Gå til innhold

Proper

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Proper

  1. Når man sitter med DOS hver eneste dag på jobb så er det sinnsykt deilig å se at de har gitt litt fokus til et solid ansiktsløft der. Det forbedrer ihvertfall hverdagen min ganske mye.

    Det jeg synes mangler er å fikse Powershell konsollet også.

     

    Ønsker også å ha mulighet til å sette standard interface for innstillinger på maskiner. Fjernes dette "metro" greiene så mye som mulig fra IT sin hverdag så kan det jo faktisk hende dette rulles ut i bedrifter og blir en anbefaling til familie/venner.

    Ser bra ut så langt ift W8/8.1.

  2. Enda et kickstarter produkt som aldri blir lansert?

    Er egentlig ganske lei av den samme tonen i alle disse videoene der de snakker om verdens beste produkt. Musikken i bakgrunnen og alt begynner å bli ganske klisjé.

    Samtidig har de oppnådd målet sitt på indiegogo, med over tre ganger så mye som de trengte, og så har de opprettet enda en konto på kickstarter, for å spørre om mer? Dette lukter luksusfelle.

    • Liker 3
  3.  

     

    Designet for de mest useriøse spillere. *Fixed*

    Du mener altså at maksimal tilpassing til personens hånd og dermed grep på selve musa er useriøst? Kva meiner du er seriøst da? Ein firkant?

    En fotballspiller blir ikke noe bedre av å bruke verdens beste sko.

     

    Du blir tvilsomt mer seriøs i din hobby - og du blir enda mer tvilsomt noe bedre i spill - om du eier denne overprisede musa enn om du har en helt vanlig mus med ett hjul, to hovedknapper og to tommeltaster som i tillegg er en million ganger lettere å holde ren.

     

     

    ja designed for peecee hipsters

    Er dette han zombie-fyren? Har han skiftet navn? Husker ikke hva han brukte å kalle seg, var noe med zombie elns. Hadde bedriten grammatikk og tåpelige fordommer mot PC-spilling. han skrev også "peesee" på samme måte, bare med S. Nå har han tydeligvis oppgradert til å bruke C. Eller er det kanskje broren hans?

    Hva betyr dette "å holde ren"? Du snakker til gamere, de har mødre som gjør slikt. Man er uansett så sjelden inne i dette som man kaller RL til å ense at det har kommet drit inn i musen.

    "En helt vanlig mus" er i min verden definert spesifikt til Logitech RX250 (http://www.logitech.com/en-gb/product/rx250-optical-mouse-business), eller den tidligere versjonen som het M-BJ69, og vil ikke kunne måle seg med en bedre mus til 500+ kroner. Det er en del faktorer som spiller inn, og de første jeg kommer på er:

    Hvor lett er det å trykke på knappene? Skal man trykke fort betyr dette mye da man blir sliten i fingrene hvis knappene ikke er responsive nok.

    Hvordan er utformingen på musen? Personlig har jeg et problem med de den standard logitech musen fordi når jeg slapper helt av ligger hånden på en slik måte at jeg hele tiden holder inne høyre museknapp. Dette medfører at jeg må holde hånden anstrengt for å unngå dette, men noen ganger så glipper jeg og trykker på knappen uten at jeg mener dette. Sitter jeg midt i et spill og gjør dette så er det litt kjipt.

    Noen får også musesyken av å overanstrenge seg på en slik måte, som ofte medfører sykemelding eller sikker død.

    Hvor lett glir musen over materialet den er på? God glidning er viktig i flere anledninger, og her er RAT overlegen til alle andre jeg har prøvd. En ekte gamer tar alltid en rotte istedenfor en mus :p

    Hva type kabel er det på musen, henger den seg fast i ting, er den myk nok, er den lang nok.

    Hvor tung er musen.

    Sensoren, ikke minst er veldig viktig for å få en nøyaktig reaksjon fra bevegelsene.

    Laser kan jo brukes på alle overflater, og er på den måten overlegen til både ballmus og optisk mus. Høy DPI (eller CPI som det burde hete) er også en fordel for mange.

     

    RAT er kanskje ikke verdens beste mus, da den har et par issues som man lett kan finne ved å sjekke opp noen youtube reviews. Kanskje den ikke er verdt pengene for alle og hvermann, men for min del er jeg veldig fornøyd med RAT5. Jeg har lest tester og reviews av denne musen, og vet om alle ulempene rundt den, men heldigvis er det ikke noen ulemper som påvirker meg. Den er faktisk designet perfekt i forholdt til mitt bruk.

     

    Når jeg da ser at de lanserer en ny mus så er jeg litt fristet til å kaste mer penger rett i trynet på dem, men jeg ser ingen grunn til å oppgradere min eksisterende rotte da den klarer helt fint å tilfredsstille meg enda.

  4. Men DLD vil direkte eller indirekte bli lastet over på tilbyderne / abonnentene :-)

    Hva er forskjellen?

     

    Forskjellen er at vi betaler allerede en fast regning til ISP'ene, og om den prisen øker er det en liten kamel å svelge. Dersom Facebook skulle begynt å fakturere brukerne sine for kostnaden tilknyttet NSA overvåkingen ville hele produktet raskt blitt forlatt av mesteparten av brukerne.

    Jeg har gjerne en facebook konto enda, vel vitende om at diverse myndigheter har fri tilgang til alt jeg har lagt opp dit, men hvis jeg måtte betale facebook så hadde jeg slettet kontoen.

  5. Er akkurat dette en big deal?

    NSA krever at bedriftene leverer informasjon.

    Overlevering av informasjon koster penger.

    Såklart NSA skal betale kostnaden. Det hadde vært gale om selskapene hadde gitt denne informasjonen frivillig, og så tatt betalt for det, men siden de er lovpålagt å levere ut all informasjon, så er det bare rimelig at de ikke lider økonomisk tap av det i tillegg.

  6. 500GB ssd? Senk den heller til 120GB og kjør opp på grafikkytelsen til en GTX780.

    Man trenger ikke en K prosessor eller Z87 hovedkort. Dette er kun nødvendig for overklokking og andre flotte funksjoner som strengt talt er unødvendig for en gaming rig i de aller fleste spill.

     

    Benchmark av GTX780 er her, og viser at det er mange spill som klarer fint å knekke ytelsen på dette kortet.

    http://wccftech.com/nvidia-geforce-gtx-780-review-published-china-25-faster-gtx-680-5-slower-gtx-titan/

     

    Å da påstå at GTX770 er overkill på en 1920-oppløsning skjerm er helt feil.

  7. På tide at noen lager en wrapper for Java, som installerer uten toolbar/autoupdate, og sjekker etter oppdateringer for deg.
    Det er ingen som tvinger deg til å bruke Java levert av Oracle. Java er fri programvare og det er andre som kompilerer Java som du kan installere. Min versjon leveres helt uten toolbars.

     

    Er dette noe som er pålitelig nok til å kunne rulles ut i en internasjonal bedrift med 10000 arbeidsstasjoner? Oracle er noe dritt, men jeg er ikke bekymret over å rulle det ut. Er bare mye administrasjon med dette.

    Jeg har krav til tre forskjellige Java installasjoner, noen i App-V pakker som ikke oppdateres, og en hovedinstallasjon som jeg helst ser at holder seg oppdatert selv uten å ha kontakt med domenet/distribusjonsserverene.

    Hvis det finnes et fullverdig alternativ som gir en bedre oppdateringsprosess er jeg interessert i å prøve dette ut. Gi gjerne mer informasjon om dette :)

  8. Da jeg var på besøk hos min relativt dataukyndige mor fant jeg ut at crapwaren ASK hadde "tatt over" Firefoxen hennes. Men samtidig fant jeg en relativt grei måte å forhindre at det skal skje i fremtiden:

    1. Starte regedit (hvis du har falt av lasset allerede her kan du hoppe til neste boks)2. Lete opp én av følgende nøkler avhengig av om du kjører 32 eller 64-bits Windows.32-bits utgaven: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\JavaSoft64-bits utgaven: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\JavaSoft3. Så lager du en string value (REG_SZ) som heter SPONSORS og inneholder dataen DISABLE

    Eventuelt kan du kopiere linjene under inn i en tekstfil

    Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\JavaSoft]"SPONSORS"="DISABLE"[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\JavaSoft]"SPONSORS"="DISABLE"

    også lagre den som etEllerAnnet.reg, kjøre den og godta å legge verdiene til i registry.Vips vil Oracle slutte å tilby deg crapware i fremtiden.

     

    Martin, du er dagens helt :) Takk for verdifull informasjon!

  9. Det som er litt kult er at Ask toolbar installasjonen ikke gjennomføres før ti minutter etter at Java installasjonen er ferdig. Det ligger en prosess som venter på en definert timer. Denne prosessen er laget av Assk, som er en installasjonsfil der man definerer hvilket selskap som skal få betalt for installasjonen. Dersom du ved uhell installerer Ask toolbar og prøver å fjerne den med en gang, så finner du den ikke :)

    Dette er enda et knep som gjør hele greien enda mer luguber.

    Oracle tjener penger per installasjon av Ask toolbar, og kommer med nye patcher hver måned nesten. Skulle nesten tro at de lot være å patche alle kjente sikkerhetshull med en gang kun for å tjene mer penger neste måned...

    På tide at noen lager en wrapper for Java, som installerer uten toolbar/autoupdate, og sjekker etter oppdateringer for deg.

  10. Hvilke kabinetter er det denne passer i, som ikke har rom for et 'vanlig' skjermkort? Har kikket en del på mini-ITX i det siste, og det virker som trenden er at enten så passer kortet, eller så er både høyden og lengden et problem. Her er lengden 'fikset', men hvor er dette nødvendig?

     

    I et Bitfenix Prodigy kabinett er dette perfekt da man kan beholde alle disk skuffene, noe som gjør at jeg sikler litt på dette :-)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...