Gå til innhold

nextri

Medlemmer
  • Innlegg

    224
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nextri

  1. Huska ikke om det fulgte med en cd med disse, isåfall har jeg somla den bort, så jeg lurte på om det er noen som vet hvor jeg finner driverne til det innebygde WLAN kortet i g556e? Har prøvd intelsiden men ikkeno der fungerer. Syntes å huske det var et intel kort.

     

    Takker på forhånd :)

    4670777[/snapback]

     

     

    Har nettopp hatt samme problem. Driverene ligger ikke på ecsusa.com eller på den taiwanske siden.

     

    Har selv også rotet bort cd'ene som fulgte med PC'en

     

    Etter en times søking rundt på nettet fant jeg det

     

    Wlan kortet som er i PC'en er fra Intel, og driver kan lastes ned fra intel sine sider

     

    Intel PRO/Wireless 2200BG

     

    http://downloadfinder.intel.com/scripts-df...&ProductID=2259

  2. Har denne maskinen selv. Er passe fornøyd. Det jeg kan utsette er at skallet "knirker" og ingangen til strømforsyningen har fått dårlig kontakt etter at jeg har hatt pc'en på fanget. Nå klarer den ikke lade uten at den står i ro og ledningen ligger i en spesiel vinkel.

  3. Bare for å skryte litt... Var på konserten i Oslo 3.desember. Konge konsert...

    men.... dagen før, altså 2.desember var jeg og to kamerater på byn, dvs Blaze. Og plutselig dukket Lars, Kirk og Robert opp.. og satt rett ved siden av oss. Håndhilset på allesammen, men spurte ikke om autografen, ville ikke være for inpåsliten. kirk sa at James fikk ikke være med pga. avrusingen... litt kjipt.

     

    Så litt senere på kvelden var det på tide med kebab. Mens jeg sto der på "Lett og Mett" og ventet på king kong kebaben jeg hadde bestilt, kom selveste Lars Ulrich inn, mens det var kun jeg som var i sjappen.. og så ti sekunder etter på randt det 15 andre inn som tydeligvis hadde fått med seg at han var der..

    Det var en fin kveld....

  4. Prince of persia er kongespill. Spilte igjenom hele på 10 og en halv time, hadde en pause etter 83%, var litt vanskelig der. men Fantastisk kult, og spennende historie. Fikk litt høydeskrekk rundt 90%. Syntes ikke det var ensformig.

     

    Du som stod fast ved de kassene. Det er to kasser som skal stå oppå de to bryterene på gulvet. en kasse står gjemt bak i et hjørne. litt vanskelig å finne.

     

    men absolutt ett spill jeg vil anbefale, Vil si det er en blanding av gamle prince of persia, max payne, blade, matrix og ett hint av tomb rider.... skamtøft...

  5. Vet du om det er mulig å lage det til slik at det vises film på tven mens på skjermen kan jeg feks spille?

    Hvis du med "spille" mener kabal, så går det utmerket, men hvis du skal spille andre fullskjerms spill, så tror ejeg det går dårlig, i tillegg ville lyden blitt en blanding av spill og film.. Ikke så veldig gunstig

  6. når jeg kobler tven til svideoen på grafikkortet så blir grafikken skikkelig dårlig på tven. Masse striper og nesten umulig å se hva som står der. Hva gjør jeg galt?

    Har hatt samme problem, og ett problem med at bildet bare blir svart/hvitt når jeg bruker s-video kabel. Jeg bruker istedenfor en overgang fra s-video til "composite" (sånn gul en), og en slik adapter. Det fungerer utmerket, men ikke når jeg bruker s-video rett i adapteren.

     

    Men ett tips:

    Når du skal spille av filmer på tv'en, går det an å stille inn skjermkortet slik at Video vises fullskjerm på tv, men i ett vindu på dataen, på den måten kan du drive med andre ting på pc'en samtideig, hvis det skulle være nødvendig, du slipper også å skifte opplsøsning hver gang du skal se film. På mitt atikort heter instillingene "Theater Mode"

×
×
  • Opprett ny...