 6 mnd mer enn det de har lovet...

     

    Ikke interresse av å ha et produkt fra noen som gir så faen i kundene sine....

    • Liker 5
  2. Telefonen min mister dekning i hytt og pine. Eksempelvis kan jeg sitte her hjemme med telefonen 40 cm unna vinduet, og den vil ikke finne nettverket. De 2 siste dagene har dette vært et problem også utendørs på jobb. I dag vil jeg tippe at jeg har hatt dekning ca. 30 % av tiden jeg var på jobb, noe som er uakseptabelt når telefoner må tas og mottas.

     

    Er dette noe noen har vært borte i? Og er det en kjapp løsning?

     

    Jeg har tenkt å roote og få inn CyagenMod, men de neste dagene jobber jeg mye overtid og har ikke tid, samtidig som jeg må ha en normalt fungerende telefon.

     

     

    -Deluze

     

     

    Du har vel ikke tele 2? jeg har fått endel lignende problemer etter at de bytta til network norway i oslo omerådet .....

  3. Tenkte jeg skulle kjøpe GTA 3 på market, da dette skal være kompatibelt med Optimus 2X.

     

    Finner det imidlertid ikke i Market, og når jeg går på market.android.com og prøver å kjøpe det der, får jeg beskjed om at det ikke er kompatibelt med telefonen min.

     

    Søkte litt på andre ting, og ser ut som ALT MULIG som legger begrensninger på telefonmodell er borte fra market for meg - inkludert alt som skal være tilgjengelig for Optimus 2x/NVIDIA Tegra.

     

    Telefonen min listes opp som "Telenor LGE LG-P990", kan dette ha noe med saken å gjøre?

    Hva kan jeg gjøre?

     

     

    Har forøvrig stock LG 2.3.4, ikke rootet.

     

    Fungerer fint på min tlf. kjører stock rom ikke rootet jeg også.

     

    Har du prøvd å slette dataene til marked?

    Det har hjulpet meg før når jeg har hatt problemer med marked

  4. Og da klikka tlf min :p begynte med at den brukte sinnsykt mye strøm og ble varm. Jeg slo den da av for det pleier å hjelpe når den begynner å tømme batteriet uten grunn.

     

    Etter jeg gjorde det så går tlf bare i en loop hvor den starter opp også restarter seg selv.

     

    Noen som husker i farta hvordan man tar en reset av denne tlf?

     

    Eller har noen andre gode tips på hva jeg kan gjøre`?

  5. Jeg har ikke kunnet motta eller sende mms siden forrige oppdatering.. Har fått tilsendt ludos automatiske innstillinger (disse fungerte jo før), men til ingen nytte.. Noen som vet hva problemet er og hva jeg evt. kan gjøre?

     

    Hvordan tar jeg forresten et 'skjermbilde' ?

     

    Du tar skjermbilde med å trykke hjem knappen og av og på knappen ;)

  6. jeg har ikke roota den noen gang..... skal være sagt jeg ikke har hatt noen store problemer med min heller... men hadde vært greit å fått nyeste oppdatering samme hva...

     

     

    Men er jo mulig at den oppdateringen kun gjør tlf til dem som har problemer like bra som min har vært hele tida.... og jeg derfor ikke får noen oppdatering...

  7. Jeg har skrudd av tastelyder, men fortsatt så forekommer det når jeg skriver f.eks. meldinger :hmm: Noen som vet noe om dette?

     

    Hadde samme problemet når jeg fikk tlf selv.

     

    Du slår det av med å gå inn på innstillinger -> språk og tastatur -> tastaturinnstillinger på skjerm

     

    Så huker du av der det står lydmelding

  8. Nå begynder jeg å gå lei LG.. Først skulle denne mobilen bli lansert mye tidligere en den faktisk ble , utrolig mye rot fra LG sin side når det kom til lansering av telefonen. Før lansering lover de oss også 2.3 iløpet av april , dette skjedde jo ikke ? og så kommer de og sier iløpet av sommeren nå etter lansering ? kjipt for de som kjøpte på relese å håpet på en kjapp oppgradering til 2.3 . Så har mobilen en del problemer ved relese som de ENDA ikke har klart å fikse , så blir vi lovet en mirakel kur som skal fikse alt dette iløpet av mai måned .. hvor ble denne av da ? nei.. grøss , aldri hatt godt forhold til LG og har ikke blitt noe bedre av denne ærfaringen.

     

    Beklager , men følte for å syte litt her nå.. Bikket bare litt for meg når LG ikke klarer å få ut en enkel oppdatering som lovet engang.

     

    Helt enig! synes det er dårlig support og oppfølging fra LG på denne tlf og selvom jeg har en feilfri tlf så er dette grunnen til at jeg ikke velger LG neste gang jeg skal kjøpe meg tlf.

     

    2.3 var på en måte en av grunnene til at jeg endte opp med denne og når de ikke leverer før lenge etter release så blir dette min siste LG tlf.

     

    Selvom jeg er kjempefornøyd med denne tlf og ikke har et eneste problem.

     

    Er litt spent på om LG klarer å fikse alle problemene som alle andre har med tlf sin med en oppdatering, tviler litt på dette og lurer på om det er grunnen til at de ikke har kommet med oppdateringen enda.

    Tenker med gru på om jeg skulle vært en av de som hadde disse problemene som mange andre har og hadde måttet vente et par måneder for å få en tlf som funka.

     

    Utrolig dårlig dette av LG

  9. Nå har jeg akkurat installert Bang Bang Racing fra Terga Gamezone, men det er helt håpløst. Det lægger så vanvittig, umulig å spille. Hvordan er det mulig når dette skal være en av de kraftigste telefonene på markedet?

     

    Det funker helt perfekt på min tlf ... ikke lagg i det hele tatt her....

  10. Ok er litt nysgjerrig på hva det kommmer av når det er så mange som har problemer med sin tlf i og med at jeg ikke har hatt noen med min.

     

    Jeg kjører orginal tlf med orginalt rom.

     

    Virker på meg som det er blitt produsert endel tlf med feil på hovedkortet og det derfor ikke kommer noen update for å fikse det.

     

    Tror ikke denne feilen gjelder tlf kjøpt nå men kun tlf som kom når tlf var helt ny.

     

    Kan ikke si jeg er veldig imponert over LG og deres support hvis det er tilfellet og de da ikke kan legge seg flate og inndrømme feil.

     

    Dette fører jo til endel negativ omtale og presse om en tlf som jeg ihvertfall synes er kjempe bra og veldig godt fornøyd med.

     

    Men til tross for det så er jeg vel skeptisk neste gang om jeg skal velge LG igjen nettop på grunn av dårlig behandling av alle de som har fått en tlf som ikke fungerer som den skal.

  11. 3396? synes jeg ser at den får rundt 1400 på quadrant alle steder jeg finner... og i tillegg så hakker den på spill som flyter på lg optimus 2x..er ikke akkurat veldig imponerende det for en tlf som på papiret skal være bedre enn LG optimus 2x.

     

    Edit:

     

    Ser at den fikk 2512 på denne videon

     

    som er ganske nøyaktig hva jeg fikk på min optimus...

     

     

    Så da er vel de quadrantene jeg har sett med galaxy vært med uferdig software...

×
×
  • Opprett ny...