Gå til innhold

Lundaren

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lundaren

  1.  

     

    Du sier at klumpen/kulen ligger langt ned i bakhodet. Hvor langt ned er det snakk om? Er det på selve nakkebenet, eller helt ned i nakkeområdet?

    Hvis man har fingeren midt på nakken, og fører den oppover på høyde med midt på øret ca! Også er det på venstre side, som sagt. Syntes det er mer på hodeskallen enn nakken..!

     

    Det er vanlig med fettkuler eller lymfekuler i området du beskriver. Uregelmessighet i kraniet kan også være en forklaring. Huden blir også veldig stram når du vrir på hodet, så det forklarer nok hvorfor det blir ømt.

     

    Det er nok ikke noe å bekymre seg over :)

     

    Lykke til hos legen

  2. Har sett litt på Roccat Kone XTD selv faktisk. Ser ganske smud ut! En annen jeg har sett på, som jeg også har testet, er Mad Catz.R.A.T 7. Den kommer med flere deler så du kan tilpasse den omtrent akkurat som du vil.

    Ikke den peneste utseendemessig, men jeg liker alle mulighetene man har med den. Den finnes også i trådløs, men da under navnet R.A T 9.

    Forøvrig bør du sjekke ut testsiden til hardware.no. Kanskje finner du noe interessant der!

    Lykke til i jakten etter mus :)


  3. Fungerer alt helt fint med bare to brikker? Uansett hvilke to brikker du bruker?

     

    Jeg har aldri vært noe tilhenger av å kombinere separate sett med RAM (jeg vet mange gjør dette uten problemer, men...). Det kan godt tenkes at de to settene dine ikke vil spille helt på lag.

    Ja, alt fungerer helt fint med bare to brikker, og uansett hvilke brikker jeg bruker.

     

    Jeg mistenker det samme, men alle brikkene kjører på samme volt, timing, frequency osv, så jeg klarer ikke å finne problemet. Har også diagnosert brikkene uten å finne feil.

  4. Hei!

    Jeg har nylig kjøpt to nye rambrikker. (Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 2400MHz). Jeg har to av disse fra før, så jeg har nå 32GB tilsammen.

    Etter jeg satt i de to nyinnkjøpte brikkene, har jeg fått problemer med overklokking. Jeg må kjøre alt på "stock" og jeg kan ikke engang aktivere XMP-profilen i BIOS uten problemer. Et minste forsøk, og jeg må resette CMOS for å kunne boote.

    Dette har ikke vært et problem da jeg kun hadde to brikker.

    Er det noen her som vet hva problemet er?

    Litt specs:

    MSI Mpower MAX
    Intel Core i7 4770K
    Corsair Vengeance Pro 4x8GB DDR3 2400MHZ (CMY16GX3M2A2400C11R)

×
×
  • Opprett ny...