Gå til innhold

julien5

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av julien5

  1. Hadde nesten vært aktuelt for meg hadde det ikke vært for mangelen på wifi. Men artikkelforfatten burde også nevne at den koreanske kronen har falt nesten 40% mot dollaren i løpet av de månedene.

     

    Godt poeng, men norske kronen har også falt 40% mot dollar siden sommeren, så for oss har dette ingen betydning.

     

    (også euro og danske kronen stiger i forhold til den norske men i mindre grad).

    Derfor blir mange telefoner mye dyrere for oss nå, bare prisen på HTC HD, var først tenkt til samme pris som HTC pro opprinelig og nå nærmer den seg 7 000kr og den har ikke kommet ennå!

  2. Det blir nok veldig fort en veldig lang liste med misfornøyde kunder dette der!

    Sendte mobilen til kjærringa pga av deffekt skjerm, fikk samme telefon tilbake, men samme problem. Sendte det tilbake igjen til Moobi, og fikk den en annen gang i retur like ødelagt (skjermen virker ikke i det hele tatt, så det er ikke så vanskelig å se feilen). Nå skal jeg sende det for tredje gang, og for den vel like ubrukelig tilbake enda en gang.

    For 2 år siden jeg sendte mobilen min hos Moobi i konvolutten de ga meg, det mente da at de aldri ha fått telefonen, tok 8 måneder fr jeg fikk pengene tilbake! Nå kjøper jeg uten abonnement isteden, har ikke råd til noe annet.

  3. Var i Japan forrige uke, for det første så har de alle sammen akkuratsamme mobil fordi en jaoanske produsent ifjor med en modell som de kan bruke som betalingsmåte i brusautomater, i tog, bus, T-bane osv... og da er det vanskelig for dem nå å bytte mobil, derfor går salget tregt inntil de finner på noe mer.

     

    Hvorfor venter alle for Nokia N96 i europa når den er gammeldags i oceania og at de venter for N98?

     

    Julien

×
×
  • Opprett ny...