Gå til innhold

Xargo

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xargo

  1. vet det er snakk om veldig gammelt hardware her, men trenger fortsatt litt hjelp.

    jeg flashet her om dagen biosen til en modda utgave av merlin, dette resulterte i en stabil fsb økning fra max 220 til 240, klarte også å boote med 245.

    problemet er at ved bruk av denne biosen slutter det meste av onboard komponenter å funke, dette gjelder hovedsaklig ethernet kontrollern og lydkortet.

    Så nå sitter jeg med en original abit bios og er nødt til å kjøre håpløst lav fsb for at dette skal fungere.

    noen tips/erfaringer med dette hadde vært herlig. det er den utgaven uten s-ata støtte, noe som antagligvis var grunnen til bios problemene

  2. trenger tips til kjøler, eventuelt hvilken som vil gi best effekt.

    har sett på disse to:

    Zalman GPU-kjøler, "Fatal1ty" FS-V7

    Zalman GPU-kjøler, VF900-Cu

    kortet er et sapphire 9700np som med standard kjølern(den gangen den gikk rundt) kjørte på 387/297stabilt

    kortet skal overklokkes igjen og eventuelt voltmoddes, vil først og fremst se hvor mye jeg får presset det uten voltmodding, men tviler på at jeg klarer mye mer enn det som gikk med stock kjølinga.

    Vist noen har andre forslag til luftkjøling tas de gjerne imot, har en volcano9 liggende, men tror det blir mye mas for å få festa den

  3. huff... ikke skade mye? trodde det var det warrior gjorde jeg..

     

    har kommet til lvl 17 nå, burde jeg begynne på nytt? ønsker jo sefølgelig å spille pvp!!

    PvP-messig kan jeg ikke skjønne annet enn at Blizzard må finne på noe smart, så det får vi tro og håpe forbedrer seg. Men, hvis du spiller warrior for å gjøre mye skade har du rett og slett valgt feil klasse. De aller fleste klasser gjør mer skade, en del gjør veldig mye mer skade. Rogue, mage og hunter for eksempel. Slik må det nesten være også. Du kan ikke få både plate armor og kraftige angrep uten at du blir rimelig overlegen i forhold til andre klasser.

    warriors skader no sykt i høy lvl btw

  4. Logitech bør vurdere å skifte design på musene deres snart. Ikke at det er dårlig, men de har allerede 3 -4 mus med lik form.

    Enig med deg her. Designet er etter min mening meget bra allerede, men noen små forbedringer kan man alltids gjøre.

     

    Men hvor blir det av Microsofts motkandidat til MX510 og Razor Diamondback?

    eh inteli 4.0 ? aldri hørt om den eller ?

  5. jeg må bare få sagt en ting g4ti duger ikke lenger til cs bare så det er sagt, her er det snakk om smoke som krever sitt og for og si det sånn nå til dags krever cs mye mer enn før. men likevell er vell x800xt rimelig overkill til kun cs bruk ja :p men vist du har satt av såpass mye penger til skjermkort og faktisk spiller andre spill enn cs så er det jo ett godt kjøp :D

  6. hei, jeg har bygd ny maskin.

    ok, alt satt sammen.. prøver å slå på... da starter den å pipe.

    ingen signal til skjermen. først trodde jeg det var rammen, så jeg skaffet ram (400mhz). satt den i, samme reaksjon. da ga jeg opp... en månere senere sitter jeg og en kamerat her. finner ut at jeg skal ta en titt.. da merker jeg at skjermkortet ikke står helt i, pga at hovedkortet var for langt ned eller noe sånt.. anyway, får satt det ordentlig i. piper enda.. da spør jeg online om noen har peiling på om jeg har riktig ram. finner ut at jeg hadde riktig ram først, så dette fikk jeg tak i. nå har jeg apacer 333mhz ram, og i teorien burde det virke.. tenkte kanskje at grafikk kortet var svidd, men jeg kjører nå kortet i denne maskinen, og det virker supert... prøvde med mitt gamle grafikk kort, samme reaksjon.. så eneste løsningen jeg kan tenke meg er at det er noe feil med rammen/hovedkortet...noen som har peil? takk på forhånd :)

     

    sett inn strøm kabeln til skjermkortet, det var mitt problem :wink: prøv det du

  7. Jeg er glad for at det finnes noe som heter ferielønn. Jeg har nå råd til den siste vapochillen :p :o :p:D 8) men jeg lurer på hvilken hovedkort og prosessor jeg bør kjøpe. Er kanskje intel best eller? Bør jeg investere i en god psu eller? Kom med gode forslag. Mange mange takk.

     

    P.s. Dette skal bli rå klokking

    latterlig det at folk sier barton er lite overklokkingsvennlig sjekk denne linken du http://www.vr-zone.com/guides/AMD/Barton/

  8. En Xp2500+ til meg.

    Men da en som klokker veldig bra. 8)

     

     

    Håper jeg får den innen 2 uker da? hadde vert greit siden jeg får nytt hk neste uke :)

    off topic : hva syns dere om en Abit NF7-S v2.0 ???

     

    syns det er ett godt kort til en forholdsvis grei pris (har det selv), pluss at det gir gode oc muligheter :)

    Go for it! :woot:

  9. TwinMOS winbond med nyeste stepping winbond chips (CH-5) er rett og slett et varp. De er superbillige og superraske. Ser foreløpig ingen grunn til å kjøpe minnebrikker som er to eller tre ganger dyrere...

     

    :woot:CH-5 stepping :woot:

     

    BH-5 stepping klarer mer aggresive timings, HAH! :)

  10. Det er nokk bare driverene som gjør det!

     

    Har samme kortet, kjøpt på komplett, og det står det er et pro, men det er klokka som et np, så det er nokk bare driverene.

     

    Haddu du ahtt en nonpro med biosen til pro så ville du nokk få klokket mye lengre ;) man får ikke klokka minne på non pro uten bios oppdatering.

     

    hvilket prog brukte du?, jeg fant ett som het radedit

  11. Den nyeste revisjonen av EPoX sitt nFORCE2 kort (8RDA3+) må ikke moddes på noen måte for å kunne overklokke. Denne revisjonen støtter også 400FSB. Anbefaler EPoX for alle penga :woot: . Biosen er en drøm for overklokkere! Les testen på hw.no. (av 8RDA+)

     

    :yes::yes::yes:

     

    Har dette selv og det rocker :woot::D !

    Leter fortsatt etter å finne noe negativt om kortet.

     

    noe negativt: det har ikke nv soundstorm

×
×
  • Opprett ny...