Gå til innhold

Hermn

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hermn

  1. Kunne trengt litt hjelp ærede medlemmer. Det gjelder et oppdrag i "The Blood Curse", hvor du skal hjelpe Dethmold:

     

    spoiler:

     

    Jeg er på oppdraget "Blood Curse", og skal nå hjelpe Dethmold med å utføre trolldommen på den ene snikmorderen som skulle drepe Henselt, slik at vi får mer informasjon om den nå døde krigeren. Når jeg melder meg til tjeneste, sier han bare at jeg ser ut som meg selv, og at jeg må drikke en form for potion før jeg kan utføre oppdraget, "for de ville jo være dumt om jeg dør" - sant nok(!). Geralt sier også at en person jeg ikke kan huske å ha møtt, vil "do it". Kan noen hjelpe en stakkars gamer her? :blush:

     

    husker ikke hva potionen heter, men du kan kjøpe recipe av en fyr i samme telt. Tror den het gallow eller no sånt.

  2. Fått litt mer sansen for spillet nå etter et par runder som har gått i mitt favør, men synes fortsatt matchmakinga er hårreisende. 1 av 3 ganger så får vi disconnect og har aldri møtt noen rundt vårt nivå. Alle vi møter har sånn 500-2000 games played. Er jo helt idiotisk. Vi har ikke sjangse.

     

    Alle sammen starter på 1500 MMR i matchmaking, mange detter ned når de først starter å spille, og må spille mange games for å komme seg opp igjen. Derfor møter du mange med flere games played enn deg. Eneste Matchmaking gjør er å finne andre med samme MMR som deg. Prøv å spille flere no-stats games først, så du blir mer vant til HoN. Viss du går rett på matchmaking kommer du sansynligvis til å dette langt ned på MMR. Bedre å bli vant til det med no-stats først, å så gå over til matchmaking senere, så slipper du å dette så langt ned.

×
×
  • Opprett ny...