Gå til innhold

wake

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wake

  1. Kunstspill. Vakkert, vellaget, originalt. Pompøst, pretensiøst, virker som en gratis tech demo som ble laget på noen dager av studenter på noen dager, burde være gratis.

     

    De mest interessante delene kan an få ved å kjøpe en liten barnebok og lese brainyquote.

     

    Det er virkelig kunst. Jonathan Blow kunne ha driti i en boks, og sendt det til spillanmeldere og han ville fortsatt få en 10/10 score.

     

    Nei, jeg beklager denne uttalelsen. Jonathan Blow har laget et genialt spill, med egne midler og egen teknologi. Han har vært kjempeflink. Og anmelderen på gamer.no har også gjort en kjempegod jobb, jeg vet ikke hvor min kommentar kom fra.

  2. Kunstspill. Vakkert, vellaget, originalt. Pompøst, pretensiøst, virker som en gratis tech demo som ble laget på noen dager av studenter på noen dager, burde være gratis.

     

    De mest interessante delene kan an få ved å kjøpe en liten barnebok og lese brainyquote.

     

    Det er virkelig kunst. Jonathan Blow kunne ha driti i en boks, og sendt det til spillanmeldere og han ville fortsatt få en 10/10 score.

  3. Spill er business. Selvfoelgelig handler det om penger, og likestilling i spill er kun et oekonomisk spoersmaal. Om kvinner er like oekonomisk sterke som menn (som de er i de fleste vestlige land) og en oensker aa lage et spill som selger mest mulig (som alle gjoer) saa vil problemet med fremstillingen av kvinner i spill (om den stoeter kvinner som spiller spill...) loese seg selv, saa lenge de oensker aa tjene penger.
    Likestilling? hvor kommer likestilling fra?

     

    Du har vel rett, likestilling er ikke riktig ord. "Appell blant kvinner" er vel ordene jeg burde ha brukt.

     

    Jeg tror Druckman vil at spillene til Naughty Dog skal nytes av alle, derfor kan det bli litt frustrerende at fokusgruppene ikke tester et videre segment av markedet, blant dem kvinner.

     

    Jeg er enig med deg at en kan "skrike kvinnekamp" og at da kan en komme unna med hva enn en vil, det er ikke riktig og vi ser ut til aa gaa mer og mer i den retningen.

  4. storm i vannglass

     

    Hvis du vil ha fokustest mot kjønn pass på at det står i kontrakten da Druckman, ikke bare forvent at firmaet som leier inn den billigste arbeidskraften de kan få legger mer penger i noe de ikke har blitt bedt om.

     

    Du kan ikke bare skrike kvinnekamp og forvente at alle hjerneløst kommer til å være enig med deg, eller du kan...dessverre fungerer det ofte, men det gjør ikke at du har rett i hva enn du påstår.

     

    Og når det kommer til omslaget, som jeg er enig i at burde ha Ellie i forgrunnen, hva med å argumentere for at det representerer spillet best? Eller at det kunstneriske uttrykket ikke skal lide for mer salg.

     

    Dette har ingenting med kvinnekamp å gjøre, det handler bare om penger.

     

    Spill er business. Selvfoelgelig handler det om penger, og likestilling i spill er kun et oekonomisk spoersmaal. Om kvinner er like oekonomisk sterke som menn (som de er i de fleste vestlige land) og en oensker aa lage et spill som selger mest mulig (som alle gjoer) saa vil problemet med fremstillingen av kvinner i spill (om den stoeter kvinner som spiller spill...) loese seg selv, saa lenge de oensker aa tjene penger.

×
×
  • Opprett ny...