Gå til innhold

greenbluebeam

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av greenbluebeam

  1. hvordan tror dere denne vil være sammen med et større headset, som krever mer?! Som f.eks. AKG 518DJ

     

    Sikter til følgende:

     

    Noe av forklaringen kan kanskje være at telefonen ikke leverer voldsomt høy lyd. Vi brukte både øreplugger og lukkede hodesett, og var ikke spesielt plaget av lav lyd. For all del: Er det øresus du er på jakt etter, så klarer du nok å pådra deg dette om du spiller på full styrke over lengre tid. Men om du liker å skru den ene låta ekstra høyt blir du kanskje skuffet.

     

    og:

     

    Vi skyter inn at vi ikke har prøvd 5800 med et skikkelig entusiasthodesett, men "vanlige" sett som Koss Portapro, Sennheiser PX200 og Sony Ericsson HPM-75

     

    Kan kanskje bli "for lavt" da?!

  2. Veldig bra at du tar opp dette. Er helt uenig i det Blizzard driver på med. Om de er så forbanna noob at de blir outskilla av et så lite selskap som MDY, så får de ha det så godt........... MDY har hatt et solid forsprang hele tiden. Vet og lest om mange som har slutta med WOW noenlunde for godt pga. at de ble banna, deriblant meg, under banwaven i midten av mai i fjor.

     

    Det er et SPILL....... Man kopierer ikke spillet om man bruker en glider, patetisk. Er ikke som piratkopiering av spill, som ikke krever internett.... Om de hadde sutra da, hadde jeg forsåvidt skjønt det!

     

    Communicate directly with players who are playing characters aligned with the opposite faction (e.g. Horde communicating with Alliance or vice versa);

     

    Jeg gjentar: Dette vil, etter denne dommen, være en forbrytelse!

    Sjukeste! De vil vel tilfredstille no liferene som er skikkelig avhengig av WOW, slik skal leve seg inn i at WOW er irl/livet og virkelig "kjenne det på huden". Ta HELE Eulaen under en kam, blir for dumt.

     

    Håper på det sterkeste at MDY vinner!

×
×
  • Opprett ny...