Gå til innhold

deathshot

Medlemmer
  • Innlegg

    539
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av deathshot

  1. Tja, sagger litt, men ikke overdrevent.. Og ja, beltene mine er ganske tilsynelatende.. Menne, jeg husker å ha sett en fyr med en slik belte, og det synes jeg var ganske fett!

    Har jo to venner som også har vurdert å kjøpe denne.. Tror dette er forskjell fra personer til personer jeg ass:p

    Husker sist D&B Klokka jeg bestilte og la den ut her for å høre deres kommentarer, og tro meg, de var neppe positive :p

  2. Så dette beltet på steen og strøm på Karl Johan, og vurderer sterkt på å kjøpe det.. Hva synes dere om den? :)

     

    http://www.burberry.eu/fcp/product/clothin...ategoryurl=true

     

    Den koster 1200, og jeg har blitt lovet av foreldrene mine at dersom jeg får en sekser på prøven ( stor sannsynlighet ) jeg nettopp ga, skulle jeg få denne.. Husker sist klokke jeg kjøpte, og det var neppe mange som likte den her i forumet :p

  3. 30k er ikke fryktelig mye, med tanke på at jeg (15år) brukte over 40k ifjor.. Men det aller meste går på gaver, som dyre klokker osv.. Men jeg er jo også såpass heldig at jeg jobber og tjener i gjsnitt 2000kr i månden, og i tillegg for 1000kr av foreldrene mine.

     

    Og at jeg spesielt slipper å betale for visse kostnander som mat og greier ( wtf ), og ps3. Men spill må jeg kjøpe selv..

    Men penga flyr foort unna, når man kjøper merkeklær..

     

    edit: Du har jo all rett til å ha tilgang til din egen konto som 16 åring? Har du Posten? Isåfall skulle du ha fått en nettbrikke med personlig kode da du fikk kortet. Bare å logge inn, også har du en klar oversikt over alt det du har gjort.

×
×
  • Opprett ny...