Gå til innhold

mr_crazy

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mr_crazy

  1. I morgen skal jeg ha en heldagsprøve i medie og informasjonskunnskap.

    Temaet er medier og demokratisering. Andre viktige stikkord var mediehistorie, demokrati, ytringsfrihet, internasjonal mediestruktur og sosiale medier. Jeg er ganske sikker på at dette har vært en gammel eksamensoppgave, og lurte på om noen har hatt noe lignende? Noen som kunne sendt meg noe som kunne hjulpet?

     

    Takk for svar :)

  2. telebutikkene i bergen har i dag fått en levering på iphone 3gs, var selv å kjøpte meg en der. Jeg er helt ny bruker av iphone, så jeg har noen spørsmål:)

     

    1) hvordan kan jeg få kopiert kontaktene mine fra simkortet til iphonen?

     

    2) hvordan kan jeg finne mac -adressen til iphonen?

     

    3) helt oppe ved den store høytaleren rett overfor skjermen er det tre små lilla prikker. De er svært vanskelig å se, og de ligger på under glasset. jeg lurer på om de skal være der eller om det kan være luftbobler eller lignende?

     

     

    takker for alle svar!:D

  3. hei, vi kom opp i matte muntlig eksamen. Oppgaven eller temaet var sommerferie. Stikkordene vi fikk var: planlegging, valuta, reisebudsjett, transportsmidler, aktiviteter, vei, fart, tid tidssoner og tidsplan.

     

    Er det noen som har noen tips om dette? eller som har vært oppe i dette før og kan sende det? takker for alle svar:)

  4. Hei, jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg en ny ski jakke. En litt rar tid å kjøpe ny ski jakke på men men. Jakken jeg har tenkt å kjøpe er en Sweet jakke. Jeg er ca 170 høy og lurer derfor på hvilken størrelse jeg trenger. noen som vet noe? jeg ønsker ikke at jakken skal være for baggy, men det kan også være bra å ha noe å vokse i.

×
×
  • Opprett ny...