Gå til innhold

Glassflasken

Medlemmer
  • Innlegg

    958
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Glassflasken

  1.  

    Kjør med radio-tennplugger, å kjør lengre inn i skogen. Ingen som bryr seg. Kjørt i mange år, mange skoger, kjørten neste over ei bikkje engang også, møtte også politi inne i skogen, sa ingenting.

    Hadde jeg møtt på noen som kjører såpass uforsvarlig at de holder på å kjøre ned bikkja mi i skauen er det stor fare for at vedkommende ikke kjører motorsykkel hjem igjen..

    Hva hvis det et en kæll med svart belte i karate? Eks 3 dan?

  2. Øv deg må unnamanøvre og å kjøre litt fort i terreng :) Skal du kjøre i skog kan det være bra med erfaring (noe du sansynligvis får med cross og rett ut lyddemper).

     

    Ja, jeg snakker om at purken vil komme å chase deg ;) men ikke noe problem, så lenge de ikke kaster inn mange hundre tusen for å leie inn politihelikopterene da. da sliter du litt :)

     

    snakker av erfaring eks. helikoptergreia

  3.  

    Det er mye trafikkontroll og promillekontroller, finnes det noe man kan ete f.eks for at promillen ikke skal kunne vises på blåsærn?

    En teskje parafin skjuler alkoholen..

    Okey skal se i morgen :) jeg har en promillemåler, kan funke. Takk for endelig ett seriøst svar, skal loggføre etter jeg har inntatt en skje parafin. Men dette er ett upolert stoff? Det er ett drivstoff for fly, og det fungerer altså? Er mellom 12 og 16 karbonatomer i det cirka, det kan skille ut alkoholen i en grad av lixus ligning om en estimerer antatt utskilt alkohol pr tidsenhet!

  4.  

    Ja.. Min reaksjonsevne er bedre enn de eldre? Hørtes ironisk ut, se for deg en 60 år gammel mann kjøre på bakhjulet og når han er på vei over, så hogger han inn bakbremsæ. Næh, jeg trur ikke han har så god reaksjon

    Er det reaksjonsevnen som avgjør om man er i stand til å bremse? Hva høres ironisk ut? Jeg skrev at du har bedre reaksjonsevne enn eldre mennesker.

    Ja jeg har bedre reaksjonsevne enn de eldre, jeg er fult klar over det. Det irriterer meg egentlig imidlertid at det trekkes paraleller mellom meg og jevnaldrende gutter. Jeg er ikke av den risikosøkende og fartsutfordene kaliberen. Jeg kjører en gjennomsnittslig ola nordmann-bil

  5. Det er da en kjent sak at troll kjører helt greit med opp til 1,5 i promille.

    Troll? Hvorfor i helvete blander du inn troll???

    1 off-topic

    2 troll finnes ikke

    3 troll skal ha en goood del alkohol før de har 1.5 i promille

     

    Men dette mener jeg ærlig, juridisk og partisk:

     

    Ingens reaksjonsevne overgår min, jeg feiler aldri og det er omgående på sin plass at jeg alltid er beredt, når jeg inntar alkohol fra væskeholdig tilførsel stimulerer dette hjernen min til å få frem at jeg er flink i "fylla" til å håndtere en motorvogn/kjørtetøy.

  6.  

    Innså nettopp det samme. Da er jo alt safe da! Hvorfor kan man ikke kjøre med promille? Er det for å unngå de som ikke har kontroll når de kjører i fylla da? :hmm:

    Ja, det fins nemlig en god del der ute som ikke har kontroll når de kjører i fylla. Men trådstarter har tross alt hatt lappen i to uker allerede, er bevisst på at han har drukket, og ikke minst, han er 18 år (17 ifølge profilen), så reaksjonsevnen er nok mye bedre enn de litt eldre som svarer i denne tråden.

    Ja.. Min reaksjonsevne er bedre enn de eldre? Hørtes ironisk ut, se for deg en 60 år gammel mann kjøre på bakhjulet og når han er på vei over, så hogger han inn bakbremsæ. Næh, jeg trur ikke han har så god reaksjon

  7.  

    Hatt lappen i 2 uker... Jeg har god kontroll når jeg er ganske på drus og kjører så det er greit

     

    Du burde ikke hatt lappen.. og ALDRI kjør i beruset tilstand... du er jo rett og slett dum.

     

    Og nei, du kan ikke spise eller drikke noe for å unngå det.

    Kjeften på ræ. Det så vi allerede i 16 årsalderen da jeg klarte å dra på bakhjulet med lett motorsykkel så langt bakpå at jeg skrapet skiltet nedi asfalten( ja, jeg var full), og jeg smasha inn bakbremsæ og gikk opp igjen, så ingenting å si på det :) okey, hvor mange min tar det før det er ute av kroppen, fra du er drita til du kan kjøre er det vel 6 timer, men om du jogger og svetter ut alkoholen kan du vel regne noe teoretisk ut av det forså og ikke trekke innhabile paraleller med svetting og forbrenning da.
  8. Hey! Jeg sliter litt med livet for tiden... Også liker jeg å ta noe shots i blandt, men når jeg er ute å kjører... Det er mye trafikkontroll og promillekontroller, finnes det noe man kan ete f.eks for at promillen ikke skal kunne vises på blåsærn? Hatt lappen i 2 uker... Jeg har god kontroll når jeg er ganske på drus og kjører så det er greit :) takk for svar! <3

×
×
  • Opprett ny...