Gå til innhold

feinar

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av feinar

  1. Den nyeste utgaven av Ubuntu inkluderer en installasjonsfil for Windows, som lar deg installere til en fil på din harddisk uten repartisjonering eller reformatering.

     

    Dette eller bruk av LiveCD-en tillater en ny bruker å eksperimentere med Ubuntu uten å uroe seg for å ikke kunne gå tilbake.

    Betyr dette at jeg kan bare dobbeltklikke på en Ubuntu-installfil (fra Windows) og installere Ubuntu?

     

    Hadde lyst å installere Ubuntu RIGHT NOW, så litt keen på om det virkelig er så enkelt :)

     

    Trenger ikke deamond tools... Eller WUBI..

    Det så enkelt at du bare setter inn Ubuntu CD'en, når windows kjører,(brent som .ISO fil) så kommer det opp en meget enkel guide som gjør at du kan installere Ubuntu i windows!! Merk at det (iallefall på min CD) er en feil som bytter om hvilken Stasjon (C:) og hvor stor (Gb) mappa skal være (ca 4Gb rekker)! (velg størrelse c: og stasjon Gb, hvis det er slik)

    Når du har gått gjennom installasjonsprosessen, og starter om, vil du nå få valget mellom Ubuntu og Windows i oppstarten. Hvis du da etter en stund, mot formodning ikke vil ha dette lengre (eller finner ut at Ubuntu er bedre enn Windows og vil bytte helt) gjør du det samme. Starter i Windows, setter inn Ubuntu CD'en.. Så får du valget om å slette Ubuntu installasjonen. Vips! Tilbake til start! SVÆRT ENKELT!

     

    ELLER: du kan sette inn CD'en og starte fra CD-rom (velg dette i bios) og kjøre den som LIVE-CD. Da starter Ubuntu (eller en annen Linux du vil prøve m/LiveCD funksjon) fra CD og du kan prøve det, installere programmer, putte inn drivere eller bare "sjekke ut".

    Når du da avslutter, tar ut plata og starter opp, er maskinen akkurat slik den var i utgangspunktet! Good luck!

×
×
  • Opprett ny...