Gå til innhold

Bobina

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bobina

  1. Du burde kanskje tatt cytologi, dvs et utstryk av væsken på ett objektglass, og MR undersøkelse.

    Bor du i Østlandsområdet kan du be om en henvisning til Brystdiagnostisk senter på Ullevål sykehus. Skulle disse undersøkelsene også være i orden, og plagene dine skulle vedvare, bør nok undersøkelsene gjentas etter en stund. Det hender at man kan ha væske fra brystet uten at det er noe galt, men samtidig bær man være oppmerksom på at forandringer kan oppstå gradvis

  2. Men jeg har hørt at penis kan vokse i 5 år, stemmer dette? Hos meg har den vokst i 1 1/2 år+ kanskje?

    Er det sånn at hvis du kommer i puberteten sent som vokser den kortere siden den stopper å vokse når man er 18? Eller vokser den til man 25 hvis man kommer i puberteten som 20 åring :p ?

    Tror dere jeg har noe å bekymre meg for med tanke på lengden/bredden når den er ferdig utvokst?

     

    Du er sikkert litt "sent utviklet".

    Men utifra det som står skrevet om dette begynner den å vokse i 13-årsalderen...

    Og er "fullvokst" ved 18-års alderen.

    Det vil si at den i gjennomsnitt vokser i ca 5 år..

    I ditt tilfelle da til du er ca 20... Så det er ingen grunn til bekymring... Men

    skjønner du er opptatt av dette!! :)

  3. Nei, forståelig. Så hva var det vi skulle diskutere her da?

     

     

    Vil vel bare sette litt fokus på at vi finner oss i alt for mye, uten at noen griper tak i det, og gjør noe med det!

    Mangel på solidaritet! Vi lever i et samfunn der både du og jeg, kan kalle oss, som i dette tilfellet, privatetterforsker.

    De fleste ser vel på dette som et tiltak i "etasjen" under politiet.

    Vi trenger en alvorlig opprydning i foretakene i landet vårt!

  4. Veksten i bredden begynner ca i 13-årsalderen. Når en gutt kommer i puberten, etter at testiklene begynner å utvikle seg,akselererer veksten av penis, sammen med resten av hans genitalier. Penisen vokser i lengde frem til omtrent 18 års-alderen. Gutter er i tillegg født med en tynn hudfold som dekker glans (må ikke forveksles med forhuden). Når penis begynner å vokse under puberteten, svekkes denne hudhinnen gradvis og vil til slutt revne rundt roten av glans. Dette kan skje helt ubemerket eller kan observeres direkte om den utsettes for påkjenning av f.eks. fingre

  5. Jeg var på jakt etter en privatetterforsker til eget/privat bruk og kom bl.a. over web-siden *fjernet url*

     

    Jeg ville undersøke litt priser og lignende, og ringte nummeret (********) som står oppgitt på hjemmesiden.

     

    Det var tydelig at denne "privatetterforskeren" var beruset da han tok tlf, og jeg fikk så vidt presentert meg, før han spurte om jeg ringte på vegne av "Psykoen". Jeg sa at jeg ikke helt forstod hva han mente. Han fortsatte med at han skulle sende meg nakenbilder av "psykoen" på mobilen jeg ringte fra.

     

    Jeg ble også tilbudt å kjøpe en video for en billig penge, hvor han tok "Psykoen" hardt hjemme på kjøkkenbordet sitt!

    Han var tydelig ustabil, og fremstod som direkte frekk, utagerende og useriøs.

     

    OG DETTE SKAL KALLES EN PRIVATETTERFORSKER??

     

    I starten av samtalen ble det opplyst at, det for begge parter, var mest gunstig med svart betaling, noe som lå på ca.350,- kr pr time

     

    Jeg ringer altså et nummer, der jeg regner med å hente fornuftig informasjon, kunne prate og stole på vedkommede! Og så blir jeg møtt på denne måten!

    Jeg er målløs, sjokkert og rystet!

     

    .

  6. For å få en innsikt i hvilke meldinger jeg mottar døgnet rundt, publiserer jeg en av dem her:

     

     

    "Få det inn i den feite hjernen din og den kvisete bollemusen din at mannen min får du aldri mer ta i.Heldigvis for at jeg er sykemeldt. For jeg skal være med han på jobb hver dag, og psyke deg ut av arbeidsplassen.Finn deg et speil og se hvor dårlig det står til med deg. De bildene du har av deg selv på facebook er minst 10 år gamle og i tillegg manipulert.for jeg vet at du ikke er så fin.Du er stygg, feit og syk og ser ut som en 50-åring.Senere skal du få høre at jeg råknuller mannen min,håper du tør ta tlf.I mellomtiden kan du saksøke mcdonalds for den feite ræven din. du skal døøø!"

     

     

    Og til orientering er dette langt fra det verste..... :nei:

  7. Det er jo HUN som leste mld på hans mobil
    Og det er HUN selv som blander inn sine egne barn i dette..
    uskyldig meg midt i rævva!!!

    Begynner jammen meg å høres ut som det du egentlig er ute etter er noen å legge all skyld på for å rettferdiggjøre dine egne valg.

     

    Nei, men saken er at hadde hunrast fra seg en dag eller to, og slengt litt med leppa, hadde jeg hatt full forståelse for det.. Men når det går så langt som dette, så ser jeg slett ikke på henne som uskyldig!

  8. Enig i det cyclo. Min løsning innebefattet å være ekstra skånsom mot kona, av hensyn til de faktorene jeg nevnte.

     

    Jeg var egentlig ikke inne på hvem som skulle straffes for hva. Med mindre man anser at det å skulle ta ansvar for sine egne overlagte feil er automatisk å anse som straff. Det virker iallefall noe underlig i mine øyne.

     

     

    [edit: ok, du mente visst PencilCase. Never mind then...]

     

    Hvordan i svarte skåne konen da????

    Det er jo HUN som leste mld på hans mobil, det er HUN som sitter på nummerte mitt og terroriserer!!!

    Og det er HUN selv som blander inn sine egne barn i dette.. uskyldig meg midt i rævva!!! Hun er gal!

  9. Virker ikke som du ser alvorligheten og konsekvensene av dine egne handlinger.

     

    Strengt tatt er det vel mannen som bør slutte i jobben, hvis han bryr seg om deg og/eller kona. Men, han virker ærlig talt som en tulling, så da blir det opp til deg hvis han ikke evner å ordne opp.

     

    Regner med at han er singel og separert innen kort tid, men det er jo ikke det som er problemet her!

     

    Kona (snart eks-kona) terroriserer meg jo, og mitt spørsmål til de interesserte var: Hva kan jeg gjøre?

    Er sliten av å bli nedringt, forfulgt, terrorisert og trakkasert de siste ukene..

  10. Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    Som jeg sa så tipper jeg at dette ender med besøkt/kontaktforbud. Men nå kommer det fram at trådstarter faktisk jobber sammen med denne mannen, noe som gjør saken langt mer vanskelig.

     

    Uansett. Dette er helt klart et tilfelle av "two wrongs don't make a right". Helt klart at hennes oppførsel er forkastelig og ikke minst ulovlig, men tråstarter har også gjort noe forkastelig.

     

    Dette er absolutt noe som bør anmeldes, og jeg håper for all del at det blir tatt seriøst og ikke henlegges. Samtidig håper jeg virkelig at trådstarter har lært noe av dette.

     

    Du jobber altså sammen med denne mannen, men ønsker å fortsette som om ingenting har skjedd virker det som? Det er helt klart at hennes oppførsel ikke er ok, samtidig så må nok du ta ansvar for det du har gjort og sørge for at du ikke lenger har daglig kontakt med vedkommende dersom du vil ut av situasjonen. Så lenge du har et arbeidsforhold til mannen vil det være en konflikt.

    Understreker igjen at jeg og mannen har ingen konflikt oss i mellom. Han vil fortsatt ut av forholdet, men denne gang for å beholde meg. Så vi to har en god tone den dag i dag, selv om den intime biten er avsluttet.

    Du mistet poenget mitt totalt her er jeg redd. Hvilket tone du har sammen med han er ravende likegyldig. Så lenge de to fortsatt er sammen og dere to fortsatt ser hverandre på daglig basis vil det eksistere en konflikt. Du sier at han fortsatt vil ha deg. Da har du i mine øyne to valg: 1) Press på han til å skille seg fra kona så fort som mulig for at dere to kan være sammen. 2) Avvikle all kontakt med han.

    Saken er den at så lenge du omgås med han på daglig basis og de to er fortsatt gift er du selv med på å gjøre situasjonen verre for alle tre av dere. Det finnes ingen måte du kan bare late som om dette aldri har skjedd og fortsette hverdagen akkurat slik den var.

    Selv om jeg skrev at han fortsatt er interessert, så betyr ikke det at JEG er det!

    Jeg kan akseptere å ha han som "en kollega jeg hadde sex med en gang".. Og det er det!!

    Så vi to er ikke fortsatt sammen.. Det er over og ut for ukesvis siden... Men det er jo i ettertid at det ble oppdaget!!

    Han burde slettet alle spor etter meg på sin mobil, men har vel gitt litt faen siden hjemmesituasjonen

    i utgansgpunktet var ganske kjip!

    Og da har du i grunnen bare ett eneste valg dersom du ikke ønsker at det skal fortsatt være en konflikt mellom dere tre, nemlig å komme deg unna konflikten ved å ikke ha daglig kontakt. Å tro at du nå kan fortsette livet akkurat som før uten problemer er rimelig naivt.

     

    Uten daglig kontakt?? Skal jeg slutte i jobben pga henne, mener du?

    Det blir vel for dumt??

  11. Ja, du kan si og mene hva pokker du vil. Og her spiller min alder for så vidt ingen rolle!

    Du får meg til å tro at du selv er i en slik posisjon at du kunne sendt drapstrusler og vært rabiat i ukesvis pga

    at mannen din var utro! I så tilfelle er du like umoden som denne 45-år gamle konen jeg snakker om!

    For det første: Du hoppet rett over parentesen min hvor det stod ganske klart VIRKER SOM IKKE ER SÅNN! For det andre, er ikke jeg gift, for det tredje er jeg 22 og for det fjerde har ikke du tatt noen skade av at hun raser fra seg. Jeg er ganske sikker på at du også ville reagert kraftig om noen tok seg rett til å dra din ektemann med seg i sengen.

     

    Eksen min var riktignok utro mot meg, og er snart med på å sette et barn til verden på grunn av han idioti, men så langt har jeg ikke utagert mot han, eller noen av de han hadde seg med, for jeg har fullt navn på allesammen. Det var ikke så vanskelig å finne ut av. Jeg bare heller ser på det som at nå må DE deale med hans vesen istedetfor meg.

     

    Med mindre denne damen begynner å følge etter deg og kontakte deg ETTER besøk/kontaktforbud, så har du ikke så veldig mye å gå på bortsett fra "Gal dame plager meg med meldinger".

     

    Og du trenger strengt tatt ikke være så sinnsykt hissig

     

    Unødvendig å bruke tid på å kverulere!

    Du mister bakkekontakten her!

     

    Det foreligger ingen anmeldelse eller besøks/kontaktforbud.

     

    Men greit - Vi to er på forskjellig plan i livet, så la det bli med det!

  12. Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    Som jeg sa så tipper jeg at dette ender med besøkt/kontaktforbud. Men nå kommer det fram at trådstarter faktisk jobber sammen med denne mannen, noe som gjør saken langt mer vanskelig.

     

    Uansett. Dette er helt klart et tilfelle av "two wrongs don't make a right". Helt klart at hennes oppførsel er forkastelig og ikke minst ulovlig, men tråstarter har også gjort noe forkastelig.

     

    Dette er absolutt noe som bør anmeldes, og jeg håper for all del at det blir tatt seriøst og ikke henlegges. Samtidig håper jeg virkelig at trådstarter har lært noe av dette.

     

    Du jobber altså sammen med denne mannen, men ønsker å fortsette som om ingenting har skjedd virker det som? Det er helt klart at hennes oppførsel ikke er ok, samtidig så må nok du ta ansvar for det du har gjort og sørge for at du ikke lenger har daglig kontakt med vedkommende dersom du vil ut av situasjonen. Så lenge du har et arbeidsforhold til mannen vil det være en konflikt.

    Understreker igjen at jeg og mannen har ingen konflikt oss i mellom. Han vil fortsatt ut av forholdet, men denne gang for å beholde meg. Så vi to har en god tone den dag i dag, selv om den intime biten er avsluttet.

    Du mistet poenget mitt totalt her er jeg redd. Hvilket tone du har sammen med han er ravende likegyldig. Så lenge de to fortsatt er sammen og dere to fortsatt ser hverandre på daglig basis vil det eksistere en konflikt. Du sier at han fortsatt vil ha deg. Da har du i mine øyne to valg: 1) Press på han til å skille seg fra kona så fort som mulig for at dere to kan være sammen. 2) Avvikle all kontakt med han.

    Saken er den at så lenge du omgås med han på daglig basis og de to er fortsatt gift er du selv med på å gjøre situasjonen verre for alle tre av dere. Det finnes ingen måte du kan bare late som om dette aldri har skjedd og fortsette hverdagen akkurat slik den var.

     

    Selv om jeg skrev at han fortsatt er interessert, så betyr ikke det at JEG er det!

    Jeg kan akseptere å ha han som "en kollega jeg hadde sex med en gang".. Og det er det!!

    Så vi to er ikke fortsatt sammen.. Det er over og ut for ukesvis siden... Men det er jo i ettertid at det ble oppdaget!!

    Han burde slettet alle spor etter meg på sin mobil, men har vel gitt litt faen siden hjemmesituasjonen

    i utgansgpunktet var ganske kjip!

  13. Som jeg sa så tipper jeg at dette ender med besøkt/kontaktforbud. Men nå kommer det fram at trådstarter faktisk jobber sammen med denne mannen, noe som gjør saken langt mer vanskelig.

     

    Uansett. Dette er helt klart et tilfelle av "two wrongs don't make a right". Helt klart at hennes oppførsel er forkastelig og ikke minst ulovlig, men tråstarter har også gjort noe forkastelig.

     

    Dette er absolutt noe som bør anmeldes, og jeg håper for all del at det blir tatt seriøst og ikke henlegges. Samtidig håper jeg virkelig at trådstarter har lært noe av dette.

     

    Du jobber altså sammen med denne mannen, men ønsker å fortsette som om ingenting har skjedd virker det som? Det er helt klart at hennes oppførsel ikke er ok, samtidig så må nok du ta ansvar for det du har gjort og sørge for at du ikke lenger har daglig kontakt med vedkommende dersom du vil ut av situasjonen. Så lenge du har et arbeidsforhold til mannen vil det være en konflikt.

     

    Understreker igjen at jeg og mannen har ingen konflikt oss i mellom. Han vil fortsatt ut av forholdet, men denne gang for å beholde meg. Så vi to har en god tone den dag i dag, selv om den intime biten er avsluttet.

  14. En geneasjon var vel gjerne litt å ta i, men 10-15 år yngre.. og det er vel nettopp det som plager henne.

    Jo, jeg er faktisk voksen!! Og singel!!

    Men det var ikke i den retningen denne tråden skulle lede hen...

    Hvis du VET at han er 42, så må vel du vite om du er 32 eller 27... Og at du er singel spiller faen ingen rolle, for det var ikke han. Jeg synes innleggene dine begynner å skrante litt nå, jeg har vansker med å tro at det er noe i det du sier.

     

    Til og begynne med virket du bare oppgitt, så begynner du å syte, så er du plutselig redd, og nå står du for din sak og synes det er helt riktig av deg å hoppe til køys med gifte menn bare fordi de holder sammen med sin kone pga barn? (Legg merke til ordet VIRKER SOM, jeg sier ikke at det ER sånn.)

     

    Du kan ikke komme og grave etter sympati etter å åpent ha fortalt oss om ekteskapet du ødela.

     

    Jeg sier fremdeles at konen hans må få rase fra seg så mye hun vil, foreløpig er det KUN snakk fra hennes side. Fra posten min som ble slettet, sa jeg vel at det ikke er reelle handlinger det er snakk om her, det er bare ord! Og jeg synes fremdeles du fortjener det. Basta. (Så vidt jeg vet har jeg rett til min personlige mening, fremdeles. Mhm? Ja.)

     

    Edit: leif

     

    Ja, du kan si og mene hva pokker du vil. Og her spiller min alder for så vidt ingen rolle!

    Du får meg til å tro at du selv er i en slik posisjon at du kunne sendt drapstrusler og vært rabiat i ukesvis pga

    at mannen din var utro! I så tilfelle er du like umoden som denne 45-år gamle konen jeg snakker om!

     

     

     

     

     

    Dødstrusler er alvorlige nok, jeg ville anmeldt kjærringa. Hvis folk ikke er interresserte i hjelpe men bare trolle så får de bare holde seg unna.

     

     

    Ja, takk for det.. Mistet liksom poenget her nå...

  15. Ja, dette ER voksne mennensker! Han 42, hun 45... Jeg, en generasjon under!

    Men understreker igjen; Han fortalte meg mye om deres forhold før vi innledet noe.

    Og det ble da bl.a sagt at de ikke lengre hadde noe intimt forhold. Sov hver for seg osv..

    Og at han var lei.. ville ut av det, men drøyde pga ungene....

    Det der er ingen unnskyldning! Du kunne godt ha ventet til han var ute av forholdet. Du kunne forsåvidt spredd bena for en annen fyr. Evt bare holdt dem samlet. Hva mener du med en generasjon under? 20 år? Er ikke også du da et VOKSENT menneske? Bare fordi han vegret seg i forhold til ekteskapet sitt gir deg ikke rett til å dra ham til sengs.

     

    Edit: Hva skjedde med innlegget mitt forresten? Vanskelig å uttale seg når det ikke fins noen moderatorkommentar!

     

    En geneasjon var vel gjerne litt å ta i, men 10-15 år yngre.. og det er vel nettopp det som plager henne.

    Jo, jeg er faktisk voksen!! Og singel!!

    Men det var ikke i den retningen denne tråden skulle lede hen...

  16. Huff ja, trussler er sykt slitsomt å ha hengende over seg, Ødelegger gjerne alt bra rundt seg. Gjorde ihvertfall det for meg en stund.

     

    Synes du burde unngå kontakt med noen av dem, om dem prøver å ta kontakt, overse. Om dem ringer, ikke ta den. Om det ikke går over etter noen uker, så ville jeg bedt trueren(e) holde seg unna om dem ikke ville ha med politiet å gjøre. Bra du ihvertfall har beviser. Trussler av den skalaen der ta's som oftest alvorlig, men det kommer ann på hvor man henvender seg

     

    Ja, er med på den.. Men det er ikke så vanskelig å unngå han.. Vi har kontor rett vedsiden av hverandre på jobben.

    Så han må jeg jo forholde meg til så lenge jeg jobber der!!!

    Men det er ikke det som er problemet her. Vi kommuniserer fint vi, men det er konen som er vrien!! :(

×
×
  • Opprett ny...