Gå til innhold

Skr3d3

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skr3d3

  1. langtongting: Det må ha vært noen ganske store barn... Jeg har selv dyttet borti xboxen mens jeg har spilt, hvis den har stått litt for nærme kanten så har det hendt at jeg har dyttet den litt lenger inn. Spillene mine er så gode som nye.

     

    Microsoft burde ha hatt satt på den klistrelappen litt tidligere, det er ikke alle som leser brukermanualer og det er ikke alle som er like forsiktig... Jeg har selv jobbet på Nintendo service og det er sykt mange dumme brukere, regner med at det er det samme med xbox brukere :p

     

    Så min konklusjon er at, det er litt microsoft sin feil siden de ikke har advart ekstremt dumme mennesker på en bedre måte. Og litt brukernes feil siden de leker med konsollen når den er på.

  2. Sorry, men jeg må bare lage litt kvalm (skal forsøke å være saklig) :)

     

    Når en konsoll til flere tusen kroner går i stykker, så burde man ikke bli overrasket, men heller forvente at selskapet trår til med å skaffe deg en ny. (Hvis den er innenfor garantien)

     

    Ting jeg misliker med Xbox360 - og ved assosiasjon, Microsoft:

     

    Det er tydelig at Microsoft har tenkt godt gjennom hvordan de vil konsollen skal fungere, alt er godt gjennomført programvaremessig. Mange gode funksjoner (chat, invites og alt det der).

    MEN det er et faktum at den første maskinvareversjonen av xbox360 var dårlig satt sammen. Nå etter ufattelig mange RRODs, så er det ikke rart at kundeservicen til Microsoft er så bra...(etter å ha fått en del henvendelser). Det kan tenkes at Microsoft har vært så gira på å komme ut med sin konsoll før Sony, uten å testkjøre konsollen grundig, slik at dette har gått på bekostning av kvaliteten. Dvs - ingen respekt for at forbrukeren forventer et produkt som skal vare i flere år uten å bryte sammen.

    EDIT: (kom på noen punkt her)

    - man må betale for å spille online. Som gammel PC-gamer så er jeg sjokkert over at folk aksepterer å måtte betale ekstra for funksjoner som burde være inkludert i spillet. Microsoft virker her grådige.

    - man må kjøpe microsofts egne og dyre harddisker for å utvide lagringsplass

     

    Ting som jeg ellers misliker med Microsoft:

    Monopolist

    - de forsøker til tider å forhindre konkurranse ved å legge til sine egne og i de fleste tilfeller underlegne programvareløsninger i Windows, f.eks nettlesere, mediaavspillere osv.

    - de forsøker å få staten til å bruke Microsoft sine egne filformater i det offentlige, i steden for opensource formater. Noe som vil påføre det offentlige flere millioner i ekstrautgifter for å kjøpe programvaren som trengs for å lese dokumentene.

    Vista

    - de forsøkte å skape et kunstig behov med å legge directx10 til vista. Det viste seg at Vista var dårlig og grafikkrevolusjonen kom aldri. Hva gjør de? Jo de anbefaler folk å vente med Vista og heller vente på Windows7. De som kjøpte Vista ultimate, inkludert meg, føler seg lurt.

     

    Dette er ikke et uttrykk for hat, men som sagt misliking. Kjør debatt :)

     

    Jeg må si meg enig med dweebster23. Jeg er ingen fanboy, har glid mere over til PS3 i seinere tid. Det er ikke mye mer å legge til denne kommentaren, men føler jeg må si en ting. I artikkelen sies det at Xbox holder seg til hardcore gaming sjangeren i motsetning til PS3, det er desverre omvendt. Jeg har hatt xbox siden den kom, fikk også PS3 når den kom, men den bare stod å støvet ned. Nå i senere tid har det blitt motsatt siden Xbox ville bli en konsoll "for alle". Den har blitt mer "casual", mens PS3 fortsatt har samme gode "gamle" layout og spill som fortsatt er hardcore:) PSN begynner også å ta seg opp^_^ Tar ikke helt Microsoft på alvor lenger.. :/

  3. This is David: Du får faktisk mye mindre for pengene når du kjøper en xbox 360. (Teknisk sett) På PS3 følger det med alt en xbox har som sideutsyr, pluss at PS3'en har bluray x] Dessuten har PS3 begynt å få noen ganske bra exclusives nå :D Men best å ha beggge konsollene! Veldig gode exclusives på begge! ^^

     

    Har ikke spillt eneren så skal ikke si noe om selve spillet, men syntes det høres noe rart ut på konsoll...

  4. Jeg har hatt Microsoft Intelli 1.1 i snart 7 år, men følte at tiden var inne for å prøve noe nytt.. Brukte ca 2 år på å finne meg en ny mus og valget falt på denne. Angerer ikke et sekund, det var som 2 powers merged når jeg tok på denne musa. Knappene på siden sitter perfekt slik at du ikke trenger å flytte tommelen for å trykke på dem. Følger med ekstra vekter for å feste på musen, med en liten chip som sier hvor tung den er i Roccat programmet. Du kan stille lysene til alle mulige farger og få den til å blinke og pulsere som om du skulle vært på rave, eller skru dem av hvis du har gått dritt lei lys..

     

    Det eneste negative er at den reagerer veldig på overflater med bilder o.l. Selv Musematten Roccat Sense (Tror jeg, den med motiv) så reagerer den veldig på bildet på musematten, man trenger en helt sort musematte, ellers er musen så og si ubrukelig, tracking funksjonen er også ubrukelig, men det er bare å deaktivere, ingen store drawbacks..

     

    Også får man med et kult Roccat kort, som man kan bruke i forksjellige gaming nett café'er. (I danmark og tyskland tror jeg:P) Men kult er det hvertfall x]

  5. Du bestemmer selv hva som ser minst tilbakestående ut.

    Ikke du ihvertfall, siden det skrives faktisk "kanadisk". :tease:

    Jeg vil aldri skrive noe annet enn canadisk. De har bestemt at landet skal hete Canada, og da heter det jaggu canadisk også, i mine øyne.

     

    Hvorfor ikke bruke vegge varianter? "Kcanadisk" eller "Ckanadisk" :D Syntes fortsatt Dead Rising er et av de bedre spillene på 360 xD pga hvor enkelt og "hjernedødt" det er:P Samtidig mange timer med moro hvis man skal ta alle achievements'a<3

  6. Jeg er på utkikk etter en ny laptop som er "kraftig" nok til å kjøre wow, men billig nok for en siviltjeneste/slave lønn...

     

    Jeg har en Dell Latitude D520 som jeg fikk fra skolen men har problemer med å kjøre WoW (selv på low settings).

     

    Som sagt trenger jeg ingen laptop som drar Crysis på very high, men en mid-low range WoW PC..

    Noen som kan hjelpe meg? :)

    /Skr3d3

  7. Jeg holder på å vri av meg hodet og skjønner ikke en dritt.... -_-

    Nå har jeg:

    MSI P45 neo2 775

    Corsair dominator PC2-8500

    Intel quad q9400 2.66 @ 2.8

     

    For å gjøre det kort, hk'et mitt støtter ikke PC2-8500, det kjører fint men det står at det er PC2-6400.. Har dette noe å si?

    Og på dram frekvensen kan jeg kun ha den på 800mhz, men skal ikke denne gå opp til 1066 siden rammen min har en minnehastighet på 1066? eller er jeg helt på bærtur nå?

    Og hvilket eventuelle andre hovedkort foreslår dere? (et med bra overklokkingsmuligheter.)

     

    /skr3d3

×
×
  • Opprett ny...