Gå til innhold

TheParlourStrode

Medlemmer
  • Innlegg

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheParlourStrode

  1. Pussig at dette skulle komme nå.. Er i full gang med Salvatore's siste bok om Drizzt, The Ghost King. Blir nok ferdig idag.

     

    Har dog ikke hørt noe om at han er i ferd med å skrive flere bøker i serien?

     

    Et spill lagt til Forgotten Realms hadde nok vært noe jeg definitivt hadde sjekka ut, men vi får se hvordan dette blir. Det at Salvatore er bak spakene er uansett mer enn nok til å pirre min interesse!

  2. Jeg har nå gått tilbake til Morrowind igjen. Tenk etter 6 år er det fortsatt like underholdende! Hvor mange timer jeg har brukt på det spillet er ikke lenger mulig å anslå...

     

    Når det gjelder Oblivion kan jeg si at jeg aldri runda main-questen, rett og slett fordi det ikke var SÅ underholdende i lengden. Jeg har ikke prøvd den OOO-modden dere prater om, men som alle TES-spill vet jeg at jeg kommer til å vende tilbake med noen års mellomrom (bare for å gjenoppleve magien ingen gjør dem etter), så etterhvert skal jeg se å få testa den.

     

    TES V? Jeg er IKKE bekymret. Det er tross alt Bethesda det er snakk om her...

  3. Hei! Takker for svar, beklager at jeg ikke har kunnet svart tilbake før nå..

     

    Bjørnar: Jeg er mer på utkikk etter en bass som kan gi musikken mer dybde, heller en at rommet skal riste. Jeg har sett over de du nevner der, men har hørt at XTZ skal være bedre? (som flerek også nevner..)

     

    Cortese: Pris er vel rundt 3-4000

  4. Hei.

     

    Jeg har dette oppsettet fra før av:

     

    B&W DM685 på stativer

    Cambridge Azur 640A v.2 forsterker

    Cambridge Azur 640C v.2 cd-spiller

     

    Jeg er veldig fornøyd med lyden på disse, men føler vel de kommer til kort når den dybe bassen skal frem til metalen og actionfilmene.

     

    Hvilken sub vil dere anbefale?

  5. Hei.

     

    Jeg har ikke hørt de på C370, så det kan jeg dessverre ikke svare på.

     

    Men om du har gjort et godt kjøp? Ja. Har selv DM685 på et par Soundstyle stativer, og de er perfekte til rom rundt 20kvm. Har de koblet opp mot cdspiller og forsterkerparet Cambridge 640v.2, og må si det er et anlegg som jeg virkelig er fornøyd med.

     

    Hvilken musikk spiller du?

  6. Som nevnt i posten ovenfor, er ett mine favorittøyeblikk da Night Mother utnevnte meg til Listener. Synes dog det kunne vært enda mer av DB quester, da de var de absolutt feteste questene i spillet.

     

    Men øyeblikk holder bare ikke; min favoritt dag i Oblivion var den første dagen. Jeg husker min første jakt etter hjort i skogen rundt Chorrol. Da min første pil bommet på hjorten og i stedet traff et tre så flisa spratt, ble jeg stående å måpe.. Senere samme dag klatret jeg opp på det høyeste punktet i spillet med DEN utsikten over Imperial City. Synet av en ildkule sendt mot det store tårnet er ubeskrivelig!

     

    edit leif

    Hvor er det punktet??

     

    Aner ikke hva det heter, eller om det er det høyeste punktet forsåvidt, men det virker iallfall sånn når du er der. I tillegg er det definitivt derfra du har best utsikt over Imperialbyen. Poenget var uansett at utsikten var fantastisk!!

  7. Som nevnt i posten ovenfor, er ett mine favorittøyeblikk da Night Mother utnevnte meg til Listener. Synes dog det kunne vært enda mer av DB quester, da de var de absolutt feteste questene i spillet.

     

    Men øyeblikk holder bare ikke; min favoritt dag i Oblivion var den første dagen. Jeg husker min første jakt etter hjort i skogen rundt Chorrol. Da min første pil bommet på hjorten og i stedet traff et tre så flisa spratt, ble jeg stående å måpe.. Senere samme dag klatret jeg opp på det høyeste punktet i spillet med DEN utsikten over Imperial City. Synet av en ildkule sendt mot det store tårnet er ubeskrivelig!

     

    edit leif

  8. Aajajaj, for å kunne svare på et slikt spørsmål etter seksten år som gamer, må man virkelig sette seg i tenkeboksen!

    Kan vel begynne med mitt første spillminne, som var super Mario og Duck hunt tidlig på nittitallet. Men det tok ikke av før jeg fikk min første konsoll - Sega Mega drive - og Sonic til bursdagen min i 93. Tror nok de første ukene jeg og min bestekompis strevde med den blå rakkeren må være noen av mine beste minner. Den frydefulle skrekken ved å møte Dr. Robotnik for første gang følger meg den dag i dag :D

     

    grujxu2ifssc959y92x_1234341657084_thumb.png

     

    Rodent's Revenge ja! Spillte vel dette på Windows 95 tror jeg, sinnsykt gøy (da hvertfall). Noen som vet om det funker i XP eller Vista?

    Å herregud den husker jeg! Spilte også det på 95.

     

    (...) og kjøpte Diddy Kong Racing for 899 kr (!) på en leketøysbutikk.

    Ja helt syke priser på N64 spill, spesielt mot slutten av konsollens levetid. Men var sjelden å finne spill til under 799... Når man i tillegg tenker på at det var for ti år siden og at det har vært en viss inflasjon også siden den tid, blir det helt vanvittig.

  9. Synes jo det er veldig greit med fast travel når en skal fram å tilbake hele tiden. Men det skal være sagt at jeg ikke hadde noe problem i Morrowind med dette. Men jeg ble litt lei når jeg skulle til ashlander campen i løpet av main quest. Ser helst at de har det slik det var i Morrwind.

    Ja, Ashlander campen var et helvete å nå fram til. Men hva du fikk med deg på turen dit! Tipper mange var innom den hula som var der i nærheten; den som hadde et helt vanvittig skattkammer og var bevoktet av en golden saint.

     

    Men etterhvert som en lærte seg beliggenheten til div items i Morrowind, ble det ofte sånn at for hver nye character man laget, gikk man ofte å skaffa seg noe av det feteste gearet (les: Umbra sword) med en gang for å få en fordel tidlig i spillet..

  10. For de som har rundet det og har lest materialet du får tilgang på underveis, hvor mange gjenkjente setningen "now we are all sons-of-bitches" og fikk dermed økt forståelse av historien ut i fra det? Synes historiefortellingen var eminent i dette spillet, og vil henvise alle som sliter litt med å "dekryptere" alt sammen til denne siden.

  11. Morrowind er et spill jeg stadig vender tilbake til med noen års mellomrom, så om de klarer å gjenskape magien fra Morrowind i den neste installasjonen i serien, vil jeg være overlykkelig:)

     

    Oblivion var for min del ikke helt på høyde, mye pga fast travel systemet, som eliminerte mye av utforskningen for min del. Har man først tilgang til å hoppe fram og tilbake fra sted til sted, så gjør man gjerne det. Greit, Morrowind kunne til tider være litt irriterende pga all labbingen, men så deilig det var å nå frem! Det gjorde det verdt bryet.

     

    Men når det gjelder neste TES-spill, gleder jeg med veldig til de kommer med mer informasjon rundt hvilken provins de skal legge handlingen til. En annen ting å tenke på er hvor i tidslinjen de kommer til å legge spillet. Kanskje vi får se en såkalt "prequel" denne gangen? Vil handlingen ta for seg hendelser i f.eks 2 Era? Og hva med kontinentet? Vil handlingen foregå ene og alene i Tamriel, eller vil det være mulighet for å besøke f.eks Akavir?

×
×
  • Opprett ny...