Gå til innhold

h_var

Medlemmer
  • Innlegg

    219
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av h_var

  1.  

     

     

     

    Hvis det nå faktisk skulle vise seg å være tyvegods, vil jeg uansett hevde at det er temmelig klandreverdig av Ubisoft å trekke spillene tilbake. Det er ingen begrenset mengde spillnøkler tilgjengelig, så det er ikke slik at Ubisoft må trekke dem tilbake for å kunne selge kopiene igjen. Hvis slike nøkler er et problem for Ubisoft bør de heller fokusere på å forhindre at de havner på markedet. Ett slikt virkemiddel kan jo være å sørge for mindre prisforskjell mellom regionene.

     

    Det virker rett og slett som om Ubisoft her ønsker å skremme folk fra å kjøpe spillene deres på rimeligere plasser.

    Hvis det skulle vise seg at dette er tyvegods, vil jeg påstå det kan være fornuftig å trekke nøklene tilbake, slik at kundene mister tilgang. Kundene må dermed kontakte butikken, som igjen må skaffe nye nøkler. Disse nøklene får da Ubisoft solgt.

    Tror du disse butikkene faktisk skaffer nye nøkler da? Jeg forstår tankegangen, men er ikke så sikker på at det er fornuftig av Ubisoft å angripe det fra den retningen. De har et temmelig (fortjent) råttent rykte som de har.

    Hvis de har planer om å fortsette "forretningsvirksomheten" sin er de nok nødt til å erstatte de utestengte nøklene. Alternativet er å risikere at mesteparten av kundene skygger unna dem fordi de ikke liker å risikere at spillene deres forsvinner fra steamkontoen. Utvikleren, Ubisoft i dette tilfellet, er sannsynligvis komfortable med begge utfallene.

  2.  

    Jeg synes Arena er mye mer givende enn constructed. Det er en annen måte å tenke value på, det går mye mer på kortenes evne til å være verdifulle uten støtte av andre kort. Draft er jævlig gøy.

    Draft er gøy, når du får en ok draft. Når en får valget mellom wisp, bloodsail corsair og silverback patriarch derimot... =P

     

    drafta en druiddeck her i dag i arena. Blei faktisk en slags mechtheme (med alarm-o-bot). Funka...ikkje. =) men igjen, mest pga mangel av earlygame. ikkje at decken mangla earlygame. Eg fekk det berre ikkje i starten.

     

    Det er umulig å få corsair på samme rekke som wisp eller silverback, man får alltid tre kort av samme sjeldenhet.

  3. Er det noen som vet om en bonfire i nærheten av edderkopp bossen? Må jo løpe en halv mil hver gang. Er 1 låst dør i "kirka" rett før jeg kommer inn til spindelvevet.

     

     

    Føler jeg nesten har litt for mange veier å gå etter jeg kom inn til pharos :o

     

     

    edit: må si jeg irriterer meg litt over editen de har gjort på basilisk. Fy fader så dum den ser ut, og er enda mer irriterende enn før.

    Det er litt langt, men det går ganske kjapt om du lar være å drepe fiender på veien.

     

    Fra Bonfire etter forrige boss, dropp ned til rommet du møtte Pate og Craighton, fortsett ut bakveien og ignorer fiendene som står med ryggen til og bare sprint videre. Lur ut fienden som står vakt ved stigen før du springer inn og klatrer opp stigen, her er du trygg siden ingen av fiendene kan klatre opp stigen etter deg. Du kan nå enten bare droppe ned på spindelvevet på venstresiden av rommet og sprinte mot bosståka eller ta deg av edderkoppbakholdet hvis du har tenkt å tilkalle assistanse.

     

  4. Inventory er mye lettere å navigere enn i Dark Souls, men jeg skulle ønske man kunne toggle equipment status sheetet i alle de tilfellene hvor man bare kan få opp item description. Det hadde hjulpet meg mye. Har heller ikke funnet noen mulighet til å enkelt sammenligne ustyr på vendors med det man bruker.

  5. Å kjøpe et Early Access spill kan sammenlignes med å kjøpe en enebolig som er i innredningsfasen og som mangler en skikkelig fremdriftsplan og en detaljert beskrivelse av hvordan det ferdige produktet skal se ut. Det er ferdig nok til at man kan oppholde seg der under tak og i ly av vegger, men ikke noe særlig mer. Er det en seriøs entrepenør blir det sannsynligvis et bra resultat til slutt, selv om man aldri vet helt sikkert hvor lenge det er til boligen er ferdig. I tillegg må man leve med konstante forstyrrelser fra arbeidet som pågår hvis man velger å oppholde seg der under innredningen. Arbeidere kommer og går omtrent når de vil og lederne finner stadig ut at de skal gjøre endringer på rom som i stor grad er ferdigstilt.

  6. Jeg har i prinsippet ikke noe i mot Early Access som foretningsmodell, men jeg misliker måten det promoteres likestillt med ferdige spill på i Steam klienten. De burde ligge i en egen Early Access seksjon av markedet så det er klinkende klart at det dreier seg om spill som kan være veldig langt fra ferdigstillelse.

  7. Beste rådet jeg kan gi er rett å slett å akseptere at du ikke kommer til å spille GTA 5 denne høsten. Spill noe annet i stedet og vis faren din at du er moden for alderen og respekter grensene han setter for deg. Da er det mye større sannsynlighet for at han gir deg tillatelse til å handle de spillene du har lyst på etter en stund, enn om du skulle mase konstant eller han tar deg i å prøve å omgå forbudet.

     

    Skulle det ikke fungere, kan du alltids flytte på hybel så fort du begynner på VGS, så får du styre tingene dine sjæl.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...