Gå til innhold

supgurk

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av supgurk

  1. Stillingstittel: Teamleder avd. Support (privat)


    Erfaring: 5 år


    Alder: 27 år


    Sertifisering: 70-680 (Windows 7, Configuring) og 70-698 (Installing and Configuring Windows 10)


    Goder: Telefon og abonnement 


    Utdanning: Fragbrev i IKT-servicefag


    Årsinntekt: 520 000


     


    I tillegg til min stilling som teamleder med personalansvar for 10+ ansatte er jeg CAB ansvarlig for en av våre større kunder. Fagligleder for IKT-servicefag lærlinger og generelt alt-mulig-person (blant annet grafisk designer). 


     


    Tenker å forhandle lønn, men vet ikke hva jeg burde legge meg på. Noen forslag og hvorfor? 


  2. Hi, har hatt dette probleme en stund nå og kan ikke finne ut hva som er årsaket. Begynner å bli nok så slitsomt og lurer snart på om jeg skal slette alt og installere dataen på nytt.

     

    Til problemet, er ikke sikker på om det er ett lyd problem eller windows explorer, muligens begge. Det som skjer er att som regel etter jeg ser en video på youtube, VLC eller hører på musikk crasher lyden, altså det er ikke noe lyd i det hele tatt. Hvis jeg går til volum mixer'en og klikker fryser den og stopper helt. Når dette skjer begynner som regel andre programmer å låse seg også. Og eneste måten jeg greier og fikse det er å restarte dataen helt.

     

    Alle drivere er oppdatert til siste versjon, og har ikke peiling på hva jeg skal gjøre, noen som har noen forslag før jeg må reinstallere alt?

     

    Data Specs:

     

    AMD Phenom II x6

    Nividia GeForce GTX 580

    Gigabyte 870A-UD3

    Corsair Vengeance 16GB

  3. Gå å hør i spill-butikkene, de har kanskje på lager, og er du heldig får du det.

     

    Spurte etter Assassin's Creed: Brotherhood på gamezone tidlig jeg, han sa han hadde det, men kunne ikke gi det. Er du heldig får du kjøpe, men kanskje uten kvittering.

     

    Ja, har hørt, men alle seir bare nei når du spørr. Pleide å være en butikk i Oslo som solgde spill, filmer og tv-show før det kom ut. Men de har lagdt ned :(

  4. Hei, bare lurte på om noen vet om ett sted i Oslo / Oppegård området hvor du kan skaffe Black Ops 2 nå eller noen dager før? Vet det kommer ut nå neste uke, men begynner å bli lei av å høre på venner over nette som alt har greid å skaffe det en uke tidlig, så tenkte det var verdt ett forsøk :)

  5. Jeg gir opp denne matten helt jeg, har glemt alr rundt uoppstilte likninger. Jeg fikk til de første oppgavene, men er tre til jeg ikke greier, noen som er smarte nok til å hjelpe meg?

     

    Oppgave 1: Anna, Anne og Anny har til sammen 500 kr. Hvor mye har hver av dem når Anna har tre ganger så mye som Anne, og Anna har 10 kr mindre enn Anny.

     

    Oppgave 2: Synne er tolv år eldre enn Reidun. Om fem år er Synne dobbelt så gammel som Reidun var for fire år. Hvor gamle er de nå?

     

    Oppgave 3: På en treningskveld i en fotballklubb drev 1/4 av dde frammøtte med styrketrening, 2/4 drev med teknisk trening, mens resten, som var 21 stykker, sprang en tur. Hvor mange hadde møtt fram på trening den kvelden?

  6. En vanlig trekant, hm. Enten er alle sidene like lange, det er de jo ikke i dette tilfellet. Eller så er katene like. Eller så er alle forskjellig.

    Hvis jeg antar at katetene er like lange, så blir likningen noe slikt:

     

    50=y+2x (hvor y er hypotenus og x er katene).

     

    Siden vi vet at hypotenusen (langsiden) er 5 cm lenger enn kortsiden. Kan vi skrive y=x+5.

    Setter vi det inn i den opprinnelige likningen får vi:

    50=x+5+2x -> 3x=45 -> x=15. Altså er kortsidene 15cm, og langsiden 15+5=20.

     

    Var nesten riktig var 15 cm og 10 cm og ikke 20, men kanskje fordi du satt opp x + 5 og ikke 2x + 5 for det er jo de to andre sidene som er 5 cm lengre. Eller kanskje jeg bare er helt på jorde. kom hvertfall fram til et riktig svar, takk : )

×
×
  • Opprett ny...