Gå til innhold

Oslo4

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oslo4

  1. Uten en topp spekket telefon blir det nok desverre ikke det.

     

    Lumia 800? Neppe. Midrange telefon til en middels pris for å la folk ramle innom Nokias WP, antar jeg, og for å breie ut WP generelt.

     

    Men jeg forstår ikke helt hvorfor du trenger disse specsa? Jeg har hatt SGS2, men har ingen forskjell fra SGS2 til Nokia N9 på noe av det jeg holder på med med mobilen. Om noe, er OSet såpass mye lettere å multitaske med at det føles raskere å drive på med normalbruken min.

     

    Det er vel samme med WP. SGS2 hakker i ny og ne, WP skal etter sigende ikke gjøre det i det hele tatt?

     

    Uansett blir nok Nokia å differansiere seg en del når WP8 kommer, da det er første FW hvor de har mulighet til å joine in på utformingen, noe de ikke fikk tid til med mango eller tango.

     

    Selve Lumia 800 er nok en bra WP telefon, men alt for liten skjerm for min smak. Syntes 3.9" på N9 er i grenseland, og Lumiaen mister skjerm pga frontbuttons.

     

    Lumia 900 derimot blir antageligvis awesome.

     

    NOKIA kan komme med hva de vil, jeg kommer aldri mer til kjøpe et produkt derfra. Og jeg gjør alt jeg kan for å fortelle min mening om NOKIA. Etter at jeg og tusner av andre (alle andre som kjøpte den) ble lurt ved NOKIA ---> N97 <--- Dette var/er en telefon så dårlig at den burde vært trukket fra markedet, og kjøperne burde få pengene tilbake.

    Selv ikke min datter på 9 ville ha den. Har ikke snakket med en eneste person som konkluderer med noe positivt om den. (Men selvfølgelig, nå kommer det sikkert noen luringer som er Nokiafans og har "selvfølgelig" noe positivt å si om den)

     

    Den sugde ikke pga HW, men pga SW. Det er irrelevant når OS er forandret og ikke engang utviklet av nokia, som forøvrig har mesterverket Maemo5 på samvittigheten og er langt i fra dårlige på SW fronten. Litt for treige bare.

     

    Det blir som å si at "jeg kjøpte en støvel fra Nokia i nittenfemogførr, og den ble ødelagt, ergo er alle nokiatelefoner drit".

     

    Get over it. Jeg hadde også N97, og den var ræv. N900 derimot var fantastisk, og til dags dato den beste mobilen jeg har eid for sin tid. N9 er pretty damn awesome den og. Ingen vits å sette seg slike absurde grenser når det kommer til mobilvalg.

     

    Litt av noen sammenligninger her, ingen sammenligning forøvrig.... ;) .....

  2. NOKIA kan komme med hva de vil, jeg kommer aldri mer til kjøpe et produkt derfra. Og jeg gjør alt jeg kan for å fortelle min mening om NOKIA. Etter at jeg og tusner av andre (alle andre som kjøpte den) ble lurt ved NOKIA ---> N97 <--- Dette var/er en telefon så dårlig at den burde vært trukket fra markedet, og kjøperne burde få pengene tilbake.

    Selv ikke min datter på 9 ville ha den. Har ikke snakket med en eneste person som konkluderer med noe positivt om den. (Men selvfølgelig, nå kommer det sikkert noen luringer som er Nokiafans og har "selvfølgelig" noe positivt å si om den)

  3. Hvorfor kan man ikke ta testbilder i forskjellige instillinger på ISO? Alle bildene, så vidt jeg kunne se, er tatt med iso 200 - standardinnstillingen. Det er da veldig relevant hvordan bilder blir på iso 1600 kontra 100? Og det går jo direkte på kamerakvaliteten. Og jeg må veldig ofte ty til andre sider på nettet for å få svar på helt relevante spørsmål mht produkter som AKAM har besiktiget.

  4. Har nå en HTC HD2 med TOMTOM. Gidder ikke å utbasunere dette noe mer enn å si at jeg på ingen måte noen gang kommer til å nærme meg en situasjon hvor jeg i det hele tatt er i nærheten av å plukke opp bankkortet for å kjøpe en NOKIA noen gang EVER igjen!!!!! Aldri mer.

  5. Enig med Trondster Hvorfor blåse opp dette kameraet som ser ut til å være akkurat like lite/mye som de fleste kameraer i denne klassen.

     

    "Sony slipper snart superkompakt

    Lang zoom og alle mulig funksjoner gjør dette kameraet spennende"

     

    Så leses det videre at dette på ingen måte har alle mulige funksjoner.

     

    Et absolutt "must" om det skal være gøy å fotografere, er jo prioriterte moduser

  6. Har lagt inn et program på minnekortet. Ikke noe installasjon, bare dratt filstruktur over, og programmet funker bra. Problemet er da at programmet ikke kommer opp i listen over snarveier i "programmer" slik at jeg kan legge en snarvei til det i telefonens snarveier. Jeg må hver gang gå i filbehandling å starte det der. Er det mulig å opprette en snarvei fra filer på minnekortet?

  7. Jeg har hatt to smarttelefoner før denne uten problemer. Jeg setter sef tlf til sync og ikke masselagring. Og kontaktene blir syncet, men ikke avtalene i kalenderen - enda det er ett og samme program! Det er ikke snakk om avansert eller ikke, når jeg gjør det jeg skal gjøre og det ikke funker er det en drittelefon :)))

     

    Bare det alene at alarmen ikke går av når tlf er avslått, er jo så noldus at det ikke kan bli sagt klart nok.

×
×
  • Opprett ny...