Gå til innhold

torrei

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av torrei

  1.  

    " Fortsatt begrenset batterikapasitet"

     

    igjen med selektiv kritikk

    Ja, hvorfor får denne klokka, som muligens har den beste batteritiden til nå, et eget minuspunkt for batteritiden?

    Jeg er enig med tek.no. 1 døgn er fortsatt for dårlig. Ei klokke har man på armen konstant, noen sover også i den, da er det tungvint å måtte ta den av for å lade hver dag. 3-4 dager burde være et minimum. Anbefaler PEPPLE! Klarer 5-7 dager uten lading.

  2. Snuste en stund rundt på nettet etter denne, men gikk heller for en Garmin Fenix 3 Sapphire. Den tåler tøffere bruk, og har bedre batteritid. Ellers er vel klokkene ikke direkte sammenlignbare....

     

    Denne ser bra ut! Hvordan er batterikapasitet når den bare brukes som smartklokke, uten GPS?

     

    Jeg har hatt Garmin pulsklokker i en årrekke og vært fornøyd med dem, men har alltid mislikt brukervennligheten. Den er litt lite intuitiv og hvis man har en GPS til bilen i tillegg eller finner på å skifte ut GPS-klokka ender man opp med 4-5 ulike program/tjenester/plugins med rare navn på PC-en og jeg er ikke helt sikker på hvilke man trenger eller ikke og hvilke som gjør hva. Websidene er heller ikke superenkle. Det er for rotete!

  3. Jeg har en Squeezebox Touch (som desverre ikke støttes lenger) og ønsker meg Sonos! Om det er verdt pengene: JA! Her får man streaming integrert i eksisterende HiFi-anlegg samtidig som man ha diverse lydbokser rundt omkring i huset. OG lyden er bra. OG man slipper å kjøre alt via sitt eget trådløse nettverk med server/PC/bakgrunnsprogrammer eller annet pes som av og til ikke virker. OG det virker. Alltid.

  4. Ser ikke helt markedet for denne. Min Samsung Blueray spiller til 800kr finner alle pcene i huset og kan spille av alt av bilder, film og musikk som finnes i huset. Det samme kan min Samsung tv.

    Dette stemmer ikke alltid. Har selv en blue-ray fra Samsung. Den ser ingenting på mitt hjemmenettverk. Har også forsøkt å vise bilder fra minnepenn. Utrolig treg. Dessuten klarer den ikke å vise jpeg-bilder jeg har rotert 90 grader.

  5. Digger min Garmin pulsklokke. Ikke pga. funksjonalitet eller teknologi, men formfaktor og robusthet. Man kan ha den på håndleddet, den tåler alt av regn, søle, snø og batteriet varer lenge. Opplasting av treningsdata går av seg sjøl. Jeg bare plugger inn en blåtann-dings i PC'n, legger klokka ved siden av PC', og dataene overføres til en nettsida Garmin Connect. Grei oversikt og OK kart med en gang.

  6. Kan dere inkludere noe tekst om selve lydpluggen i testen? Selv om 3.5 mm jack er "standard" finnes det utallige varianter av denne. Jeg kunne tenke meg å bruke et dritbra headset med mic/svarknapp-funsjon, men dette er ikke uten videre greit.

     

    iPhone har (selvfølgelig) en egen standard der de har bytta om jord- og mic-polen (AHJ, trur jeg). Lumia 900 skal også ha AHJ, men ved å lese diverse forum på nettet ser det ikke ut til at man kan bruke iPhone-kompatible headset på Lumia 900 likevel. Synd, for utvalget til iPhone (fra Bose, Sennheiser etc) er veldig bra, men alle andre telefoner er satt i skyggen.

  7. Er Nokia i ferd med å begå selvmord?

     

    De har selv slaktet melkekua Symbian og lanserte MeeGo med venstrehånda. Nå skal de over på Windows, men hvor blir produktene av? De har denne Lumia 800, men den er langt i fra en topp telefon, heller ikke billig. Lumia skal visstnok være på trappene, men hvorfor venter de i evigheter med å lansere den? Straks kommer Samsung & Co med gode Windows-telefoner. Så blir Nokia glemt for alltid.

     

    Nå må Nokia slutte med å sitte på gjerdet og foreta seg noe.

     

     

  8. Ser veldig fristende ut, men i kjent ASUS-tradisjon er den sikkert flere måneder forsinket. Så forsinket at de finner på noe annet i mellomtida som også blir forsinket.

     

    Jeg ventet på Transformer med 3G som var lovet i fjor. Kom ikke. Så ble Transformer Prime lansert med brask og bram. Finnes ikke tilgjengelig eller på lager i noen norske nettbutikker. Laaang leveringstid. Finnes den i det hele tatt? Nå skal plutselig Pad Infinity ta over før Prime har kommet skikkelig. Og når kommer den....? Tviler på at den kommer til Norge.

  9. Naturligvis skal vi snakke norsk i Norge. Det engelske ordet "computer" er "datamaskin" på norsk. På Island sier de "Tölva". Fransk: "Ordinateur", Tyrkisk: "Bilgisayar". Og hvorfor ikke?

     

    Det er ikke alltid man kan oversette direkte. Språk utvikler seg fra ulike retninger i ulike kulturer, og språk har ulike grammatiske angripsvinkler og verktøy. (Jeg slet en gang med å forklare en engelsktalende forskjellen på skrin, eske, kasse og boks. De kaller alt "box").

     

    Norsk er heldigvis en ganske fonetisk språk der det som oftest er sammenheng mellom stavemåte og uttale. Ukritisk innføring av engelske ord vil rive dette i filler.

     

    MEN: Vi skal selvsagt importere, innføre eller skape nye ord som beriker språket vårt slik at det kan utvikle seg i takt med samfunnet ellers. Dette må imidlertid foregå på riktige premisser, noe Språkrådet forsøker så godt de kan.

    • Liker 2
  10. Jeg er helt grønn men håper å kunne bidra med kunnskap og erfaringer om kort tid... :)

     

    Jeg har ikke hatt TV-opptaksmuligheter siden VHS-spilleren min tok kvelden og ble kildesortert. Nå vurderes en HTPC seriøst som arvtaker. Kan denne settes opp til å være like enkel i bruk som en DVD/HD-opptaker? Jeg ønsker å være i stand til trykke på den røde "REC"-knappen når jeg spontant vil ta opp noe, trykke PAUSE når telefonen ringer, dytte inn en DVD og trykke PLAY sånn helt uten videre. Grunnen til at at jeg spør er frykten for at en HTPC skal være like omstendelig som en PC.

     

    Jeg ser for meg at det vil være tungvint hvis man alltid må kommunisere via et Windws-grensesnitt. Vil man f.eks. spille en CD/DVD eller hente fram musikk (mp3 etc.) fra HD-en; må man slå på TV-en fordi alt må gjøres via en skjerm (som for andre PC-er)?

×
×
  • Opprett ny...