Gå til innhold

plum

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av plum

  1. Hvilke sider tilbyr for tiden innskuddsbonus på over 500kr?

     

     

    Disse tilbyr 1000kr?

    Betway

    Betsson

    Unibet

    bet365

    Centrebet

     

    Hvilke andre sider tilbyr bonus?

     

    Safebet.no har link til forskjellige sider som tilbyr bonus?

    Hvilke andre sider tilbyr bonus? Greit å vente å se med tanke på VM. så hadde vært fint om folk som viste om andre sider kom med de her

  2. Ja alex.. Du velger hvor mye du vil selge/kjøpe.. Så matches den summen om du finner kjøpere/selgere..

     

    Så du velger selv beløpet å kjøpe / selge for. Problemet er bare på små kamper at ikke alltid det er marked for oddsen og da får du ikke kjøpt/solgt ønsket mengde. De matcher de beløpene som er tilgjengelig.

     

    På store kamper. CL osv så er det ikke vansklig å få matchet beløpet.

     

    Vet ikke om det er maks beløp på kjøp må du jo bare ha beløpet på konto.

    På salg må du ha risikoen på konto og, og har du nok penger kan du og bette så mye du ønsker. Eneste tingen er å få beløpet matchet

  3. Noen her som bruker betfair? Skjønner meg ikke helt på oddsen der.. Når jeg velger et spill kan jeg selv justere oddsen opp og ned . Skjønte ikke helt hvorfor man kan justere selv..

     

    Tingen med betfair er at du på blå "kjøper odds" (som hos en vanlig bookmaker(bet365 osv)

    Eneste tingen er at du velger oddsen DU er villig til å kjøpe til... Er oddsen på 1.5. Men du synes det er lavt. Kan du ØNSKE å kjøpe (blå) og så skrive oddsen du vil kjøpe til. For eksempel 1.7.. Om da en person vil selge (altså på at det utfallet ikke intreffer) Og føler 1.7 i odds er en god odds matcher han ditt ønsket kjøp og begge er fornøgde med oddsen.

     

    på bet365 osv så setter DE oddsen. Og da får du bare den oddsen. MEN på betfair tar de 5% kommisjon av gevinst.. Håper dette var noe oppklarende

  4. Hei. Nå tar jeg litt generell info om den. Da jeg selv jobber i Tele bransjen og kan en del om abbo. Og selv skal ha meg desire.

     

    Helt nye modeller lønner seg å kjøpe uten abbo. Spess på ikke "typiske abbonoments tlf" altså billige walkman osv. men nok om det.

     

    Desire er nok en tlf som er billigst på nett en stund. Vil anbefale nettbutikker med vanlig butikk(lefdal, elkjøp osv) med tanke på reklamasjon om du er uheldig.

     

    Abbenoment er telenor, netcom og tele2 ikke noe spess billige i butikk da de billigste er nett abbenoment.

     

    Tele2 og mange andre har ring/send meldinger for 170->185kr mnd. alt under det i ringing og sms er gratis. For deg virker det som dette holder:)

     

    Tingen er om du starter å bruke mye nedlastning. Visse billige abbenoment har VELDIG dyre mb priser.

     

    så stiger nedlastningen kan andre abbenoment med tilleggs tjenester være bra. Eksempelvis telenor med mobilsurf.. 99kr i mnd å da kan du laste ned 500mb:)

     

    Så veldig trolig er dette konklusjonen:

    Kjøp på Elkjøp/lefdal/elprice for 3899 UTEN abbenoment da denne er åpen og blir dyrere totalt sett.

     

    Ved ditt bruk velger du Tele2 sherriff/talkmore osv.. Fordel med tele2 er at du kan få nytt simkort i butikk om du mister tlf, sperrer simkortet eller noe sånt.

     

    Og se etter behov for nedlastning om tilleggstjenesten er dyr. Noen steder er det bl. annet 5kr megabiten og det blir dyrt i lengden

  5. Kan jeg spørre hva som avgjorde valget ditt? Har XPS'en høyest oppe på min liste, med Multicom M740 som en mulig utfordrer og eventuelt MSI EX300.

     

    Vel. var innom mange Multicom, og fant en kanon 12.1" for ca 8 000kr. men så leste jeg litt poster om den + en venn har en multicom bygd laptop. Og de har en del støy, og har vært probelm å justere viftestøyen + de avgir en del varme (Naturlig pga veldig mange bra komponenter i en liten pc). Og så så jeg Dell XPS M1530 og syns den så drit fet ut så la litt vekt på design og.

     

    Har og hatt Dell pc i huset. som nå er ca 5-6 år tror jeg. Tidlig ute med p4 1.3Gz cpu og den virker den dag idag uten noen problemer, så i mitt hode er Dell kvalitet og du må betale litt for det. + Du får med 1 års hjem på døren service som er grei SKULLE faktisk noe skje. Inett butikker, skjer noe. Lett å skylde på andre. nå kommer det en kar hjem til meg så. Det er vel litt av alle grunnene til at jeg valgte dell. + de sa levering skjedde fra 10-14 dager. men dato som er gitt er 19 men den kom før den datoen sa den selgern og det er deilig å få den levert på døra av en budbil.

  6. Hvilken av de er best? Eller er de så å si like?

    Multicom Compal JHT00 14.1" GeForce® 9300GS Centrino 2 vs

    Multicom Compal JFT02 14.1" WXGA vs

    Multicom Xishan M740 Centrino 2 - mobil moro

     

    når du bruker ca 9 000kr på pcn? Er det noe du får mer igjenfor i den ene vs den andre? Feks skjermkort, annen type cpu. osv? Er veldig fersk på det der

  7. Har virkelig vurdert denne pcn nå. Og funnet ut at det blir vel fort denne jeg velger.

     

    Har noen kjappe spørsmål. Forskjellen på Skjermene, ene er litt tynnere og bedre skjerm av hva jeg forstår?

     

    CPU

    Intel® Core™ 2 Duo-prosessor T8300 (2,40 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2-buffer)

    Tenkt å ta den der cpu, forskjellen og virkningen, vil det merkes? Pcn skal i hovedsak brukes som skolepc, men kravet er jo at den er kjapp og at den da varer. Så tar dette som en investering og at pcn varer noen år. (2 evt 3)

     

    men skjerm..?

    LCD

    "Fordeler med Dell TrueLife™ · Skarpere bilder · Brilliante farger · Skarp Kontrast · Videre synsvinkel · Redusert slitasje på øynene En TrueLife skjerm gir en synsopplevelese som er skarpere og mer livlig enn lavoppløslige skjermer som har ikke-glinsende belegg og lavere kontrast forhold. Det er verdt å vite at TrueLife skjermer er mer skinnende og reflekterende enn normale skjermer."

     

    -->13,3" UltraSharp™ WXGA (1280 x 800) CCFL-skjerm (220 nit) med TrueLife™ [inkludert i prisen]

    -->Tynn og lett 13,3-t. UltraSharp™ WXGA (1280 x 800) White-LED-skjerm (300 nit) m/TrueLife™ [legg til 840.00 kr eller 43,-/måned-1]

    Hvem av skjermene? Er forskjellen merkbar eller er det bare tull? Evt iform av webcam. har det noe å si? 0.3 eller 2mp? På mobil kamera har det alt å si.. Men feks på webcam msn? når man først får med ett er det jo greit at det er brukbart

    skjermkortet?

    128 MB nVidia® GeForce® 8400M GS - Etter hva jeg forstod er det ett ganske ok skjermkort.

     

     

    Denne har jeg tenkt på:

    PROSESSOR Intel® Core™ 2 Duo-prosessor T8300 (2,40 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2-buffer)

    OPERATIVSYSTEM Ekte Windows Vista™ Home Premium - norsk

    KUNDESTØTTETJENESTER 1 års begrenset garanti

    FARGEVALG Tuxedo Black og 0,3 megapikslers kamera for White-LED-skjerm

    LCD Tynn og lett 13,3-t. UltraSharp™ WXGA (1280 x 800) White-LED-skjerm (300 nit) m/TrueLife™

    MINNE 4096 MB 667 MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2 x 2048]

    HARDDISK 320 GB (5400 rpm) SATA-harddisk

    GRAFIKKORT 128 MB nVidia® GeForce® 8400M GS

    OPTISK(E) STASJON(ER) Fast 8x DVD+/-RW slank stasjon med innstikksplass, inkludert programvare

    PRIMÆRBATTERI 6-cellers primært litiumionbatteri (56 W/t)

    Pris 10 900..

     

    Kjapt spørsmål ang trådløst, leste noe tidligere om at det funket dårlig om du var nærme ruteren? Har det med nettverkskortet og gjøre eller rutern? Jeg er avhenging av Wlan med tanke på skole.

     

    men da er det bare 300kr i rabatt. Igår eller I forigårs var det 900 i rabatt idag 300. + at den verdi koden en annen skrev i en tidligere post er nå utgått.

     

    Kunne tenkt meg denne, men da rabatten + 10% rabatt er borte koster denne meg da ca 2000kr mer. Noen ting å si på pcn? Trengs den cpu feks? Eller degradere osv

     

    Eller noen som har noen tips på hvordan spare noen kr (Fattig student) Vil feks å ringe være ett alternativ å prute litt?

     

    Takker for hjelpen jeg har fått i denne tråden og mer svar jeg evt kan få?, så regner med det blir en XPS på meg og:) Trengs ASAP med tanke på notatene;P

  8. Hei. Det svimler i poster om diverse ønsker og "krav".. Søkte men fant så sykt mange forskjellige poster med forskjellige ønsker

     

    Jeg har sjekket ut flere pc alternativer, men liksom usikker på hva som bør kjøpes..

     

    Tenkt på flere.. De jeg har sett på er nevnt litt lenger ned i posten

     

    Pcene jeg har tenkt på har jeg oppgradert til 3gb+ ram og 2.5gz cpu.. og Hdd på rundt 200gb

     

    så lurer jeg og på.. trengs ting som dette?

    "Turbo minne

    Intel Turbo Minne er en helt ny teknologi. Gir opptil 2X raskere oppstart av programmer, og sparer opptil 20% batteritid. Kryss av her hvis du ønsker dette installert i maskinen" Er dette ting jeg trenger?

     

    Pcn blir brukt i skolearbeid. Blir bruk av Word, excel og feks web browser ganske mye, grunnet flere programmer brukes samtidig.

     

    Så mine ønsker(nevnt igjen) er at pcn kan være liten (12, 13.3, 14") er ok størrelse men ikke større

    Cpu.. Rundt 2.4 -> 2.5gz

    Ram 3gb +

     

    Skjermkort så er det så mye.. På den ene Multicom pcn kommer med 8400Gforce med 256 ram, mens Dell XPS kommer med 128? Skrive feil fra en av partene eller kommer de med forskjellige ram i pcn.

     

    Jeg hadde satt pris på evt linker / Produkt navn

     

     

    Pcr jeg har tenkt på?

    Www.multicom.no

    Multicom Compal JFT02 14.1" WXGA

    Multicom Compal JHT00 14.1" GeForce® 9300GS Centrino 2

     

    Dell.no

    XPSTM M1330 - Den som koster 9990 kr

     

    Eller Elkjop da. Ingen andre enn de. Har ett gavekort på 4000kr der. Og de kommer veldig godt med tanke på at det ikke merkes ved kjøp av pc fra bruks kontoen

     

     

    Takker på forhond. Litt stressa student uten skolepc

×
×
  • Opprett ny...