Gå til innhold

SLiks

Medlemmer
  • Innlegg

    621
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SLiks

  1. Vet ikke hva i verden det er som er galt nå, men har plagdes i flere timer og finner ikke noen løsning. ble slik etter sist 3dmark run og vil ikke endre seg uansett om jeg så kjører alt tilbake til default settings både på cpu og gpu.. noen som har hatt samme problem?

     

    Kjører spill og 3dmark utmerket, ingen feil i prime95. men så snart man åpner Gpu-z etter å ha kjørt et 3d program eller som videoen viser (rendering) så fryser pcen å går i blåskjerm.. litt komisk at alt funker 100% helt til jeg har kjørt et 3d-program. da låser pcen seg (KUN i gpu-z) Gpu-z kjører helt fint før jeg har startet noen spill/3d-prog.

     

  2. Jeg lagret en sensor log på gpu-z som viser at det bare er kort nr 1 som får volt instillingene jeg setter i msi afterburner mens jeg kjører 3d aplikasjon som 3dmark f.eks.. Men frekvensen rapporteres som den samme på begge kortene. Det kan jo umulig være bra med tanke på at det ene kortet da kjører på stock volt på samme frekvens? Eller er dette en bug?

    skal prøve stille opp minnet nå :)

     

    Edit:1670mhz og 1612mv på minnet gikk ikke. klarte første test. merkbart bedre fps, så snart kommer nytt resultat. ønsker komme over p1500 i allefall:)

     

    her er bildet av hva jeg mener.. Jeg har også lagt ved config filen til MSI afterburner om noen vil se om det er noe galt her..

     

    MSIAfterburner2.txt

     

    post-169666-0-99298600-1349886486_thumb.jpg

  3. 1280mv.. har ikke rørt minnevolten den står på 1600mv

    bruker forresten begge cf broene på kortene, selv om det skal fungere med kun 1 bro.. tviler på det har negativ effekt?

     

    Har en følelse av at det er HK som begrenser meg eller ødlegger grafikk score. er det noen flere som er kjent med dette på MSI big bang II (x79) ?

    Sku nesten tro at grafikk score burde vært minimum rundt 20k.. men har dessverre ikke noe annet hk å sammenligne med

  4. post-169666-0-39580200-1349821244_thumb.jpg

     

     

     

    Kom meg en liten bit videre:) Takk for info ang. base klokk! skjønte konseptet nå!

     

    ang. cpu vil jeg ikke øke noe mer på v-core før jeg har fått bedre kjøler. ligger på ca 70c i prime 95 blend atm. 40c idle..

     

    Grafikk kort.... skuffer meg ganske så mye, ettersom jeg tror jeg har nådd toppen av hva kortene klarer uten at jeg må bytte kjøler. bytter jeg kjøler klarer jeg sikkert noen få mhz ekstra.. noe som jeg for øvrig syntes skalerte dårlig mot slutten. Noen som vet om det hjelper pushe minne mere?

  5. Du kan klokke gpu'ene dine mye mer, mine 2x7950 fikk nesten 20k i graphics score.

     

    hmmm. hvordan skal jeg klare det? jeg maxer jo msi afterburner, finner ikke noen plass jeg kan klokke di høyere.. Edit: Fant ut at jeg kunne redigere cfg fila til msi afterburner:)) nå kan det med skjermkort bli morro om jeg får til resten av riggen:P

     

    Hvordan klarte du 20k på graphics?:/ fatter ikke hva jeg bommer 100% på her..

     

    Så om jeg går for den clocken de folka med samme cpu, kjøler og hovedkort, vil jeg da få den stabile clocken de har?

    Nei.

    Edit: Multiplier er på 44x i bios. men vil ikke gå til mer enn 43x i windows uansett hva jeg gjør. Forsøkt å fjerne turbo og det aller meste men ingen forskjell..

    og så klart, har såklart satt ned hastigheten på minnet, men det hjelper jo ikke et pøkk.. har kun justert på miltiplier og pittelitt på bussn-.-

    Kjør opp base clock ratio til 1.25x, så slipper du å rote med multipliere CPUen din ikke har.

    i7-3820 har såvidt jeg vet max multiplier for 4 kjerner på 40x, 41x for 3 kjerner, 42x for 2 kjerner og 43x for 1 kjerne. Uansett må du først øke base clock ratio til 1.25x så du får en effektiv 125MHz baseclock og så overklokke fra en lavere multiplier.

     

    Takk for tipset!! jeg skal forsøke. men virker som om ingenting vil boote så snart jeg rører den jævla base klokken...hmm, står i windows at jeg kjører 4+4 kjerner samt cpuz viser 43x multi. Prime95 kjører 8 tråder så kanskje det har blitt låst opp.. Føler at jeg kasta meg litt kjappt ut i en helt ny OC verden:P Du er velkommen til å hjelpe meg på PM. Så blir det ikke masse tøvete innlegg i denne tråden.

  6. Her var det stopp. Er nok helt på jordet med overklokkingen av CPU. Forstår pent lite av 2011 socket og kommer ikke en liten hz lengre. Dønn stabilt slik det er nå, men som dåkker ser så e volten på CPU overnaturlig høy. Kan senke den til 1,3v og den er like stabil. Skjønner ikke bæra.. nån som har peiling må gjerne uttale sæ :)

     

    score e heller ikke akkurat nåkka stort å skryte av:

    p14228

     

    I7 3820

    MSI x79 BB2

    2x7970 crossfire

    Corsair force 240gb ssd

    16GB quad 1600mhz

     

    post-169666-0-38869700-1349754655_thumb.jpg

     

     

     

    X6085

    post-169666-0-08248900-1349755179_thumb.jpg

     

    Edit: Multiplier er på 44x i bios. men vil ikke gå til mer enn 43x i windows uansett hva jeg gjør. Forsøkt å fjerne turbo og det aller meste men ingen forskjell..

    og så klart, har såklart satt ned hastigheten på minnet, men det hjelper jo ikke et pøkk.. har kun justert på miltiplier og pittelitt på bussn-.-

  7. Windows 7 kjører stort sett bedre enn windows XP. Så lenge du har passelig OK hardware mer enn 2gb ram eller oppover.

    På enkelte områder er fortsatt windows XP kanskje et lite hakk bedre, men over-all er windows 7 en vinner helt klart. Tenk også på hvor lang tid windows XP var hovedsatsingen til MS. Skal vi kanskje se samme trend med windows 7?

     

    Når det kommer til å sette Windows 7 i samme bås som Windows Vista vil jeg si det blir som å sette ei KU sammen med ei Løve.. Make no sense..

  8. Til Ideal

     

    Jeg velger som privatperson å skrive i dette forumet. Jeg forsøker hjelpe trådstarter med problemet sitt siden jeg faktisk jobber for bedriften og samtidig korrigere din påstand om at Amentio ER konkurs, noe du tydligvis VET at de ikke er.

     

    At jeg skal svare på spørsmål til deg som angår ledelse og økonomiavd. i bedriften må du forstå at jeg verken KAN eller om jeg hadde vist svar hatt lov til å svare på.

     

    Dette du sier om at ansatte selv må betale for eventuell skatt Amentio ikke har betalt er helt på jordet. Skulle Amentio i en eller annen sammenheng gå konkurs har vi i Norge Lønnsgarantifond og da må jo resten av lønnen (det ubetalte skattebeløpet) gå inn under dette.

     

    Nå vil jeg pressisere at ingen (meg inkludert) utenom ledelse vet hvilke penger og beløp det er Amentio skylder, så alt du sier blir til en påstand.

     

    Beklager å skuffe deg, men jeg har ikke mer å tilføye ang. dine spm.

    Forsøk heller neste gang å start en egen tråd istedenfor å kapre en annen med SE&HØR "fakta"

    • Liker 5
  9. Aller først: Til trådstarter

     

    Jeg skal se om jeg kan finne ut av dette for deg. Sender du meg diverse informasjon om ordrenr. eventuelt andre ref. nr på PM skal jeg se hva jeg kan gjøre.

     

     

     

    Til Ideal:

     

    De er konkurs. Du kan vinke farvel til pengene dersom du betaler.

     

    Nå tror jeg du har misforstått! Amentio Datakjeden AS er ikke konkurs. Det ligger en begjæring om konkurs, som skal til retten den 26.april.

    Dersom et AS sliter med likviditeten kan slike konkursbegjæringer komme pga for sene betalinger/betalingsproblemer.

     

    Det som er veldig dumt da er å gi kunder feil beskjed, og si at de ER konkurs, da dette i allefall ikke hjelper. Å miste en så stor aktør på elektronikkmarkedet i Norge er ikke en bra ting for forbrukere, da dette igjen medfører mindre konkuranse som igjen medfører høyere priser.

     

    Vil heller anbefale alle som har interesse for netthandel å ikke gi opp bestillinger til slike selskap. Enten det er til Amentio, Komplett, Netshop, Expert, you name it...

     

     

    Nå jobber jeg på Datakjeden -(Amentio) som butikkselger, så jeg vet ikke noe mer om hvordan de skal løse disse problemene enn dere. Men en ting jeg vet er at det ikke hjelper å bare springe fra skuta.

    I denne byen finnes det bare èn faghandel for data/hjemmeelekronikk og det er Datakjeden. Denne butikken likte jeg lenge før jeg begynte å jobbe her og det er en jobb jeg setter stor pris på.

     

     

    Mvh.

    Butikkansatt /v Datakjeden Tromsø

    • Liker 1
  10. 1) Bestilte ny pc 22. Februar og forhåndsbetaler.

    2) Sender mail 1. Mars da jeg ikke har hørt noen ting.

    3) Ringer inn 3. Mars da jeg ikke har fått svar på mail. Der han sier at varene kommer enten 4. eller 7. Mars

    4) Ringer igjen inn 8. Mars får beskjed om at varene "GARANTERT kommer til helga fredag 11. Mars så sant ikke lastebilen kjører av veien" sitat slutt.

    5) Ringer igjen inn på fredag 11. mars og hører hva som er skjedd. Han lover å sende meg en mail å sjekke det opp.

    6) Får svar på mail lørdag den 12. Mars der de sier det er problemer hos leverandøren med et plukksystem og at de skal hjelpe meg å finne nye varer.

    7) Sender mail tilbake den 13. Mars med alternativ til andre varer, men får aldri noe svar.

    8) Ringer tilbake 16. Mars der han også lover å sjekke hva som har skjedd med ordren min.

    9) Får så svar på mail tilbake den 17. Mars der han skriver at noen av varene mine kan være EOL-varer og ber meg ringe til kundeservice igjen!! Og han oppgir et tlf nummer som ikke fungerer.

    10) 17. Mars sender mail og spør om riktig tlf nummer. Får aldri svar.

    11) Ringer tilbake 21. Mars og hun jeg prater meg med på telefonen sier at varene mine bør være på lager før den 25. Ber hun allikevel dobbeltsjekke.

    12) Får så en mail den 22. Mars der de sier at varene mine først kommer til neste uke. (altså 28 mars eller seinere)

     

    Takk så utrolig mye for god service. JEG KOMMER ALDRI NOEN GANG til å kjøpe noe meir på amentio.

     

     

    AMEN!!(TIO)

  11.  

    Datakjeden sin butikk i Trondheim suger. Noen av de ansatte er veldig lite hjelpsomme, og hyllene er omtrent tomme. Så som Simen1 sier, det fungerer som en henteplass for varer bestilt på nettet.

     

    Lurer litt på hvordan du ser for deg den finnansieringen? Skal Amentio være den billigste nettbutikken, kutte salget i de fysiske butikkene, gi deg gratis frakt til 10 forskjellige hentebuer i landet hvor det finnes minst en ansatt i hver.. Tror du virkelig noe sånt kan gå rundt?

     

    Kanskje vi nordmenn er litt for gjerrige og kjipe på penger når vi tenker sånn..

×
×
  • Opprett ny...