Gå til innhold

chris2ffer91

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chris2ffer91

  1. Hei!

     

    Er det noen dyktige der ute som har peiling på hva jeg kan gjøre for å oppgradere stereoen i bilen min? I dag er det standard anlegget som står i, heter vel CDR 550. Jeg har styring på rattet for stereoen, samt at det er liten skjerm ved dashbordet som viser temperatur, samt radiokanal/cd-spor. Dette er funksjoner jeg helst vil beholde.

     

    Alle forslag mottas med takk! :)

  2. Jeg har et hjemmenettverk med en Jensen Airlink 89300, men jeg klarer ikke å koble meg på nettverket med min HTC Hero. En kompis som har HTC Desire fant heller ikke nettverket. Kjæresten min har Samsung Galaxy 5 og kobler seg til nettverket uten problemer. Det ser ut til at telefonen ikke finner nettverket i det hele tatt, og jeg har prøvd å endre på de fleste innstillinger uten at det ser ut til å funke. Er det noen som har en idé eller et tips til hvordan jeg kan få det til å fungere, blir jeg veldig glad! :)

  3. Har lastet ned programvaren i fra fylkets nettsted, onthehub.com. VI får oppdatert programvare da vi går ut at VGS slik at vi skal kunne bruke pcene etter endt skolegang. Har produktnøkkel og alt som behøves, men får ikke innstallert....

    Og du har selvsagt kjøpt Windows 7 i butikken eller fra Microsoft Store? Og har fått med produktnøkkel og alt?

     

    Om ikke, så er ikke dette rette forum å spørre om hjelp til installering av piratkopiert Windows 7.

  4. Hei!

    JEg har en skolepc, Compaq 6715b som jeg skal installere Windows 7 på. Jeg må brenne programvaren på pc, og deretter installere. Jeg brenner en image-fil på dvd, men når jeg skal åpne det hele får jeg opp at mediet er skrivebeskyttet. Filen heter Win7-U-Retail-en-us-x86.exe, og det ligger to setup filer der, i BOX format. Noen som har noen ideer? Er veldig grønn på dette temaet...

     

    Tusen takk for all hjelp :)

  5. Hei.

    Jeg driver og jobber med et bokprosjekt på skolen, hittil har jeg lest alle bøkene om Harry Hole, unntatt "Sorgenfri" som biblioteket ikke hadde inne. Boken har jeg lest en gang tidligere, men klarer ikke helt å huske hvordan forholdet mellom Harry og Rakel fungerte, og hvordan det gikk med drikkingen til Harry.

    Temaet jeg fokuserer på er hvordan Harry Hole utvikler seg som person og etterforsker i fra den første boka "Flaggermusmannen" og frem til den siste "Panserhjerte"

    Dersom noen ønsker å si noe om "Sorgenfri" eller en av de andre bøkene blir jeg veldig glad :)

     

     

    PS. Ja, det er særemne :p

  6. Er det noen som vet om en Android kalender-app, som viser gjøremål hele tiden? Slik som defaultkalenderen på Nokias "N" og "E" telefoner. Kalenderen som ligger på Hero i utgangspunktet gjør at man er nødt til å åpne kalenderen for å finne gjøremål. Det er bare det nærmest forstående av avtaler som ligger fremme.

  7. Ser ut til at jeg må sende telefonen min inn til service nå. Etter knapt 3 uker. Utrolig kjipt! Minijacken har sluttet og virke, og jeg får ikke lyden inn i hodetelefonene. Er det noen som har opplevd det samme?

    Bortsett fra dette problemet er jeg utrolig fornøyd med telefonen.

     

    Bruker du den gamle ROMen? Hadde selv dette problemet sammen med at ikke LEDs funket. Fikset seg selv når jeg oppdaterte ROM.

     

    Ga beskjed til kundeservice, men de brydde seg kanskje ikke?

     

    Jeg har den aller nyeste ROM-en. Fikk det til å fungere etter at jeg restartet telefonen. Tenkte at jeg skulle prøve å forhøre meg på forumet, før jeg eventuelt sendte til reparasjon. Litt tullete at man må fysisk levere telefonen hos Elkjøp når den skal til rep. Bor nesten 1 times kjøring unna -.- Hos mpx laget de arbeidsordre ut ifra feilmelding jeg oppga, også fikk jeg tilsendt klistremerke til posten.

  8. Noen som har et godt svar på hvorfor alarmen ikke vil gå av på telefonen?

    Jeg bruker den originale klokka på telefonen, men alarmen vil ikke fungere. Har tester ved at jeg satt på en alarm 2 minutter frem i tid, da funket det. Men når skal ha alarm flere timer frem i tid, da funker det ikke :S

  9. Hei. Er det noen som kan hjelpe meg? Jeg har nettopp kjøpt meg HTC hero, men kommer ikke på nett med mindre jeg bruker WIFI. Jeg får opp jeg har ugyldige APN-innstillinger. Har prøvd innstillingene i tråden, men telefonen spør om mer info enn det som står i tråden. Jeg er tele2 kunde.

     

    Håper på hjelp :)

     

    Hei Chris

     

    Hadde samme problemet med min Hero og Tele2, og spurte om de manuelle instillingene fra Tele2s kundeservice (kopiert inn under). Fant ut at de automatiske internett instillingene (APN) var satt til "wap.tele2.se" istedenfor .no. Dette gjaldt for både wap og mms.

     

    Du stiller inn dette på: Instillinger --> Trådløse nett --> Instillinger for mobilt nettverk --> Navn på aksesspunkt

     

    Instillingene for Tele2s nett (for meg var det kun APN-addressa som måtte fikses):

     

    Generelt om WAP/GPRS/MMS

    WAP terminal settings:

    IP address: 130.244.196.90

    Port: 9201/8080

    Homepage: wap.tele2.no

    APN: internet.tele2.no

     

    MMS terminal settings:

    IP address: 193.12.40.14

    Homepage: http://mmsc.tele2.no

    Username: wap

    Password: wap

    Port: 9201/8080

    APN: mms.tele2.no

     

    WAP - Gateway:

    IP address: 130.244.196.90/91/92

    GPRS terminal settings: (used for all kinds of internet and media connections)

    APN: internet.tele2.no

    Login name: wap

    Password: wap

     

    Eifjell, du er en Hero :)

    Funker som bare juling nå, tusen takk :)

  10. Hei. Er det noen som kan hjelpe meg? Jeg har nettopp kjøpt meg HTC hero, men kommer ikke på nett med mindre jeg bruker WIFI. Jeg får opp jeg har ugyldige APN-innstillinger. Har prøvd innstillingene i tråden, men telefonen spør om mer info enn det som står i tråden. Jeg er tele2 kunde.

     

    Håper på hjelp :)

×
×
  • Opprett ny...