Gå til innhold

SuperSkunk

Medlemmer
  • Innlegg

    504
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SuperSkunk

  1. Jeg synes at Logic gir veldig god lyd ved opptak, fremfor ableton live, ihvertfall, selv om jeg er veldig glad i ableton live(men det er pga innebyggede instrumenter og oppsett, osv).

     

    Hvis du skal ta opp lyd til pcen din burde du ha et lydkort. Focusrites Saffire 6 USB er veldig flott, den har også Phantom Power, som gjør det mulig å bruke mange fler mikrofoner.

    Hvis du føler du ikke får riktig lyd kan det være greit å ha både Dynamisk mikrofon sammen med en kondensatormikrofon, for dette gir flere muligheter for lyd.

  2. Nanostudio er greit å bruke. Kjenner best til innebyggede instrumenter, har egentlig ikke tatt opp lyd, og vet ikke om det går ann. men hvis ikke er 4-track(om det er det det heter) en god kandidat. Fungerer som en gammel analog firespors kassettopptaker. :)

    Tror tascam la ut en app som er en gjenskapning av en av deres gamle modeller.

  3. Hei. Jeg er på utkikk etter et elektrisk trommesett med en pris et sted imellom 5000 og 10 000 kroner.

     

    Jeg skal ha dette hjemme på soverommet mitt og det skal brukes til bandøvinger her.

     

    Jeg har sett at Alesis sine moduler er ganske avanserte og gir mulighet for å legge inn egne lyder, pluss mulighet for å koble opp med Ableton, logic, etc.

    På den annen side har jeg hørt at padsene/trommene ikke er av beste kvalitet, og det virker for meg som om de kan bråke litt, noe som er ugunstig hvis jeg skal spille live med dem.

     

    Roland sine moduler virker litt primitive. Ingen mulighet for å legge til lyder. På den annen side liker jeg veldig godt de hvite padsene. Mesh, eller noe i den dur.

     

    Så lurte jeg på om noen av dere vet om hva jeg burde gjøre her. Kan jeg kjøpe en Alesis modul og koble opp de hvite padsene til roland som faller innenfor min prisklasse?

    Er det noen som har noe å anbefale. Jeg må på død og liv ikke ha "mesh"-trommer på alle tomene, men er veldig lysten på ihvertfall én mesh-snare.

     

    På forhånd takk! :)

  4. Hei, jeg postet dette innlegget i litteratur, men jeg tror det blir feil, så derfor poster jeg det her.

     

    Hei.

    Jeg skriver en oppgave hvor jeg ser på en rekke sangtekster i lyset av surrealismen.

    Problemet er at jeg ikke har nok kunnskap om surrealismen som en litterær sjanger til å utdype meg om det.

    Når jeg prøver å lese meg opp på nettet er det mange som forteller meg hvor det oppstod, hvem som startet bevegelsen, osv. Det er jeg ikke interessert i. Jeg lurer nemlig på hva som definerer denne stilarten.

    Så langt har jeg forstått det slik at surrealismen ser på de ubevisste(? subconcious) idéene som mer potente fremstillinger av følelser, etc, enn de bevisste. Jeg lurer også på hva som menes med dette. Er det slik at om man skal fremstille frykt går man inn i sine egne tanker om frykt, fremfor å prøve å finne et mer allment og generellt uttrykk for frykt?

    Tusen takk til alle som har noe å legge til i denne tråden!

    Tar gjerne i mot artikkler eller bøker om noen har noe slikt å poste! :)

  5. *PolarVeal*

    5643560393_8458e85cba_m.jpg

    Sjanger: *Reggae, Dub, Pop, osv*

    Aktivt siden: *Musikken har bare blitt til igjennom faser og perioder i løpet av mitt liv. Musikken er ikke et prosjekt, men mer et resultat av meg. Men jeg startet opp som menneske en gang på midten av nittitallet*

     

    Beksrivelse: PolarVeal er mer en fellesbetegnelse på flere ting. Jeg har aldri vært innen for en ting, selv om jeg ofte opptrer alene. Jeg føler ofte litt sånn på energien rundt meg, og om jeg trenger å starte et nytt band innenfor det jeg egentlig driver på med, oppstår det som en slags subkultur under ja.. PolarVeal.

    *Det er ikke lett å beskrive seg selv på en orginal måte, men jeg kan jo alltids legge ved at jeg hører en del på Ween. Det har jeg gjort siden jeg var bitte liten, og jeg vil tro jeg hører på dem en gang jeg blir gammel også.*

    Eksterne lenker: https://soundcloud.com/polarveal

  6. For meg virker det veldig som om hun er interessert i deg, men det er jo ikke godt å si om det kun er vennskapelig.

    Men hva taper du på å invitere henne med på noe? Hvis hun sier nei så er det vel ikke verdens undergang, hva?

     

    Go for it! Siden hun snakker om deg med foreldre er det vel noe ved deg hun liker.

     

    Bare spør litt beskjedent om hun har lyst til å finne på noe en dag. :)

  7. Jeg har kuttet all kontakt. Jeg sendte kun en melding hvor jeg spurte om hvordan hun hadde det fordi jeg hadde gjort det slutt med henne for deretter å bli sammen med hun nåværende ganske raskt. Eller rettere sagt. Jeg møtte hun nåværende imens jeg var sammen med esken, og deretter ble jeg bare sammen med hun nye. Dette resulterte i at jeg fikk litt dårlig samvittighet, og da tenkte å høre bare hvordan ting sto til med henne. Er dette veldig dårlig gjort å gjøre? Altså mot min nåværende kjæreste.

  8. Ja, det er klart, men det ser jeg på som en selvfølge. Hun skjønner at jeg virkelig elsker henne, og roser og sjokolade er kun det minste jag kan gjøre. Nå har det seg slik at jeg er i utlandet, og kommer ikke hjem før om tre dager, så jeg tenker at jeg må planlegge noe virkelig storslått! En ekstremt romantisk date, eller noe.

     

     

    Takk for svar. Jeg blir veldig glad for at folk bryr seg! Det setter jeg pris på!

  9. God kveld.

    Dette høres rart ut, men jeg må spørre uansett, har ingen ti g å tape på det.

     

    Ok - det har seg slik at jeg har en kjæreste har vært sammen et år nå og vi har det veldig fint sammen, men hun sliter psykisk. Hun kan gå konstant og gråte for omtrent ingen ting, og hun har det rett og slett ikke alltid så veldig bra. Her forleden sendte jeg en sms til min eks, og det har seg slik at hun virkelig hater at jeg har vært sammen med henne. Hun føler seg så mye dårligere enn henne osv, og hun er rett og slett veldig ofte lei seg fordi hun tenker på at vi har vært sammen.

    Jeg spurte min eks om det gikk bra med henne, fordi vi ikke har snakket sammen etter bruddet. Og det er fordi min nåværende kjæreste syns det er helt forferdelig.

     

    Nå er min kjære helt fra seg og snakker om at hun kan ta livet av seg når som helst, og jeg kan ikke ta sjansen på at noe sånt kan skje.

     

    Vet noen av dere hva jeg kan gjøre ? Jeg trenger bare tips til noe som kan gjøre en jente viiirkelig glad. Hun er veldig glad i romantiske klisjeer, men jeg er så dårlig på sånt?

     

    Noen som vet hvordan å viiiirkelig gjøre en jente glad? Ingen ting blir for mye i dette tilfellet - jeg er desperat!

     

    Takk

×
×
  • Opprett ny...