Gå til innhold

schmoo

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av schmoo

  1. Hei!

    Har tenkt å gå til anskaffelse av et hybridkamera, og sitter igjen med disse fire etter litt research. Grunnen til at jeg poster her er at jeg sliter med å lese ut ifra tekniske beskrivelser til hva som passer mine behov.

     

    Jeg har på ingen måte fotografi som hobby, og ønsker rett og slett og kunne ta flotte bilder så enkelt som mulig. Derfor er godt autofokus noe jeg verdsetter høyt. Kameraet vil bli brukt i forbindelse med reiser og innendørs arrangement der lys naturlig nok er begrenset. Det å kunne ta fine bilder uten bruk av blits er en annen ting jeg virkelig ønsker med dette kjøpet. Jeg har lagt meg på 3000 som øvre pris da jeg tror det vil gi meg et godt nok kamera til min bruk. Kvaliteten på videoopptak bryr meg ikke nevneverdig. Jeg tror ikke det vil bli nødvendig å bytte objektiv.

     

    Tror du en av disse fire passer mine behov, og isåfall hvilket ville du anbefalt meg?

  2. Hei!

    Trenger noen tips til modell ang. kjøp av ny bærbar

     

    • skal ikke spille
    • skal ikke redigere video
    • må være grei å ha med seg rundt
    • lang batteritid er å foretrekke
    • bruk blir stort sett surfing, serietitting og skolejobbing
    • HDMI-utgang
    • ikke noe større enn 15,6''

     

    Ser for meg en pris under 5000,-

     

    Setter pris på om noen har noen tips:)

  3. Cold blooded er din venn. Flekk opp en stinger-class, så vil du sjeldent ha problemer med killstreaks. Da blir du nesten litt glad når de kommer. Blir masse poeng av å skyte ned alt som befinner seg i luften.

     

    Så alt for enig. Alle killstreaks kan skytes ned på få sekunder. Virkelig ikke noe problem i det hele tatt. Problemet er late/egoistiske spillere som ikke gidder å gjøre en innsats for å skyte de ned.

  4. Den er sikkert linket her før men jeg må bare, for den beskriver 100 % hva spillet er :p

    http://www.mw2blog.com/modern-warfare-2-typical-game-flow-chart/

     

    har ikke peiling på hvordan den stemmer med konsoll siden jeg bare spiller på PC, men rimelig helbom der hvertfall. Ser aldri noe til glitching, så og si ingen boosting eller cheating. Null problem å spille uten party, kan herje rimelig heftig fordet.

     

    Syns som regel slike charts er morsomme, men kjenner meg ikke igjen i det hele tatt her.

  5. Likte den. Ikke så mye fjong å fancy editing, men helt ok. Kastekniv ferdighetene var det ingenting å si på. Way beyond me iværtfall. Musikken likte jeg ikke, men det er jo helt subjektivt.

    On the other hand, om du er en av de som alltid springer rundt og kniver med teleport pro har jeg ingenting til overs for spillestilen. No offence.

     

    Er nok ingen kniferunner egentlig. Men når jeg når 1450 poeng i FFA skifter jeg til knifethrowing-klassen min for å få en bra game winner. Du kan si at jeg har spilt en god del matcher kun med hensikt på den siste killen, nettopp fordi jeg hadde lyst å lage en liten montage.

  6. Jeg har nå passert 50 nukes sikkert og begynner å bli litt lei den for å være ærlig, men jeg har funnet en ny måte å ta ned fiendens air support på en meget god måte istedet, nemlig ved å bytte ut nuke på killstreaken med EMP (som i mine øyne er meget undervurdert).

    Mine killstreaks står nå på 7/9/15, og når jeg får min EMP kaller jeg den ikke inn med en gang, men venter til jeg ser fienden får opp en chopper gunner eller AC130, og idet jeg fyrer av EMP'en eksploderer fiendens air support uten engang å ha fått 1 kill :p Det har vært flere som har rage-quitta pga det :p Syns det er mer morsomt å få spille ut runden og ødelegge for de andres nuke :innocent:

     

    EMP kan være hysterisk morsomt. Spilte domination her om dagen og skaffa meg EMP rimelig tidlig men sparte på den i tilfelle den skulle bli nyttig. På stillingen 180-80 til oss så skriver en på motstanderlaget: "HAHA suckersss! Incoming nuuke!" Han hadde like før herja ganske heftig med chopper-gunner så det var slettes ikke umulig at han hadde en klar. Da smelte jeg avgårde EMP såklart, og vi vant matchen mens fyren klikka mongo i chatten.

     

    Sålangt mitt morsomste øyeblikk med mw2! :)

×
×
  • Opprett ny...