Gå til innhold

Geogaddi

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Geogaddi

  1. Godspeed You! Black Emperor - Lift Your Skinny Fists Like Antennas To Heaven

    Et massivt album, hele 80 minutter med musikk på to skiver. Fire lange komposisjoner: Storm, Static, Sleep og Antennas To Heaven. Generelt er det mer musikk og mindre eksperimentering med stillhet og lyder enn på F#A#. Mindre betyr dog ikke at den er borte, men mer moderat, noe som er positivt. Jeg føler jeg klarte å beskrive musikken godt nok i den forrige anmeldelsen, så det er ingen vits i å gå rundt grøten: Jeg ble totalt forelsket i dette albumet!

     

    Albumet er en god blanding av følelser og stemninger. Like apokalyptisk og depressivt som F#A#, men viser også en mer kraftig og aggressiv side. Lange, dynamiske strekker med lite variasjon i melodi men en byggende intensitet og innlevelse som tar pusten fra deg.

    "Sleep" ble nok favoritten med én gang, men de tre andre låtene er også fantastiske. Albumet begynner med Storm, som bygger seg opp til å bli en kraftig storm av følelser og innlevelse, og avsluttes med Antennas To Heaven som var nydelig og stemningsfull. Albumet har en dybde som jeg definitivt ikke kommer til bunns i etter bare et par gjennomlyttinger, så her er det potensiale til god plassering på topplister.

    Som jeg skulle sagt det selv. Selv om F♯A♯∞ er en fantastisk skive så synes jeg LYSFLATH er hakket bedre. Du nevner Sleep, hvem kan glemme den fantastiske, dog melankolske åpningsdialogen med they don't sleep anymore at the beach.

     

    Edit: Jeg så faktisk en kar på Roskilde som hadde tatovert coveret til LYSFLATH på ryggen sin, utrolig kult.

×
×
  • Opprett ny...