Gå til innhold

Rayline TWB

Medlemmer
  • Innlegg

    5 043
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rayline TWB

  1. «Abonnementet på Red Energy og Uquitine fra Mediplaster er registrert. Svar JA på denne sms for å bekrefte bestillingen. Da belaster vi amtidig mobilregningen din for kr 49,- for prøvepakken. Videre vil du få tilsendt en ny pakke hver måned, abonnementet koster kr 299,- pr mnd pr produkt. Abonnementet har ingen bindingstid og du kan når som helst si opp til [email protected] eller ved å sende STOPP til 2377.»

     

    Hvis ikke folk forstår ordlyden i denne SMS'en, da har de et seriøst problem, for den er neiggu ikke vanskelig å forstå.

    Så hvis man mener at man blir lurt til å takke ja på denne, da bør man isåfall ta et språkforståelseskurs.

    • Liker 2
  2. http://www.komplett.no/intel-pentium-g3420/794271 = 549 (CPU)

    http://www.komplett.no/gigabyte-ga-h87m-d3h-socket-1150/781737#!tab:extra = 749 (HK)

    http://www.komplett.no/crucial-ddr3-1333mhz-4gb-kit-cl9/363359#!tab:extra = 399 (Minne)

    http://www.komplett.no/xfx-proseries-core-edition-v2-450w-psu/657684 = 425 (PSU)

    http://www.komplett.no/cooler-master-n500-midi-tower-sort/795793 = 425 (Kabinett)

    http://www.komplett.no/seagate-barracuda-500gb/646112 = 419 (HDD)

    http://www.komplett.no/samsung-dvd-writer-sh-224db/783015 = 189 (DVD)

    http://www.komplett.no/asus-geforce-gt-630-2gb-physx-cuda/752358 = 599 (GPU)

     

    Totalt 3.754 (kan sikkert få ting billigere på andre webshoper med tilsvarende komponenter, men jeg tok utgangspunkt i Komplett.no

     

    eller du kan bruke ditt eksisterende skjermkort. For Minecraft og Cubes trenger man ikke et bedre skjermkort enn det. Faktisk klarer det seg med Intel brikkesettets interne grafikkprosessor.

     

    Dette er mer enn nok "duganes" for en 11- åring som spiller det du har oppgitt.

    Og ved en evnt. oppgradering etter noe tid, kan du fremdeles beholde kabinett, DVD, HDD og minne. Bare smekk i mer minne i det nye HK som blir kjøpt. HDD som er en vanlig spinner, kan man bruke som en ren lagringsdisk hvis det blir slik at du vil putte inn en SSD etterhvert. Sokkel 1150 vil vare noe tid, så da kan du fint erstatte med nytt, hvassere skjermkort når poden begynner å spille andre spill. Vil da også kunne medføre et bytte av PSU. Og ingenting er dyrere enn at man fint kan slenge det i skrotkassen uten at man synes man har kastet bort en hel haug med penger til ingen nytte.

  3. aaandy - jeg må bare få skyte inn noe her.

    Gutten er 11 år, og spiller Minecraft og Cubes......Dette vil si at samtlige oppsett du har fått her er overkill så det holder, selv om man ønsker å ivareta oppgraderingsmulighet. Sannsynligvis vil vel en 11- åring ha maskinen i bortimot 3-4 år før en eventuell oppgradering vil bli realitet. På denne tiden vil stort sett ingen av de komponentene kunne videreføres, bortsett fra harddisk, grafikkort, strømforsyning. (Minne), hovedkort og prosessor vil du med nokså stor sannsynlighet måtte bytte ut pga. endringer i sokkel.

     

    En del av rådene du har fått er overkill fordi man har tatt utgangspunkt i spill som normalt en 11- åring ikke spiller, noen snakker til og med om at det er kjekt med komponentene fordi de kan overklokkes. Hallo - det er ikke behov for overklokking av en 11- årings maskin, ihvertfall ikke når det spilles Minecraft og Cubes.

    En maskin som er mer enn grei nok for en 11- åring får du fint for halve av den prisen du selv har satt, eller 4 høvdinger ihvertfall.

    Men nå vet jo ikke jeg hvilke spill du kommer til å tillate 11-åringen din å spille de kommende 3-4 åra, så skal det spilles mer krevende spill så får man jo vurdere komponentene deretter.

    My 2cents only......

  4. Jeg har vært med siden tidenes morgen, og alltid foldet SMP (CPU/GPU) i Windows, og kan godt skrive noen ord om det - men hvilken vinkling ønskes?

    For meg har dette med folding (slik jeg har gjort det) vært svært ukomplisert. Bare klikke på ikonet som ligger i systray, og la den dure ivei 24/7. Og så oppdatere klienten da - med jevne mellomrom.

     

    Jeg har liksom aldri vært opptatt av hvor mye strøm jeg bruker på dette, eller hvor mange WU'er eller PPD det blir ut av hver run.

  5. Hvis du har diare - drikk litt Cola - det bruker fruen å gjøre, og det sier hun virker bra.

     

    EDIT: Korrekt som "Sexylubb1" sier nedenfor her: Rist ut kullsyra - det glemte jeg å nevne i forbifarten.

×
×
  • Opprett ny...