Gå til innhold

Lusen

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lusen

  1. Hei!

     

    Jeg var veldig usikker på hvor jeg skulle plassere denne tråden, så la den like så godt under religion.

     

    Renholdsarbeideren på jobben inviterte meg nylig til et palestinsk bryllup denne helgen. Dette virket veldig morsomt helt til noen spurte meg hva jeg skulle ha på meg.

     

    For hva SKAL man ha på seg i palestinske (muslimske?) bryllup? Jeg har lest noe på nettet, men alt jeg fant ut er at det er veldig stor variasjon ut i fra land, regioner og familie. Jeg fant dessverre ingenting om klesregler og skikker i palestinske bryllup, så håper noen her er mer opplyst enn meg.

     

    Å spørre brudgommen blir vanskelig da bryllupet er i morgen og han ikke er å få tak i før neste uke :wee:

     

    Jeg antar at jeg må bruke lang kjole, eventuelt dekke til skuldrene som også er normalt i kristne bryllup? Men er jeg nødt til å dekke til håret med noe? Eller vil de bli fornærmet av det? Er det noen fargevalg som er tabu (som rødt og hvitt kan være i kristne bryllup)?

     

    Er det noe annet man kan gjøre som vil fornærme gjestene/brudeparet?

     

    Om noen er i stand til å svare på dette, takk på forhånd.

  2. Hellu.

     

    Jeg er på leting etter en film jeg så for en god del stund siden. Er ikke helt sikker på når den ble laget, men er trolig nok på 90-tallet.

     

    Handlingen går ut på et slags realityprogram, hvor de først plasserte en unge i en falsk verden (en slags "boble" hvor de hadde bygd en by, klint på med hav, ++). Folket i den byen var alle skuespillere, inkl. ungens foreldre.

     

    Ungen blir voksen, og finner etterhvert ut at alt i denne byen skjer om og om igjen. F.eks. at den og den bilen kjører akkurat på den og den veien på det tidspunktet hver dag osv. Deretter skjer det noe annet (som jeg ikke husker hva er), og han ender tilslutt opp med å seile med en båt ut på havet så langt han kan, til han etterhvert treffer en vegg malt til å ligne himmelen/horisonten.

     

    Mer husker jeg faktisk ikke, men mener at han kommer seg ut i den virkelige verden. Om noen av dere vet hva denne filmen heter, så vær så snill og si ifra! Hadde vært evig takknemlig. :w00t:

  3. Fire av de punktene du nevnte er faktisk rimelige, syns jeg. Flertallet av kvinner er overlykkelige for at de ikke trenger å dra til millitæret, og mange jenter liker å slippe gymtimer.

     

    Og ikke alle gutter ser så veldig bra ut uten sminke. Og ettersom ikke alle jenter gjør det heller så er sminke en stor fordel! I puberteten så kan jo f.eks. visse kviser dekkes av foundation, mens gutter er stuck med pizzatryne.

     

    Stemmeskifte kan også bringe frem flere pinlige øyeblikk som jenter heldigvis slipper.

     

    Men ja, jeg er veldig enig i at noen av punktene på den lista var helt idiotiske. Jeg vet om mange jenter, blandt annet meg selv, som elsker fotball. Og jeg vil vel egentlig ikke si at det er best å være kvinne, not at all. Det er tydelig bedre å være mann ettersom livet dems er mye enklere og mer problemfritt.

×
×
  • Opprett ny...