Gå til innhold

paali10

Medlemmer
  • Innlegg

    324
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av paali10

  1. Specs:

     

    Intel Celeron Dual Core T3500 2.1 Ghz

    2 Gig ram

    Intel grafikkkort 800mb

    Windows 7 Home Premium 64 Bit

     

    Hei folkens, har ett problem med skole pcen. Har brukt denne maskinen i 2 dager og har fått en del Bsod's, hovedproblemet er at den Bsod'er etter windows updates, når den er restarta å skal ta i bruk oppdateringer kommer den på det meste til 35% så Bsod'er den.

    Maskinen skal være helt ny og lite brukt. Har også fått Bsod utenom oppdateringer, må for tiden kjøre den i Sikker modus for at dette ikke skal skje. Har lasta opp noen Minidump resultater fra Bsod'ene og håper på hjelp.

     

    Takk på forhånd,

    Pål

    Minidump.rar

  2. Windows 7 i Vmware oppfører seg som den bruker ett windows tastatur, akkuratt som på alle andre windows maskiner.. Desverre har jeg en Mac, og lurer derfor på hvordan jeg kan få Mac tastaturet til og funke (knapper i Windows er rette/ lokaliserte i forhold til Mac tastaturet).

     

    Takk for svar,

     

    Pål

  3. Rett meg om jeg tar feil; jeg leste gjennom den gamle tråden din og jeg kunne ikke se at du hadde tatt en clean install av systemet. Dvs, jeg ser at du har avinstallert og reinstallert grafikkdriverne, men du har ikke installert Windows på blank disk. Ta windowsplata og boot PC'en på denne (eller USB-stick med Win på om det er det du har) , formater harddisk, installer Windows på nytt. På dette viset vil gamle registerinnstillinger ikke lengre kunne lage krøll. Om jeg ikke tar feil vil også eventuelt skadede sektorer på harddisk bli merket slik at ikke windows tar disse i bruk og gir opphav til feil. I dennne prosessen vil jeg også anbefale deg til å dele opp 1TB disken i to partisjoner, feks 300GB til windows+progs og oppmot 700GB til lagring.

     

    Står inn i der en plass.

     

    Vet desverre ikke hvordan man gjør det. Fint vist du forklarer litt nermere.

  4. "Såg en som anbefalte å selge skjermkorta å kjøpe 1 stk GTX560Ti.

    Vil bare si at det er å gå ned i ytelse da. "

     

    Det er jeg helt enig i (hilsen en) :) Det rådet er mest basert på de problemene TS sliter med, man har jo vært borti enkelte kombinasjoner av HK, RAM og GPU som absolutt ikke har villet kommunisere på korrekt vis. (dog med en ekstra innsats på drivere og systeminnstillinger lar det meste seg fikse)

     

    Men fremdeles har ikke trådstarter fortalt om han har prøvd clean install av systemet.

     

    Jeg har prøvd clean install ja, har laget egen tråd om det her:

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1316743&st=0

     

    Som dere ser i slutten av tråden skulle jeg prøve og kontakte Komplett for hjelp, men det ble dessverre aldri noen suksess.

  5. quatro123: bombastiske og skråsikre utsagn fører ikke fram, har du sterke meninger bør du underbygge påstandene med konkrete tester. Jeg kan godt se at Phenom2 955 ikke holder følge med i5 2500k men sammenligner man pris mot ytelse er ikke forholdet det samme. Les gjerne til øyet blir stort og vått :), hos Tomshardware.com

    Man kan gjerne slå på stortrommen - men helst bør man ha økonomi til å gjøre det, hvis ikke tar man det som gir best mulig ytelse for pengene. Trådstarter har to gode muligheter, den ene er å selge sine to grafikkort og kjøpe et nytt. For eksempel et GeForce GTX 560 Ti som foreslått eller til og med et 580 (som CPU kanskje er litt marginal for). Det andre alternativet er å kjøpe nytt hk og CPU, bruke DDR3 RAM videre og kjøre CF med eksisterende kort.

    Det vi ikke vet er om TS har reinstallert Windows etter CF-oppsett eller ikke. Det kan være verdt å prøve.

     

    Tror jeg ville valgt alternativ 1. Men er vel ikke så stor forskjell på gtx 560 og hd 6870? vurderer gtx 570 eller 580 + overklokket prosessor, ny 8 gig ram, kansje ny prosessor.

  6. Har ikke original prosessorvifte, så kan overklokke den ja :)

     

    Og prosessoren er ikke dårlig egnet til gaming.

     

    Jeg tenker at jeg overklokker prosessoren, får solgt skjermkortene (har to HD 6870) (vist dere ikke har noe bedre forslag), oppgraderer ram ol.. er usikker..

     

    Den drar de fleste spill helt greit på full grafikk, men har litt lav fps når jeg skal filme ol, så tenker og oppgradere.

  7. Slik ser PC oppsettet mitt ut i dag:

     

    LOGITECH COMPACT KEYBOARD K300 USB #NORDIC

     

    SteelSeries QcK - musematte

     

    NEXUS 120X120 MM REAL SILENT BLUE

     

    Samsung SH-S223B - DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM-stasjon - Serial ATA

     

    COOLER MASTER MIDITOWER ELITE 430 ATX BLACK

     

    SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB SATA/300 7200RPM 32MB

     

    CORSAIR TX 650W ATX12V 2.2 / EPS12V

     

    OCZ DDR3 PLATINUM XTC 4GB PC3-10666 (2X2GB) LOW VOLTAGE

     

    GIGABYTE GA-890GPA-UD3H DDR3 AM3 ATX

     

    AMD PHENOM II X4 955 BE 3.2GHZ 8MB SOCKET AM3 BOX

     

    BENQ G2222HDL 21,5" WIDE TFT LED BLACK

     

    SAPPHIRE RADEON HD6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI/HDMI/DP

     

    -------------------------------------------------------------------------------

     

    Jeg har lyst og oppgradere. Fint vist dere kan hjelpe meg med hva jeg bør oppgradere til ol. :D

     

    Har sett litt på gtx 570, men vet ikke om det vil kjøre bra med oppsetttet.

     

    (Kjøpte tideligere ett til HD 6870 kort, og prøvde og kjøre det i Crossfire. Men da fikk jeg Bluescreen uansett hva.. Har prøvd alt, men intet hell.. :S)

     

    Takker og bukker for all hjelp,

     

    God Jul :D

  8. Hei, meg og en kamerat skal på utvekslings år i Spania til neste år!

    Han skal på Medier og Kommunikasjon, jeg går på Studiespesialisering.

    Lurte på om det er mulighet for å få tak i en leilighet eller noe lignende der nede, slik at vi er uavhengig av vertsfamilier ol.

    Og kan vi komme på samme skole?

     

    Takker

     

    Pål

  9. Hei, meg og en kamerat skal på utvekslings år i Spania til neste år!

    Han skal på Medier og Kommunikasjon, jeg går på Studiespesialisering.

    Lurte på om det er mulighet for å få tak i en leilighet eller noe lignende der nede, slik at vi er uavhengig av vertsfamilier ol.

    Og kan vi komme på samme skole?

     

    Takker :D

     

    Pål

  10. Hei, kjøpte meg nettopp en brukt Derbi DRD Pro. Ny sent i 2009. KM stand ca 2500km. Link: http://www.finn.no/finn/mc/scooter/object?finnkode=29463737

     

    Uansett, til problemet: Når jeg kjøpte den stod det en MK2 effekt potte på, men det var ikke byttet dyse eller drev. Han som hadde den før meg har derfor skrudd Bensinskruen i forgasseren helt til bunn for å få mest mulig bensin til motoren (fra original dyse). Jeg fikk original anlegget med og har nettopp satt det på. Da måtte jeg selvfølgelig skru bensin skruen tilbake slik at sykkelen får rett bensin innsprøytning. Dette har jeg ikke lykkes med, jeg har skrudd den nesten helt av, og føler fortsatt at den får for mye bensin. Av denne grunn mistenker jeg han for å ha prøvd en annen dyse en original dysen.

     

    Noen som har vert bort i et slikt problem før, og vet hva som er løsningen?

     

    Er selvfølgelig åpen for alle forslag om løsninger, og alle anbefalinger!

     

    Beklager skrivefeil, er i feriemodus :)

     

    Takker!

  11. Største negative punkt MBP 13": Den lave oppløsningen på skjermen, samt prisen.

    Største negative punkt HP EliteBook: Den lavest oppløste skjermen er katastrofalt dårlig, ikke bare på grunn av oppløsningen, men på generell kvalitet. Sørg for å få en av skjermene som har større oppløsning enn 1366x768.

     

    Ellers er det vel bare å legge til at HP EliteBook ikke kan sammenlignes med Pavilion-modellene. Mye bedre byggekvalitet og materialvalg, og de er også, så vidt jeg skjønner, produsert av en helt annen underleverandør.

     

    Har du noen anelse om hvilken oppløsning det er på 8560p modellene?

  12. Hei, får tilbud om skole pc til neste år og er veldig usikker på om jeg skal bestille en HP Elitebook 8560p, eller den nye Macbook Pro 13".

     

    HP: http://rfk.telehuset.no/butikk/avansert-modell-hp-8560p/

     

    Macbook: http://www.eplehuset.no/produkt/2478_macbook-pro-133-23-ghz.aspx

     

    Positivt med HP'en: Den har bedre komponenter, jeg er mer vant til Windows, den har større skjerm, den kan oppgraderes lett +++

     

    Negativt med HP: Har hatt HP selv, og ser ut som de bruker samme oppbygning på Elitebook'en som min gamle Pavilion. Det jeg mener med det er at HP har fått mange klager på at CPU og Video chippen sitter for nær hverandre. (Overoppheting)

     

    Positivt med Mac: Vet ikke mye om Mac har aldri hatt det selv, men vet at det er mye enklere og bruke, MYE mindre sjanse for å få virus osv..

     

    Negativt med Mac: Dårligere komponenter en Hp'en, kan ikke så mye med Mac som Windows osv..

     

    Dette var vel det jeg vet om forskjellene..

     

    Derfor søker jeg hjelp fra dere :p

    Jeg tar gjerne i mot egne meninger :)

     

    Takker!

     

    - paali10

  13. Hei, har oppdaget spill fenomenet "Role play" for ikke så lenge siden. Da i forbindelse med Gta San Andreas Multiplayer.

     

    Har da brukt denne serveren: http://us-rp.info/

     

    Tingen er at jeg har blitt bannet fra serveren. (Vet ikke hvorfor, har skrevet "ban appeal") Lurer derfor på om det er noen som vet om noen andre bra servere som dere evt kunne introdusere meg til, og kanskje spille med meg på. Eller evt andre spill som har/skal bli "scriptet" til en RP server. (som eksemplet over)

     

    Hadde i tilfellet vert utrolig gøy om noen kunne vært med meg og spille på serveren/spillet.

     

    Dette ser antagelig avansert ut for nybegynnere, men føl deg fri til å sette deg inn i "RP" vist det høres interessant ut!

     

    (Er ikke interessert i spill som Warcraft og Starcraft).

     

    Takker! :)

     

    - Paali10

  14. Har lest litt rundt på nettet, og funnet ut at normal lønn er mye mer en jeg fikk før jeg sluttet og jobbe (pga lite lønn).

    Du tuller? Du slutter å gjøre noe i huset, fordi du fikk for dårlig betalt? Og du syns da det er helt rettferdig at foreldrene dine vasker klærne dine, lager middagen din osv uten å få betalt noe for det? Du sluttet pga dårlig lønn, slik at de må jobbe uten lønn.

     

    Jeg fikk til det jeg trengte, og ekstra betalt for store oppgaver. For eksempel når mine foreldre fikk 10 mål jord plassert i portåpningen som skulle flyttes til hagen på baksiden ved hjelp av trillebår. Da fikk min lillebror ca 500 var det vel, og en venn av ham 200 (vennen var selvsagt ikke med like lenge som min lillebror). Når jorden kom var jeg litt for gammel til å få ukelønn, og gjorde det dermed for kosj og losj i den tiden familien og jeg var der. =)

     

    Har begynt å jobbe igjen, men tror ikke jeg får noe lønn nå.. (foreldre vil ikke diskutere det)

     

    Fikk 250 kroner i uken fast da jeg var 15. Men jeg syntes jeg var heldig, da jeg ikke måtte gjøre noe for pengene annet enn å holde rommet ryddig osv. Jobbet jeg for foreldrene mine, typ hogge ved på hytta, male garasjen osv fikk jeg en 100 lapp i timen.

     

    Men hva du bør få avhenger jo av foreldrene dine sin økonomi, er ikke sikkert de har så mye til overs å da kan det være like greit å skaffe seg sin egen jobb, selv om man ikke får så godt betalt som en 15 åring burde det overstige normal ukelønn med god margin. De fleste jeg kjenner som skaffet seg deltidsjobb på den alderen fikk 4-7000 i måneden ca..

     

    SKAL få meg en skikkelig jobb, hvor kan jeg jobbe for å tjene 4-7000 kr i måneden?

×
×
  • Opprett ny...