Gå til innhold

Zoni

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zoni

  1.  

    Har flashet Nightly 204 for 1,5 uke siden, og kan ikke jeg si jeg merker noen forskjell overhodet ift. 7.1 stable. Batteritiden er like dårlig og tappes på <14 timer. Men skal sjekke de nye nightlies, og håper batteriet holder lenger. Alt annet er jeg i grunn fornøyd med!

     

    Edit: Har flashet Nightly #221 nå! Ser ingen store visuelle forskjeller, men håper den er forbedret på andre områder :)

     

    Ja, ikke vet jeg 7.1 holdt jo knappe 10 timer på min og jeg har lest om mange andre som slet med det samme og fikset feilen med å flashe nyeste nigtlies. Det er utrolig lenge siden jeg har hatt noe problem med batteriet og det holder som sagt lett i over et døgn med JuiceDefender og det holdet i massevis for meg.

  2. Etter jeg la inn Cyanogen 7.1.0 for noen dager siden, har batteritiden på telefonen blitt vanvittig dårlig. Den varer i 12-16 timer ved det jeg vil kalle normal bruk, selv med JuiceDefender!

    Finnes det en fix for dette, eller er det mulig å forbedre batteriytelsen på noe vis?

    Du snakker om CM 7.1.0 stable? Den var forferdelig på min også vil heller anbefale Nightlies #204

    Ja, stemmer. Er veldig fornøyd med den (ytelsen er noe helt annet enn stock!), men som sagt den tømmes for batteri innen 14 timer hver dag, noe som er en stor ulempe.

     

    Hvordan er Nightlies i forhold til 7.1.0 stable, mtp ytelse og mangler?

    Hvis jeg da flasher til Nightlies 204 som du nevner, hva vil de største forskjellene være i praksis (om noen)?

    7.1.0 stable burde aldri vært kalt for en stabil versjon #204 er like god eller bedre til alt og batteriet holder mye, mye lengre. Nå har de begynt å slippe nye nigthlies, jeg kjører nå #218 og m bare si Whow så vannvittig smooth og kjapp. Battterilevetiden virker også å være bra, har nå 52% etter 17t 43m på batteri

  3. Etter jeg la inn Cyanogen 7.1.0 for noen dager siden, har batteritiden på telefonen blitt vanvittig dårlig. Den varer i 12-16 timer ved det jeg vil kalle normal bruk, selv med JuiceDefender!

    Finnes det en fix for dette, eller er det mulig å forbedre batteriytelsen på noe vis?

    Du snakker om CM 7.1.0 stable? Den var forferdelig på min også vil heller anbefale Nightlies #204

  4. Det fungerer ja, men touchen fungerer ikke slik den burde. Ihvertfall ikke i nærheten av hvordan iPhone sin fungerer.

    Fungerer ypperlig på min også. Bør du ikke heve kjøpet hvis du er så drittlei alle problemene du har? Hvis den er halvparten så dårlig som det du beskriver så bør jo det være en smal sak.

  5. Ja skjønner. That makes a ton of sense. No pun intended. Man får altså ikke tak i plain original Android som man ser dem på Nexus enhetene til de andre, som ROMs?

     

    Jo

    Jeg var ikke klar over at man fikk helt plain rom? Mitt intrykk var at CyanogenMod var noe av det nærmeste man kommer. Du kunne kanskje kommet med litt mer info som navn på rom?

     

    @Slai: Jeg kan anbeale CyanogenMod på det sterkeste, sjekk ut www.cyanogenmod.com, les litt på diverse forums (anbefaler xda-developers) og sjekk ut litt videoer på youtube så får du et godt inntrykk av hvordan denne eller andre rom ser ut. Ofte er det personlige preferanser som bestemmer hva man velger så det beste er nok å prøve seg litt frem.

  6. Med hver historie om lykkelige ROM-brukere blir jeg mer og mer fristet til å prøve f.eks CM7 jeg også..

     

    Men hvordan er muligheten for å gjenopprette telefonen fullstendig? Altså slik at telefonen kan sendes på service, uten at de vil reagere

     

    Dette kunne eg også tenkt meg å få svar på. Nokon som har erfaring med det?

    Det er helt klart mulig men jeg har ikke satt meg inn i hvor enkelt det er eller hvordan det gjøres men jeg har registrert flere som har gått tilbake til stock og det er en egen tråd på xda-developers med de fleste stock roms til O2X. Dere finner sikkert en oppskrift der om dere har behov for å konvertere tilbake eller sjekke ut hva som skal til før dere tar skrittet.

  7. Ja skjønner. That makes a ton of sense. No pun intended. Man får altså ikke tak i plain original Android som man ser dem på Nexus enhetene til de andre, som ROMs?

    CyanogenMod er ,slik jeg ha forstått det, den mest rene android versjonen av custom rooms men med en del ekstra tweeks som gjør den mye mer funksjonsabel, jeg kunne ikke levd uten lookscreen gestures, du kan sjekke ut mer på http://www.cyanogenmod.com/ hvis det er av interesse.

  8. Man kan skifte launcher da, forandre utseende på telefonen i startskjermen og menyene. Her er en du kan prøve: Go launcher

     

    Man vil fortsatt få LG sitt skall på klokke, kontakter, notifikasjonsmenyen, dailer, låseskjerm, sms etc. etc. En del av dette kan selvfølgelig skiftes ut (sms, låseskjerm, kontakter, dailer) men da sitter man igjen med dobbelt opp av flere programmer.

  9. Ja, du har missforstått. Selv om du legger inn en annen launcher så ligger f.eks Sense-skallet i alle menyene som klokke, kontakter, låseskjerm, annsropsskjerm etc. etc. Dette krever nødvendigvis sitt, når jeg hadde desire så var romen på ca. 230mb mens når jeg byttet til CyanogenMod (som er ganske så nærme plain android) så var romen på ca 80mb, altså en ganske mer vesensforskjell enn hjemmeskjermene som bare er på noen skarve mb i størrelse. Oj det ble knotete forklart men du forstår sikkert hva jeg mener..

  10. Ja, mobil-datatrafikk fungerer og dataroaming er aktiviert (selv om det ikke skal være nødvendig)..

     

    Du kjører stok rom? Og har nyeste versjon, 10d?

     

    Jeg har ingen gode forslag men jeg ville tatt backup og resatt telefonen men jeg vet ikke hvor godt backup-programmet som fulgte med mobilen fungerer. Sjekk opp og vurder å roote telefonen (veldig enkelt, ett klikk for å roote og et for å unroote) for å få tatt en skikkelig backup (titanium er veldig bra) hvis lagrede data i applikasjonene er viktig. Det er jo veldig kjedelig å miste progresjon i spill og måtte sette opp hjemmeskjermer, sms-program, innstillinger etc. på nytt igjen.

  11.  

    Jeg har i tillegg til de automatiske innstillingene også lagt det inn manuelt etter ludos oppskrift - det fungerte heller ikke. Jeg tok derimot i bruk min gamle Nokia 6610i, fikk tilsendt ludos automatiske innstillinger, og jeg kunne sende mms uten problemer.. Det virker som feilen må ligge i telefonen.. Som sagt, så oppsto dette problemet etter siste oppdatering..

     

    Men fungerer mobil-datatrafikk? Sjekket at dataroaming er aktivert?

  12. Jeg har ikke kunnet motta eller sende mms siden forrige oppdatering.. Har fått tilsendt ludos automatiske innstillinger (disse fungerte jo før), men til ingen nytte.. Noen som vet hva problemet er og hva jeg evt. kan gjøre?

     

    Hvordan tar jeg forresten et 'skjermbilde' ?

     

    Har du sjekket innstillingene manuelt og sett at de samsvarer med det Ludo oppgir på sine sider? Fungerer mobil-datatrafikk?

     

    Jeg tror at man må ha root for å ta skjembilde, det var ihvertfall slik før. Du trenger i alle tilfeller en app for å gjøre dette hvis ikke du kjører en rom som har innebygd støtte f.eks CyanogenMod

  13. Det er to ting som gjør at jeg har behov for ATK. En ting er at applikasjoner kræsjer/fryser. Da kan jeg kille dem og starte dem på nytt.

    Bruk heller Watchdog Task Manager til å overvåke prosessene og varsle når en app bruker for mye cpu. På betal-versjonen så kan du legge til enkelt apper med egen grense slik at f.eks. K9 Mail kan avsluttes når den går over en satt grense. Apper kan også avsluttes manuelt.

     

    Jeg har brukt denne en god stund og er meget godt fornøyd med å bytte ut task killer

  14. Bra initiativ :thumbup: Vil anbefale å dele opp kategorien Produktivitet / Praktisk / Organisering i flere kategorier, f eks. bør Home Replacements komme samlet under egen kategori det samme kan fort gjelde for flere kategorier spesielt ettersom anbefalingene blir mange.

     

    Navn: OurGroceries

     

     

    Market-link: (http://market.android.com) OurGroceries

    Beskrivelse: Fantastisk handleliste for hele familen, synkroniserer på tvers av enheter (android/iOs/egen nettside) slik at du kan legge til øl handlelisten mens partneren er på vei til butikken uten behov å ringe og fare for at det blir glemt. Enkelt å legge til nye varer og det er mulighet for å sortere varer etter kategori slik at handlelisten er automatisk sortert etter de kategorier du måtte ønske, f eks: Frukt&grønt, frysedisk etc. etc...

    Pris: Gratis/27kr

    Ads: Ja, kan fjernes ved kjøp av OurGroceries Key til kr. 27

    Kategori: Shopping

     

     

  15. Jeg vurder denne nå, men har noe spm:

     

    Er det mye stress å få roota og lagt inn CM7? På HTC legeden min var dette utrolig vanskelig siden bootloaderen var så lukka det går ann..

     

    Har dere hatt noe problemer med mobilen?

     

    Jeg har rootet android telefoner siden jeg kjøpte HTC Magic når den kom til Norge, før var det mye å sette seg inn i og rimelig komplisert ihvertfall hvis man ikke har endel erfaring med data. Mens på 2x'en så var det helt latterlig enkelt (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1039985) :

     

    1) Install ADB driver: http://www.junefabrics.com/bin2/LGDriver.exe

     

    2) Enable USB debugging on your phone (Settings->Applications->Development), and connect your phone to your computer via USB.

     

    3) Run SuperOneClick: http://forum.xda-developenightliesrs.com/showthread.php?t=803682

     

    4) Choose the option "Root"

     

    Da har du rootet telefonen din uten å gjøre noe avanserte greier.

     

    For å legge inn CM så er enkleste måten er å laste ned ROM Manager som gjør flashing på Android til en lek. Launch RomManager.

    1. Choose the first option in the app, Flash ClockworkMod Recovery to update to the latest version.
    2. Select the Download ROM option from the main menu in the ROM Manager.
    3. Select the CyanogenMod option, and then choose the latest version of CyanogenMod from the menu. Optional: When you select the latest version of CyanogenMod, check the Google Apps* option.
    4. Once the ROM is finished downloading, it asks if you would like to Backup Existing ROM and Wipe Data and Cache.
    5. If Superuser prompts for root permissions check to Remember and then Allow.
    6. The LG Optimus 2X will now reboot into the recovery, wipe data and cache, and then install CyanogenMod. When it's finished installing it will reboot into CyanogenMod.

    Husk at CM ikke er stabil enda og kan ha noen problemer. RC1 hadde noen problemer og ble veldig irriterende i lengden så jeg byttet over til nightlies hvor det har vært litt bedre og med siste versjon #127 så har jeg ikke opplevd noen problemer på fem dager, batteriet holder lenger og den er veldig kjapp!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...