Gå til innhold

Distun

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Distun

  1. Hei Alle sammen.

     

    Jeg skal nå på nyåret, gå til innkjøp av en motorsykkel. Har sett endel på SV1000 N ´08 (110 000 Dkr). Er dette en god sykkel som ikke synker altfor mye i verdi ?

     

    Bor fortiden i Danmark så den skal brukes til endel kjøring fram og tilbake til Norge og evt andre steder, så den må være meget robust. Har tenkt på en enduro (den crosser lignende sykkern) men vil samtidig ha en god streetsykkel. Andre forslag enn innkjøp av SV1000 N er mer enn velkommen.

  2. Til dere som er ny-religiøse og kristne.

    Hvorfor akkurat denne religionen?

    Hvorfor ikke jødedommen, islam, buddismen eller noe annet?

     

    Har lest litt på forumet og min oppfatning er at kristne ikke liker muslimer.

    Hvorfor det? Historisk sett er kristendommen og islam nesten helt like (ille).

     

     

     

    Hvordan ville Norge ha vært hvis kristendommen aldri satte sin fot innenfor landets grenser 1000 år siden?

     

    Blir litt morsomt å høre deres meninger om dette.

     

    Uten kristendommen ville nordmenn ha vært ett sterkere folkeslag. Vi ville ikke ha mistet 2/3 deler av befolkningen i 1350-1380 og p.g.a. dette ville vi ikke ha vært i union med Danmark i 400år(og Sverige i 100år). Dette ville ha gjort oss anderledes enn det vi er idag.

     

    Grunnen for at de fleste velger den "ene" religionen er indoktrination (husker ikke hva det heter på norsk) Jeg vil selvfølgelig tro og gjøre hva mine gode venner gjør, og ikke minst de jeg føler meg vel sammen med.

     

    Uten kristendommen ville vi ha hatt "vigrid", men uten religion ville vi vært en av de beste. Når du tror på en religion er jo alt godt, og for å skape noe må du være en gud. Og da kan vel ingen menneske skape noe, kanskje forandre noe i det små. Men vi vil skape en trygghetsfølelse til de svake, og ikke minst de late.

  3. Poenget her er at treet fikk spredd sine frø, uansett om du pælma konglene eller har dem i nattbordsskuffen så har du vært en aktiv del i din egen biosfære.

    Ellers er 42 et like godt svar, håper du får glede av din nyfunne spenst og fortsetter å hoppe, en vet aldri hva en kan finne :)

     

    Jeg kunne ikke sagt det bedre selv.

  4. Aldri har nordmenn reist til Somalia eller Afghanistan når vi har kriget.

     

    Hadde disse landene vært 100 ganger rikere enn vårt eget, og man fikk en million kroner i måneden for å gjøre ingenting, som sosialhjelp f.eks, hadde nok vi reist dit også.

     

    Problemet er at staten er for gavmild med folk som ikke har noe egentlig ønske om verken å jobbe eller å integreres.

     

    Det er helt riktig det du sier. Men vi kan fremdeles ikke utelate mennesker av den grunn. Du vet jo at de blir som du behandler dem. Fortsett å skap grenser, så vil det for evigt være som det er idag.

  5. Distun: Grunnen til at vi trenger arbeidskraft er fordi at det er større etterspøsel fra firmaene etter arbeidskraft, enn det er ledige personer som er kvalifiserte. Hvis vi tar inn innvandre vil vi bare øke mengden med etterspørsel etter arbeidskraft fordi vi har nå flere personer å ta oss av og mesteparten er tærtiærnæring. Dermed vil innvandring føre til det motsatte.

     

    Sant nok. Men da kan jeg ikke se at det er innvandrere som skal klandres, heller de unge som er late og ikke har tid til å skaffe seg en kvalifisert utdannelse. Det er vel noe som skyldes et så trygt samfunn. Hvorfor jobbe for noe bedre når du tror du allerede har det?

     

    Uansett så vil innvandrere få generasjoner av barn som vil yte sitt beste, for seg selv og Norge.

  6. For å kunne utbedre Norge som et land, ser jeg ingen grunn til å nekte innvandrere våres livsstil, og ikke minst noen av de jobbene som står ledige. Vi i Norge har et så godt og beskyttet samfunn at dere rett å slett ikke tenker på hva som skjer i utlandet. Fordi de har det jo så godt her og nå. Og ser ingen grunn for å forandre på noe. Men for å kunne bli et godt, å fortsette med å være et så rikt land, trenger vi arbeidskraft. Dere kan ikke si at alle innvandrere ikke jobber. Jeg vil med tro og ære si at det er en helt annen arbeidsmoral blant disse. Enn det er hos Norske, det er vel meget sjelden du hører at ISS har gått til streik ?? Jeg har iallefall aldri hørt om det. Og kansje dette er en av de største grunnene for at ISS i det hele tatt er så stort?

     

    Selvom noen velger å ligge i senga, røyke hasj, eller lign. Ber jeg deg om å se deg rundt, kjenner en god del flere Nordmenn som slapper mer av, og har en meget slapp livstil, enn de utenlandske.

     

    Det er ikke et spørsmål om de vil jobbe. Men hva kan vi bruke dem til? Vi har hatt opptil fler tilfeller at ingeniører blir satt til rengjøring. Da fordi de beste jobbene blir satt til Nordmenn. Og hvem lege eller personer med flere års utdannelse er villig til å vaske et kontor der de føler de skulle ha vært?

     

    Disse personene kommer fra lut fattige land. Men istedenfor å vente på trygda, som faktisk et fåtall gjør. Lager de gatekjøkken og resturanter. Noe som jeg vet mange av dere elsker når dere er på fylla, eller rett å slett bare er sulten. Noe igjen som fører til at de betaler skatt. Skatten gir oss bedre våpen, veier, mulighet til å i det hele tatt kunne tilby deg halvveis fri skolegang. Idet hele tatt gjør de faktisk jobben som et fåtall av Norge's befolkning har sluttet med å gjøre. Isteden for å kreve mer, lager de mer. De finner egne løsninger på hvordan de skal tjene penger. Noe som jeg vet gir gode jobber til politiet, etterforskere, språkkyndige m.m.

     

    Så konklusjonen er: La de komme inn å ta gaffeltrucken, slik at ola nordmann kan lene seg tilbake og nyte det gode liv på andres bekostning. Det er ingen grunn for å stoppe arbeidshesten når du selv har vondt i ryggen.

×
×
  • Opprett ny...