Gå til innhold

crazysteppy

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av crazysteppy

  1.  

    Er på tide at denne farsen ender. En narsissistisk leder som har raseriutbrudd og styrer landet sitt via Twitter burde vært avsatt for lengst.

     

    Sanksjonene mot Huawei er nå på sin plass, tror kanskje du burde sette deg inn i hvor ekstreme Huawei er. Her er det ekstreme bestikkelser til arbeidere som jobber i underleverandører til Samsung/LG for å få tak i deres teknologi, Huawei bestikker personer som er høyt oppe i LG hierarkiet som de vet har tilgang til blueprints for å få tak i teknologien, det er ingen grenser for Kina selskapene.

    Kilder? Eller bare oppgulp?

    • Liker 6
  2. 36 mil rekkevidde??? Det er rett og slett for dårlig...

     

    Lett å tenke det at det er dårlig, men sammenligner man med en tilsvarende bil (2019 modell porsche 911 turbo S f eks), så har den en rekkevidde på 400 kilometer ved bykjøring og 500 kilometer på motorvei. Og det er ved optimal kjøring. Begynner man å gasse på litt så synker den nok betraktelig.

     

    Blir feil å tenke på at naboens Audi med 140hk kan kjøre 1000km på en tank..

  3.  

    Enda større grunn til å kjøpe Huawei! Blir spennende å se hva de får til

     

    Hvorfor i alle dager er dette en større grunn til å kjøpe Huawei? Enda verre er det hvis telefonen lanseres med Google sitt operativsystem, men hverken har støtte for Play-butikken eller Google sine egne applikasjoner. 

    Så jeg selv kan velge hva slags crap jeg ønsker av Google på telefonen vel. I tillegg gir det et spark i raua til Huawei om å lansere noe eget som med stor sannsynlighet blir like bra eller bedre.

  4.  

     

    Ser i grunn ikke problemet, folk handler disse batteribilene som aldri før. Virker som uansett hvor elendig serviceapparatet er, så så kjøper folket tesla. Uansett hvor man snur seg, ser man slike biler. Service er viktig, og en god del av grunnen til hvilket merke jeg kjører. Tesla er totalt uaktuelt for meg. Men det kan jo endre seg i fremtiden.

    Som fanden leser bibelen er vel et uttrykk som kan passe her. Jeg har min andre Tesla. Jeg har kjørt Tesla i ca. 4 år og har ingenting å klage på. Fokuser gjerne på de få som skriker høyest. Tilfredsheten blant kundene burde tilsi at bildet er helt annerledes enn det bildet du tegner.

    Er det ikke sånn at dere Tesla eiere er like fornøyd med bilen, selv om bilen er inne i 1 år på service?

    Hadde ikke gjort meg noe som helst, uansett hvilket merke det gjaldt, sålenge jeg får en tilsvarende eller bedre lånebil. Hvem som helst burde være fornøyde med det? Slippe økt kilometerstand på egen bil, slite andre sine dekk/interiør/eksteriør osv. Forrige gang min Tesla S75d var på service, fikk jeg en p100d som lånebil, fult utstyrt med autopilot+++. Hadde takket ja til det uansett hvilket bilmerke det gjaldt, og uansett om det hadde vært 6 måneder eller 6 år :)

    • Liker 2
  5. Skal bli interessant å høre om noen Tesla-eiere forsvarer dette. Ofte blir de helt ute av seg om noen sier noe negativt om Teslaen (barnet) deres.

     

    Skal si det var deilig å kjøre tur/retur Danmark. 1054km med over 100km rekkevidde igjen, uten å fylle tanken.

     

    Jepp, deilig med Danmarkstur. Kjørte nettopp 600 kilometer, helt gratis :) Brukte riktignok 30 minutter på å lade. Til gjengjeld har jeg over 500hk, så E39 går som en drøm.

    • Liker 2
  6. - Hvor stor er oppløsningen på skjermen? Hvordan treffer man tastene på tastaturet til den? Med synål? - Dette er ikke en datamaskin, dette er en SoC!

     

    - Illustrasjonen viser at den er 1x1 mm. Tittelen sier den er mindre enn et lite sandkorn. Dere mener altså at små sandkorn er større enn 1x1 mm? Fingertuppen på bildet må være ca 4 mm lang og 3 mm bred. Hvem har så små fingre? Dere klarer altså kunsstykket å ta et skikkelig lettforståelig og konkret metrisk mål og gjøre det forvirrende med villedende bilder og tullete målestokker som "små sandkorn".

     

    SALT, ikke sand...

    • Liker 1
  7. Hvorfor investerer folk penger i supervolatil kryptovaluta ?

     

    Det er jo ikke fundamentert i noe som helst av realverdi og neppe produserer du noe av verdi med dette heller annet enn varmen du får ut av riggen.

     

    Med skjermkort kan man mine diverse kryptovaluta. Man kan velge å beholde disse, eller selge dem fortløpende. Velger man å selge dem fortløpende, kan man få utbetalt i $, som igjen kan sendes til bankkontoen din.

     

    Ta f eks et gtx 1060 skjermkort. Koster 2500-3000.-. Et slikt kort tjener ca 25.- per dag. Investeringen vil da være tilbakebetalt etter 100-120 dager. Se for deg at man har 100 av disse. Det er fortsatt 100-120 dager før man har fått investeringen tilbake, og etter det er det ren profitt. 100 slike kort vil da tjene ca 2500.- per dag. I tillegg sitter man igjen med skjermkort som har en viss verdi.

     

    Lurer du fortsatt på hvorfor folk driver med dette?

    • Liker 1
  8. Hei.

     

    Kjøpte nylig en 200sx s13,som ikke starter. Bilen har stått stille i 4 år. Har tømt tanken for bensin, fylt på ny bensin, byttet bensinfilter og byttet plugger. Bilen starter med startgass, men dauer igjen kort tid etter. Noen tips til hva jeg kan begynne å sjekke?

  9. Vil nesten tørre påstå at du kan kjøre alt på ultra.. Har selv et GTX 460, og kjørte alt på high, og et par ting på ultra, og GTX 460 er mye dårligere enn 570.. Bestiller forresten nesten samme kortet som deg i dag, GTX 570, men fra ASUS.. Bedre overklokkingsmuligheter der, pga bedre kvalitet på viftene.. =) koster 500 mer, men når den dagen kommer og jeg trenger å overklokke, så er det greit å kunne tyne kortet litt ekstra ;)

  10. Nei, det gjør det nok ikke, hadde samme problem selv me en gammel pc, ikke faen om jeg kom inn, prøvde sån omformer også, men nei.

     

    Så ver gang jeg skulle inn i bios eller installere feks OS på nytt e.l så måtte det gamle tastaturet fram :O :p

     

     

    åja.. =) da er det fortsatt et lite håp da! hehe.. får låne et ps2 tastatur senere i dag, så får vi se åssen det går..

     

    Utrolig at microsoft ikke har laga en funksjon som gjør at man kan velge inne windows om man skal boote fra cd eller HDD..

  11. Hei =)

     

    Når jeg prøver å installere windows 7, så finner den ikke harddisken.. får beskjed om:

     

    "no drives were found. Click `Load Driver` to provide a mass storage driver for installation"

     

    får bare starta cd-en opp i windows, for jeg kommer ikke inn i BIOS-en...

     

    på forhånd takk! =)

  12. har et hovedkort som heter Abit AB9. bruker windows vista.. tenkte å innstallere windows 7, men får ikke til å boote fra cd/dvd.. hovedkortet gir ikke ut strøm til tastaturet før jeg kommer til windows logon.. har prøvd med en ps2-usb adapter, men uten hell.. ser ikke ut til at den får strøm i det hele tatt fra ps2 pluggen (den grønne!)..

     

    SÅ, hvordan får jeg boota fra CD når jeg ikke kommer inn i bios ved hjelp av tastaturet? noen forslag til hva jeg kan gjøre?

     

    På forhånd takk =)

×
×
  • Opprett ny...