Gå til innhold

Geggse

Medlemmer
  • Innlegg

    247
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Geggse

  1. Savner flere innlegg fra Geggse..

    Hvor blir det av psykologen.....

     

     

    Ikke så mye å skrive om for tiden. Vært mye stressa på jobb de siste ukene pga sjefen har vært syk, så har derfor ikke hatt noen spesielle historier å komme med.

     

     

    Lørdag var jeg innom en butikk og skulle kjøpe meg drikke til kvelden. Kjøpte blant annet 2 4-pk smirnoff ice. Hun i kassa klarte av en eller annen grunn å slå inn 3 4-pk. Jeg sa bare at jeg kunne hente en til pakke slik hun slapp å stresse med retur :) og jammen var jeg glad for det ;)

    • Liker 1
  2. Litt småartig episode fra i går:

     

    Sjefen og jeg er på kontoret idet ei kollega av meg kommer inn med ett samband til brannvesenet. Fyren fra brannvesenet som akkurat hadde vært innom og handlet hadde satt i fra seg for å ta varene i posen og så bare gått. Sjefen min ringer så ned til brannvesenet for å gi beskjed at noen hadde glemt igjen sambandet sitt. Straks han har lagt på hører vi på sambandet at de prøver å få kontakt med akkurat dette. Hørtes ut som de prøve å si at de hadde glemt det en plass :)

     

    Noen minutter etter kommer noe som så ut som en litt stresset brannmann inn og hentet sambandet.

    • Liker 3
  3. Liten historie fra dagen i dag:

     

    Like før jeg skulle hjem i dag, kommer selvfølgelig "posedama" i kassen min. Skrekk og gru egentlig. Jeg scanner varene hennes og hun trenger 12 poser inkluderet ekstraposer(hun må alltid spørre om hun kan få kjøpe ekstraposer). Hun skal alltid ha kvittering, men akkurat i dag skjedde det ett eller annet med skriveren slik at jeg ikke fikk ut kvittering. Jeg prøvde febrilsk å ta ut kopi, uten at det nyttet. Så sier hun bare at hun stoler på meg og at hun ikke trenger kvittering. Deretter prøvde jeg å slå av og på skriveren og nå kom det ut 13!!!! kopier av kvitteringa. Hun sier likevel ikke hun trenger den så jeg kaster alle. Kunden etterpå ser på meg og sier med ett smil : "Jeg trenger bare en kvittering". Da måtte jeg bare smile med henne, fikk en hærlig avslutning på dagen, samt at kollegaen min kom og byttet meg 5 min før tiden og :)

    • Liker 7
  4. Pleier å facerape lillesøster til kompisen min(hun er 19). Hun har en tendens til å glemme å logge av face når hun går, så da ser jeg mitt snitt til å facerape henne.

     

    Skrev her en dag hun var ute: "Vet ikke helt hva jeg skal gjøre Kjedelig." Hun fikk noen kommentarer før hun selv kommenterte at hun trodde det var meg som hadde skrevet det.

     

    For en uke siden skrev jeg:

     

    "Koffor klare eg aldri logge av facebook. Nå bli eg facerapa av han der "mitt navn" igjen. Hahahaha.

  5. For en dag på jobb.

     

    1. Bankterminal i hovedkassen tok kvelden litt før 11. Hurra, Så vi måtte bytte den med en annen kasse og ringe etter noen som kunne komme å bytte. Tok ikke så lang tid før det kom noen, men tok noen timer før terminalen var i orden igjen. Ellers var det store problemer med bankterminalene ellers i dag. Kunder fikk ikke godkjent på kortet, men da var det bare å prøve noen ganger til. Heldivis var de aller fleste forståelsesfulle for det som skjedde.

     

    2. Jente kommer inn og skal ha snus. Jeg ser at hun ser ung ut og spør om legitimasjon, Noe hun faktisk viser. Så ser jeg at hun er født i desember 94, altså hun blir 18 senere i år. Så jeg sier til henne at hun ikke er gammel nok. Hun ser på meg, smiler og går. Ganske sært å vise legitimasjon når man ikke er gammel nok.

     

    3. En gutt kommer til kassa me 2 6-pk øl. Allerede i køen ser jeg på han at han er lettere nervøs. Det blir hans tur og jeg spør etter legitimasjon, noe han selvfølgelig ikke har. Så da ble det ikke noe øl på han. Ikke ble han noe sur heller. Så er faktisk litt usikker på om det var noen som var ute for å sjekke oss.

     

     

    En uke til ferie. Så da skal det bli skjønt å bare være kunde i butikker en uke :)

    • Liker 2
  6. Var innom en Narvesen i dag. Foran meg i køen stod en eldre herre på ca 60. Først tok det litt tid før han klarte å finne frem tippekortet, greit nok. Så spurte han hun bak disken om de hadde "Cupido". Hun bak disken fatta ikke hva han mente, så han måtte si at det var et blad med sexhistorier. Selv da forstod ikke hun bak disken hva han mente. Vet ikke hvordan det endte, men kan nevnes at hun som stod der, knapt forstod norsk.

  7. Fikk melding sist onsdag om en MyPack som var ankommet på angitt hentested så jeg gikk for å hente den. Da jeg kommer opp dit, leter de etter pakken men klarer ikke finne den. Så jeg sier jeg kan komme tilbake dagen etter.

     

    Dagen etter (torsdagen) kommer jeg tilbake. Heller ikke nå klarer de å finne pakken, men nå noterer de ned kollinr og navnet mitt og mobilnr og sier de skal sjekke det opp og ringe meg på fredagen.

     

    Fredagen kommer og ingen telefon jeg fikk, så jeg tenkte at jeg fikk vente noen dager før jeg tok turen opp igjen.

     

    Så i dag, får jeg melding med påminnelse om pakken. Så jeg tenkte så bra, da kan jeg hente den etter jobb. Må bare hjemmom og skifte litt og sånt først. Så da jeg kommer hjem sjekker jeg mailen. Her ser jeg at jeg har fått mail at avsender har fått pakken i retur og lurer på om de skal sendes på nytt.

     

    Hærlig må jeg si. jeg får melding om at pakken er klar til henting samtidig så jeg får melding at samme pakker er sendt i retur uten jeg har fått sjans til å hente den.

    • Liker 7
  8. Går fortsatt rundt og venter på kunden som sa jeg var ferdig fordi jeg nekta han øl siden han var for full. Begynner å bli noen måneder siden nå.

     

    Husker jeg var i butikken samme dag som 20-kroningen kom i omløp. Hadde fått den av far min siden han jobbet i bank. Så kommer jeg til kassa, leverer 20-kroningen for å betale. Han i kassa ser dumt på meg og spør: "Hva er det?" Jeg måtte fortelle han at dette var den nye mynten som kom ut samme dag. Tydeligvis hadde han ikke fått med seg at 20-kroningen kom. Men han tok nå i mot den.

    • Liker 4
  9. Traff hun ene som jobber på SFO'en på travbanen på søndag. Siden hun er kunde hos meg i butikken, endte det med at vi ble sittende sammen. Hjalp henne og venninna med å vinne litt penger og. Satser på å møte henne igjen snart.

    • Liker 1
  10. Var mange kunder som ble litt lei seg og lettere sjokkert da jeg måtte fortelle dem hvorfor kollegaen min (dame på snart 60, hun har ansvar for kjøttdisken vanligvis) ikke var tilbake på jobb etter en ukes ferie. Hun ligger på sykehus i Tyrkia etter å ha røket akillesen. Jeg bare vet at mange kunder kommer til å savne henne i noen måneder nå. Det samme kommer jeg til å gjøre. Uansett ba de meg ønske henne god bedring :)

    • Liker 1
  11. Hadde grillparty med jobben på lørdag, og ble fortalt en litt fin historie:

     

    2 av mine kvinnelige kollegaer kommer opprinnelig fra Asia, Så her en dag hadde de vært på jobb sammen. Hun ene oppdager at en kunde prøver å stjele og da vedkommende kunde kommer til kassen, spør hun på asiatisk om hvor mye/mange av tingene kunden hadde betalt for. Kunden hadde da tatt opp en del ting fra lomma og lagt på båndet og sagt vedkommende ikke skulle ha det likevel. Virket som denne kunden skjønte hintet. Har visst ikke sett den kunden siden.

    • Liker 1
  12. I dag fikk vi nye kassadisker i alle 3 kassene våre, noe som ikke er en enkel jobb. Så klokka 7 i morges startet de arbeidet med å ta vekk 2 av kassene siden vi skulle holde åpent som vanlig fra klokka 9. Pga dette kunne det oppstå en del kø i løpet av dagen. Jeg var den som frivillig var alene i kassa hele dagen, minus matpausen.

     

    Dette gikk heldigvis veldig bra. Var litt kø til tider, men ikke verre enn at kundene så hva som foregikk og var tålmodige. Etter noen timer var den ene kassen klar og da måtte jeg flytte over til den slik at de kunne starte demonteringen av denne og. Da klokka nærmet seg 15 begynte det å bli virkelig kø og litt kaos, og da skulle jeg hjem, heldigvis. Så da fikk noen andre slitet en stund.

     

     

    Ellers er psykologen fortsatt i godt humør om dagen. Slik som i dag når han kom med beskyldninger om sexuell trakasering av han, han hadde til og med sagt det til sjefen min. Jeg bare ser opp på han og sier med ett smil: "hvem var det som begynte?" Hvorpå han kommer med dagens beste svar: "Du stod bare så godt til at jeg måtte bare"(for de av dere som lurer, så var det den gangen han prøvde å stikke en banan opp bak på meg vi hintet til) :)

    • Liker 6
×
×
  • Opprett ny...