Gå til innhold

LOOM

Medlemmer
  • Innlegg

    699
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LOOM

  1. Ofte går depresjon og følelsen av å kjenne seg sliten i en ond sirkel, fordi man ser så mørkt på livet at man rett og slett ikke gidder å gjøre noe. Det trenger ikke å være noe fysisk feil med kroppen din, uten at jeg er noe ekspert på det i utgangspunktet... Husk at vi er kun vanlige mennesker her inne, og at det er legen og psykologen din du først og fremst bør høre på :)

     

    Men, jeg skal gi deg ett tips. Det er mulig du har hørt det før, men jeg skal begrunne hvorfor du bør gjøre dette.

     

    Har du prøvd å melde deg inn i en klubb eller lignende? Har du noen interesser du ikke har gjort noe med? Selv om det kan være vanskelig å hoppe på noe slikt uten videre så tror jeg du hadde fått veldig mye av den positive energien fra gjengen du hadde vært sammen med.

    Hva med dans? Eller du kan melde deg inn i din lokale DNTung-klubb (http://www.dntung.no/index.php?fo_id=2048). Det fine med disse er at du får en trening som passer det nivået du er på (nybegynner til ekspert), og du kan gjøre det som passer deg best. Hiphop? Samba? Kanotur? Fjelltur? Å kunne være i en positiv sosial atmosfære med bålbrenning i solnedgangen ville ha hjulpet veldig mye. Å gå rundt deprimert i sine egne tanker vil i de fleste tilfeller ikke føre til noe positivt med mindre man har noe å se frem til. Alle føler seg deprimert i blandt, men hadde du kommet ut og fått tankene dine over på noe annet - og fått opplevd noe positivt fra folk du ser hygger seg sammen med deg, så er jeg sikker på at det etter en periode gradvis vil begynne å hjelpe. I begynnelsen vil jeg tro det føles både som ett ork og litt skummelt å kaste seg inn i noe nytt, men du er jo på jakt etter er å forandre livssituasjonen din, ikke sant?

    Ta en titt på denne:

     

    Håper du fikk litt inspirasjon! :)

  2. Beklager at jeg er halveis off-topic her, men jeg ble skikkelig provosert av disse postene da de har så mye feil og attpåtil ble "bekreftet". Innlegget mitt motbeviser hvertfall "kvinnelogikken" du sier hun hadde:

     

     

    Hun mente at Kina har nok ressurser til å utvikle denne teknologien selv, fordi de er på vei opp økonomisk. (Det er ikke meningene hennes jeg kritiserer, men framgangsmåten.)

    (Samtalen i korte trekk) Jeg svarer: "Nei, en stor del av Kinas befolkning lever under ekstrem fattigdom, uten rettigheter, i slum og uten rent vann. Landet har også utenlandsgjeld. Kina bør prioritere dette først. De har ikke råd til å bekjempe dette og samtidig satse på klimavennlig forskning. Det er fullt overkommelig at de rikeste landene hjelper Kina."

    Ekstrem fattigdom, uten rettigheter, uten rent vann og i slum? Jeg synes du skal ta deg en tur til asia og se selv...

    De landene i verden som har lånt ut mest penger i verden er bl.a Kina, Japan, tyskland, Norge osv. Kina EIER praktisk talt USA. De har allerede kommet opp på 50-60% av USAs GPD. Det landet USAs skylder mest penger er nettopp til kina, nesten 800 milliarder dollar!

    http://en.wikipedia.org/wiki/United_States...reign_ownership

    http://www.chinapost.com.tw/international/...linton-says.htm

     

    Hun: "Journalister og Dagsrevyen er bare opptatt av å skape overskrifter, de vet ikke hvordan det er i Kina."

    Da ble jeg mildt sagt irritert. Hun sier altså at media ikke er en politelig kilde, uten å ha noe hold i det hun sier selv.

    Når ble media en politelig kilde?

    http://www.youtube.com/watch?v=kMtRY-Uw0MU

     

    Hun: "Tull! Det er veldig mye industri i Kina, det er fordi de er kloke og har masse forskere. Du er så trangsynt."

    Jeg: "Industrien i Kina er bygd opp av USA. Kineserne er ikke så smarte som du skal ha det til. Kvaliteten på skolegangen er ikke på langt nær så god som her. Det er mange kinesere som ikke fullfører grunnskolen en gang."

    Hva i alle dager er dette for en påstand?! 20% av jordens befolkning bor i ett land der skolegang er sett på som den riktige måten å få seg en skikkelig jobb på. Hvordan skal de få seg en jobb uten utdannelse når det er 11 millioner som utdannes med en høyere utdanning hvert år? Hvert år utdannes det nesten 500 000 ingeniører! Når de er 12 år går de 9 timer hver dag (man-fre) på skolen!

    "On average, China's children spend 8.6 hours a day at school, with some spending 12 hours a day in the classroom. The survey also claimed that the majority of children spend longer hours at school than their parents spend at work." http://www.chinadaily.com.cn/china/2007-05...tent_871182.htm

    Det ventes at de har femdoblet disse tallene innen 10 år: http://www.nytimes.com/2005/10/28/internat...ities.html?_r=1

    "China has 20 percent of the world's population, and it is safe to say it has more than 20 percent of the world's best students," he said. "They have the raw talent."

    Forresten, så har vi 225 000 studenter som tar høyere utdanning i norge. Hva gjør vi når oljen tar slutt?

     

     

    Zarac, omtrent alt du sa var helt riktig, den jenta der ass...

    Jeg tror denne står best for seg selv.

  3. Det er vel ikke så mye mer å si om denne saken, de fleste her inne kommer med ganske bra forslag og peker mot samme utvei. Det høres ikke ut som dere passer sammen lenger, og at hun muligens ikke har de samme interesser som du har, lenger. Som andre har sagt så får vi høre de fleste negative egenskapene hennes, og det høres ikke ut som hun respekterer verken deg eller forholdet deres.

    Enten må dere ordne opp og begynne å kommunisere(å svare 'vet ikke' på alt holder ikke lenger når man er kjærester..), eller så må du bare la det gå. Greit nok at det er vanskelig å slå opp med ungdomskjæresten sin, men noen gang er de nettop det - en ungdomskjæreste.

  4. Prostitusjon i Norge foregår at jentene jobber for en hallik (misbrukt kan vel også brukes). De som prøver å stå alene, har ikke sjans pga halliken gjør det han kan for at jentene hans skal få mest mulig kunder.

    Du må ikke skjære alle over èn kam nå, sex selger seg selv og man trenger nødvendigvis ikke noen hallik for å få det til.

     

     

    De ville starte sitt eget lille firma. De leide flotte leiligheter, og kundene sto i kø.
    http://www.dagbladet.no/2009/11/07/nyheter...sexliv/8927250/
  5. Herregud, folkens.

    Jaja, hun har en fetish du synes er merkelig. So what? Det er ikke verre enn å si at du ikke har lyst. Du er forresten heldig som har ei jente som tørr å komme med noe sånt, for jeg tviler på at hun hadde gjort det om hun ikke hadde satt pris på deg og forholdet deres. Whatever, folk er forskjellig å jeg blir ikke overrasket lenger..

  6. Du begynner bra, med øyekontakt og greier. Men du kommer jo ikke videre.. Dere klemmer jo ikke engang? Og hvor mange ganger har dere møttes? Lær deg å berøre henne naturlig, alt fra å være borti hendene og kroppen generelt til holding og kyssing. Og aldri, aldri slipp bomba på sms om at du liker dama! Du har jo ikke engang gitt noen indikasjon på forhånd?! Makan til skremselspropaganda..

    Det hjelper ikke å le hvis du alltid holder avstand å ikke gir noe inntrykk av at du vil noe mer. Jo lenger tid du bruker på å prøve deg på noe, jo mindre interessert blir dama.

    Du kan ende første kveld med alt fra en god klem til kyssing eller sex, men det kommer helt an på hva du vil oppnå med møtet og hvordan du går frem.

     

    Slipp deg løs neste gang, gi mer faen i hva som skjer og prøv deg frem. Du lærer best av dine feil!

  7. Aldri i verden om en fyr har vært sammen med deg i tre år og dumpet deg fordi du var av utenlandsk opprinnelse. Mulig han er en drittsekk, men det er hvertfall ikke grunnen. (Med mindre dere var sammen i skjul, og han dumpet deg fordi du sa du ville gjøre det offisielt)

    Fordommer har alle, uansett om man er norsk eller ikke. Det holder bare å kle seg anderledes (alt fra hiphop til emo). Det er null problem å finne seg noen, du må bare ville det selv.

  8. Dette gjør at det er mye hjemmefester der folk samles, drikker, snakker, flørter.. Noen tips for å sjekke jenter i en slik setting? :)

    Dette er jo den beste måten du kan treffe folk på. Det er kanskje "rart" å starte å snakke med fremmede på butikken, men det er derimot akseptert å gå bort å snakke til hvem du vil på slike happeninger. Gå rundt og prat med folk. Gi faen i hva du sier, for det kommer etterhvert som erfaringen kommer og du ser hva som slår an og ikke.

  9. Eksempel: Jeg smiler og ler med en kompis når jeg treffer han, sender sms innimellom og spør om han blir med på fest

    Og forskjellen på deg og en jente som er interessert i gutten er.. Hva da? Hvis du ikke greier å aksepterer at han kanskje ikke vet hvor han har deg og prøver på noe mer så vet ikke jeg. Jeg ser hvertfall ikke problemet. Ikke alle er tankelesere, så tro det eller ei, men du må nok si det som det er i blandt.

  10. Om hun ikke vil ta en angrepille, hvor sikker er du på at hun vil ta en abort?

    Veldig sikker... Hun jobber litt som modell, og jeg vet at de jentene ikke kan fordra at ting eser ut her og der! Uansett, hun har sagt til meg at hun ikke skal ha barn før om 5 år. Skal få ordnet angrepille + p-piller i fremtiden. Mannen må sette ned foten!

    Ja, disse modelljentene kan jo ikke fordra å bli gravid!

    http://www.kjendis.no/2009/04/17/kjendis/h...iditet/5789799/

    http://www.kjendis.no/2009/09/25/kjendis/g...d/mote/8284783/

    http://www.kjendis.no/2008/03/25/530493.html

    http://www.kjendis.no/2009/05/27/kjendis/a...m/mote/6422341/

    "Victoria's Secret er snart full av småbarnsmødre"

     

    Ikke barn før om 5 år? Du kjenner tydligvis ingen som har fått barn. Tror du ting alltid skjer etter planen?

    Jaja, du finner fort nok ut av det.

  11. Hvis hun overhodet ikke har gitt deg noen indikasjon på at hun vil noe mer enn å være din venn, så tviler jeg sterkt på at dere kommer til å være nære venner etter at du har sluppet denne bomben.

    Som du sier så opptrer dere professjonelt i tjeneste, så hvorfor tror du at hun liker deg mer enn en venn? Jeg vet ikke hvilket vennskap dere har, men hvis du kun er sammens med henne når dere er i tjeneste så er det ikke engang sikkert dere er vanlige venner - kun kollegaer? Finn på noe uten tjeneste. Ta en øl/te/vann/whatever og finn ut hvor landet ligger. Å komme med noe slikt vil bare skape mange pinlige øyeblikk med mindre du faktisk vet at hun er interessert.

  12. Får ofte komplimanger på utseende mitt, at jeg er kjekk, pen osv, noe jeg SELV ser i 5% av alle speil.

    Hvorfor bryr du deg om hva du selv ser i speilet ditt, når alle andre kommenterer utseende ditt positivt? Når du nå tenker på hvordan du ser ut, er det ikke poenget at du vil at andre skal synes du ser pen ut, ikke hva du selv mener når du står foran speilet?

    Ditt eget speilbilde har med å gjøre med hvordan du selv tenker. Det er ikke noe problem å finne noe negativt hvis du er i ett sånt humør, og det samme gjelder den andre veien. Det eneste du burde gjøre her er å drite i å være opphengt i disse prosentene dine, og heller jobbe med selvtilliten din!

  13. Slik var det for de fleste kvinner langs kysten for 30+ år siden da deres menn var på sjøen flere uker i strekk og de var alene hjemme med barn og gård. Ikke at det er noe ideelt, men det er heller ikke noe nytt fenomen. Hvis du ser for deg at dere planlegger å ha barn, så burde vel deres jobbsituasjon også være med i planleggingen. Eller hva? Jeg tviler sterkt på at han jobber døgnet rundt, for det har han ikke lov til, så arbeidstiden hans burde det vel gå an å gjøre noe med.

  14. og det er vel ikke normalt at de holder på en jente SÅ lenge uten at de ligger med henne?

     

    Du tror du er den eneste jenta han holder på med?

    To uker er ikke lenge, hvertfall hvis han ikke bryr seg.

     

    Sorry, er han en player har han ingen problemer med å gjøre dette mot deg for å bare få seg noe. Å holde på sånn noen uker for å få seg noe i en periode er ikke akkurat uvanlig eller vanskelig hvis man er av den 'riktige' typen.

    Finn deg en skikkelig kar, hvertfall for den første gangen så slipper du å miste jomfrudommen i tillegg til en jævlig dårlig opplevelse.

×
×
  • Opprett ny...