Gå til innhold

tigerdip

Medlemmer
  • Innlegg

    2 651
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tigerdip

  1. Synes hele HBO er på grensen til komisk.

     

    Prøvde å si opp abb etter ca en uke ut i gratisperioden. Det var rett og slett ikke noe for meg, ikke noe interessante serier og jeg har netflix fra før..

     

    Fikk som svar at de anbefalte meg å vente ut måneden da jeg allikavel hadde gratis, men om jeg fremdeles ville melde meg ut måtte jeg sende en NY bekreftelse...

     

    Jeg ventet så til i går da jeg sendte på nytt der jeg ba de om å slette kontoen min. Fikk svar at dette skulle bli gjort.

     

    I dag fikk jeg ny mail fra dem om at de nå har forlenget kontoen min med en mnd til...og at om jeg ville avslutte kontoen måtte jeg ta kontakt....

     

    Driver de å drar ut slik at jeg skal glemme å si opp i tide for så å bli låst med 3mnd oppsigelse???

     

    Enten er de alt for vennlig eller så er de alt for slu...

     

    Det at de forlenger tiden med 1mnd ekstra testing tolker jeg som at veldig mange som meldte seg opp ikke har bitt på...

    Det der burde du oversende forbrukerombudet. En oppsigelse kan ikke ignoreres selv om tjenesten er gratis.

  2. Voddler:

    Betal 79 kr i måneden for å slippe reklame, men du må fortsatt betale for å leie en film.

     

    Du kan se masse gratis film uten å betale. Men jeg er enig i at Voddler Plus ser ut som en unødvendig tjeneste.

     

    Kan være jeg blander det sammen, men Voddler installerer et program som kjører som en service på PC-en din hele tida som deler de filmene du har sett.

     

    Merket det, var ikke noe mulighet for å få den vekk fra oppstart heller, uten å bruke msconfig

    Noe som gjør det uaktuelt for meg å bruke en slik tjeneste. Greit nok hvis de driver med noe P2P når jeg bruker tjenesten, men å ha det gående så lenge PC-en er på og på nett er uaktuelt.

     

    Hvis du ikke vil ha den på er det bare å høyreklikke på ikonet og stoppe den. Så kan du starte den igjen hver gang du skal se en film. Den starter selvsagt opp igjen hver gang du restarter pcen men vi snakker jo om en tjeneste som gir deg masse gratis film så slkt småtteri bør man kunne akseptere. Selv lar jeg den bare stå og gå siden jeg ikke merker noe til den.

  3. Ser at jeg har "mistet" flere sanger i Spotify i løpet av den siste tiden. Før når en sang ble fjernet fra Spotify ble den i det minste liggende igjen i spillelisten, men nå forsvinner de helt virker det som. Hvis de nå begynner å sensurere all musikken min lurer jeg på om ikke den hundrelappen i måneden kan begynne å gå til noen andre.

     

    Edit->Preferences-> ta bort avhuking på Hide unplayable tracks?

  4. EDIT: Prosessoren i oppsettet, og den i linken din drar fletta av P4 prosessoren din og VEL SÅ DET ;)

     

    Ikke helt de samme prosessorene, men det vil bli ca tilsvarende forskjell i ytelse: http://www.anandtech.com/bench/Product/92?vs=289

     

    Det er bra! Da kan jeg holde meg på billige prosessorer foreløpig. Det er egentlig hovedkortet som er viktigst akkurat nå. Og jeg glemte å si at jeg helst bør ha et med mulighet for ett ordinært PCI-kort. Jeg har et lydkort med rca-innganger som jeg ikke er klar for å gi slipp på ennå.

     

    Da er socket-1155 veien å gå, men er H61 bra brikkesett? Eller er det også andre gode alternativer blant nye brikkesett?

×
×
  • Opprett ny...