Gå til innhold

Isbit47

Medlemmer
  • Innlegg

    158
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Isbit47

  1. jeg hadde samme problem, men så kom jeg over denne fiksen:

    Other way is to change your config_mp.cfg in your C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\call of duty black ops\players\config_mp.cfg and change values for these settings:

     

    r_multiGpu

     

    This should only be enabled if you have multiple graphics cards or a graphics card with multiple GPUs. If you don't have multiple GPUs, don't know what this means, or are having issues with your MultiGPU solution, please set this to "0".

     

    r_multithreaded_device

     

    This setting should be enabled for EVERYBODY as the minimum requirements for Black Ops clearly states that you need a multithreaded (multicore) CPU to run the game. However, some people have noticed that by setting this to "0" some of the skipping lag is relieved. Test this out only as a last resort.

     

     

    Er nå på 4 dagen uten noe Freeze :-)

     

    Edit: link til tråd http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1573066

  2. Har fått akkurat samme problemet jeg og :( ingen bluescreen og Skjermkortet blir ikke varmt! jeg og skulle ta vekk noe støv! det begynnte med at spillet bare stoppa og jeg kom tilbake til Windows, og fikk "skjermdriveren har sluttet og funke" (noe sånt).

    men nå så slår pc`n seg helt av, fikk 2 sec med rar grå skjerm før den klikka + Lyden hang seg også da! Spiller mest Burnout for tiden, får spillt ca 15min før den slår seg av, COD4 ca 3-4min, i COD henger det seg noen ganger før den klikker men i Burnout er det bare Clean cut.

     

    Jeg har den nyeste driveren (Mars).

    noen som har noe tips??

  3. prøvd å søke i 5 timer etter problemet mitt men til ingen nytte.. :(

    jeg får feilmelding under spill. "display driver stopped working", noe med "atikmdag"

    spillte fint spill igår, men idag ville det ikke fungere, og pc`n har begynt å pipe en gang før oppstart. noe den ikke har gjort før. er det noen som har hatt lignende problen? setter stor pris på all hjelp :)

     

    EDIT: innstallerte den nye ATI driveren idag. trodde da at det kunne vært den som var problemet, men det hjalp ikke å gå tilbake til den gamle driveren heller :no:

  4. Har to 4850 i Crossfire. begge kjører 700MHz på GPU mens minne frekvensen er forskjellig 995 på den ene, 750 på den andre. for det første synes jeg minne frekvensen er litt lav, og hvorfor er den forskjellig? noe med innstillinger? Kortene er IKKE klokket. det er forskjellig farge på kortene (BLÅ og RØD) kan det ha noe å si?

    Takk for hjelpen på forhånd :)

     

    EDIT nå kjører ikke begge på 700MHz lenger på GUP. den ene er på 625 og den andre på 500MHz.

    må jo være noe feil her?

  5. Aha, så det er svaret. Det var jo litt betryggende, kanskje jeg gjorde lurt i å vente.

    Får håpe for din del at det ikke er noe stort problem, men uansett er det jo ikke så dyrt/vanskelig å skifte vifte selv heller.

    det er sant :) hadde jo tenkt å skifte vifter uansett, hehe

×
×
  • Opprett ny...