Gå til innhold

Manken

Medlemmer
  • Innlegg

    2 044
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Manken

  1. Det var feilinformasjon på siden deres som gjorde at jeg valgte å bestille derfra. Stod at varen var på lager og ville bli sendt innen de 3~ neste dagene. Da pakken aldri ble sendt stod det derimot at den var på leverandørlager og ville bli sendt iløpet av de 6-8 neste dagene. Da jeg skrev mail om saken, så var det ikke noe "kunden har alltid rett"-mentalitet tilstede. Her skulle han stå på sitt og virket snurpete på måten han svarte. Handler ikke der igjen.

     

    Selv om det er eid av Digital Impuls vil jeg fortsette å handle fra DI ettersom jeg bare har gode erfaringer fra dem, spesielt de gangene jeg har dratt til selve butikken i Møllergata.

  2. 4.7 - 4.8 burde ikke by på mye problemer.

    5.0 så begynner det å dra seg til ..

     

    Alt avhenger av kjøling noe høyere.

    Om det du sier stemmer, så virker det rart at AI suite ikke klarte mer. Folk har snakket varmt om det, og Tek Syndicate sa selv at AI Suite klarte å oppnå nesten presis samme OC som han selv gjorde i BIOS på samme system. Er selvfølgelig forskjellig fra system til system, men om du sier at 4.7-4.8 burde gå fint, så er muligens problemet ikke hos AI Suite? Bare slenger ideer ut i lufta her... :)

  3. Mye vcore har du?

     

    PS: Og hva slags kjøler har du? 45°C under stresstest høres rart ut (throttle?). Åssen stresstest? Hva har du gjort i BIOS?

     

    Er nybegynner når det gjelder overclocking, så jeg brukte like så godt Asus sin AI suite 3, ettersom jeg tenkte at den gjør en bedre jobb enn det gjør. Den setter opp hastigheten litt etter litt og kjører en liten stresstest for hver hastighet den prøver. Vcore er på 1.275, så vidt jeg vet...

  4. Hei. Kan begynne med å liste hva jeg har:

     

    Mobo: ASUS Z97 PRO Gamer

     

    CPU: Intel i5 4690K 3.5Ghz

     

    CPU-kjøler: Noctua NH-U12P SE2

     

    RAM: HyperX 1600Mhz 8Gb x 2

     

    GPU: Gainward GTX 760 2GB PhysX Cuda

     

    PSU: 6 År gammel Corsair 750W 80 Plus Bronze Cert.

     

    1 x SSD, 1 x HDD

     

    Jeg satt meg ned for å overclocke CPU'en som jeg nylig kjøpte, men kunne ikke nå høyere enn 4.5Ghz, hvor max temeperaturen ikke ble høyere enn 45C under stresstest. Er selvfølgelig ikke misfornøyd med 4.5, men skulle gjerne skvist litt mer ut av den om mulig.

     

    Noen som med sikkerhet kan si hvor problemet ligger?

  5. Har en følelse av at dette er en automatisert omstart etter at noe er oppdatert/installert. Så er ikke maskinen fornøgd, tar prosessen på nytt, og blir gående i en loop.

    Høgreklikk på Datamaskin og velg behandle. velg enhetsbehandling. Høyreklikk på skjermkortene og velg avinstaller.Slå maskinen helt av og vent noen sekunder før start.

    Maskinen skal nå jobbe til den har funnet igjen kortene. Kan hende det er klokt å gjøre prosessen flere ganger en for hvert kort.

    Så får vi høre.

     

    Maskinen vil gi feilmelding/protest mot av-innstalleringen. Ikke bry deg om det, men tving det i gjennom !

    Takk for flott svar. Men du skriver 'skjermkortene'? Har bare ett GTX 760. Og, jeg skal trykke på 'skjermadaptere' etter 'enhetsbehandling'?

     

    EDIT: Ja, har avinstallert alt som hadde med det forrige skjermkortet å gjøre, og spilt installasjons-CD for det nye :)

  6. Hei alle!

     

    Kjøpte nettopp nyttskjermkort etter som mitt kjære Radeon HD 4870 begynte å bli litt gammelt, hehe. Jeg kjøpte Gainward geforce GTX 760 i håp om at jeg kan spille de nyere spillene med bedre grafikk.

     

    Problemet: Ca. en gang om dagen skrur pcen min seg helt tilfeldig av og starter opp igjen av seg selv. Ingen av gangene er dette mens jeg har spilt eller gjort noe som krever mye av pcen.

     

    Annen nyttig informasjon:

    CPU: Intel i7 3.1 GHz med en Noctua NF-P12 cpu-kjøler

    MB: GB X58A-UD3R

    Strømforsyning: 750W

     

    Har sjekket temp, uten at noenting har farlig høy temperatur.

     

    Noen som vet hvorfor dette skjer evt. har en løsning?

    Setter stor pris på om folk tar seg tid til å hjelpe meg ettersom det blir vanskelig å gjøre skolearbeid når pcen uten forvarsel kan skru seg av.

     

     

  7. Heisann! Prøver meg på en post igjen. Har i det siste fått problemer med at pcen min fryser av og til når jeg bytter avspillingsenhet mellom headset og speakers. Dette begynte først å skje etter at jeg kjøpte meg nytt headset (USB). Headsettet heter Corsair Vengeance 1500, om det skulle være til hjelp.



    Håper noen av dere kanskje har en formening om hva som kan være feilen.



    Takk på forhånd :)


  8. Noen her som spiller enhancement shaman? Vil gjerne høre hva dere synes om dette speccet både i Cata og hvordan dere tror det kommer til å bli i MoP.

    Selv tror jeg enhancement igjen kommer til å være litt UP i forhold til de fleste classes, både PvE og PvP.

     

    Armory: http://eu.battle.net.../Abate/advanced

     

    Grunnen til litt dårlig gear er at jeg har hatt pause fra wow i 5-6 månedere og nettopp begynte å spille igjen.

    På hvilken planet er det der dårlig gear?? :wow:

    Er jo bare fult honour-gear og noe Conquest-gear da ^^. Uansett. Var ikke gearet mitt jeg ville ha frem. Men hva folk tenker om enhancement shamans i Cata både som PvP og PvE, og i kommende MoP.

  9. Noen her som spiller enhancement shaman? Vil gjerne høre hva dere synes om dette speccet både i Cata og hvordan dere tror det kommer til å bli i MoP.

    Selv tror jeg enhancement igjen kommer til å være litt UP i forhold til de fleste classes, både PvE og PvP.

     

    Armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/stormscale/Abate/advanced

     

    Grunnen til litt dårlig gear er at jeg har hatt pause fra wow i 5-6 månedere og nettopp begynte å spille igjen.

  10. Bare hos meg hvor posene med Skruf xtra sterk virker som om de har utrolig lite fyll? virker jo nesten halvtomme.

    Long eller vanlig? Har akkurat kjøpt en long, og virker ikke helt fulle nei, de begynner vel slik som med potetgull poser nå, posen er 50/50 tom og full ;)

     

    Edit: en liten glipp på en setning.

    Er vanlig, ikke long. Men har kjøpt en ny boks nå og posene i denne virker ikke like tomme som den forrige.

×
×
  • Opprett ny...