Gå til innhold

Jonah Hex

Medlemmer
  • Innlegg

    231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonah Hex

  1. "200 online høres bra ut"

     

    Kan ikke si meg enig i det hele tatt. Dersom kjøretøy attpåtil brukes betyr dette massiv camping, kaos og verdiløs handling, likt mange andre spill på markedet - bare i større skala.

    Novalogic tar med dette samme steget som de gjorde fra BHD til JO - bare lengre, og gjør en god serie enda mindre spillbart.

    Det som gjorde DF-serien så genial var intens og rask action, tette men dynamiske kart men likevel muligheter for varierte måter å spille på.

  2. For undertegnede som fortsatt er diehard BHD fan er det en stor skuffelse å se at Novalogic rir videre på bølgen med enorme map der man stapper så mange spillere som mulig inn.

    Likevel er det ikke noen overraskelse at de kikker over på BF- og COD-serienes utvikling og forsøker å lage sin vri. Tiden får vise hvordan det går, jeg tror imidlertid ikke de har råd til en flopp til a la DFX.

  3. Jeg har anskaffet squaden en ny server som vi hadde tenkt å sette opp for hosting av matcher i spillet vårt; Delta Force:Black Hawk Down.

    Serveren er en HP ML150 G3 med bra speccs (jeg nevner ikke dem her fordi folk kommer til å mase om overkill på et så gammelt spill....)

    Problemet mitt er at selv om jeg bare skal hoste en server, så gjør spillet en sjekk under oppstart om grafikkortet holder mål. Siden kortet er et Matrox G200e, feiler det så det holder.... Siden jeg har sjekket i alle bauger og kanter, og det virker som om det ikke lar seg gjøre å sette inn et nytt grafikkort så sjekker jeg her om det er noen som kjenner til software som klarer å emulere det spillet trenger. Jeg har testet 3d Analyzer (Tommti Systems) uten hell......

     

    Har oppdatert topic title til å stemme med ny informasjon:

    Serveren har PCI Express x4 og x8 slotter. Har funnet dette produktet på nettet: http://store.orbitmicro.com/commerce/catal...roduct_id=21199

    Dette skal etter sigende endre grensesnittet slik at jeg får inn et Radeon X1300 kort i kassa.

    Noen som har erfaringer med noe sånt? Og enda mere spennende - finnes det andre leverandører (Euro/Norske) av et slikt produkt?

  4. Faderen hadde fått seg ny telefon, og ba min bror om hjelp til å legge inn en litt "kulere" ringelyd. Tåpelig nok forlot han rommet mens brodern holdt på, og når han var ferdig la han telefonen på PC-bordet, gjemt under noe papirer ved siden av hustelefonen.

    Litt senere løper far for å ta hustelefonen, men er for sein - summetone. Biapparatet fortsetter imidlertid å ringe, så han kaster seg over det - summetone der også. Far fortsetter å løfte av røret på begge telefoner, alt mens det kimer uti ville h.... - og det går endelig opp for ham at brodern har spilt inn ringelyden fra hustelefonen og brukt den som ringelyd på mobilen :blush:

  5. Ping til intern router (tar det for gitt) med 23-26ms er ikke fin ping. Lokalt burde du få <1ms. Dersom du har flere maskiner på nettet ditt kan du ha en eller flere som har stor trafikk ut. Dersom du er alene foreslår jeg en skikkelig sjekk for å se om maskinen din kjører uønskede programmer (spyware e.l).

  6. Glad for at jeg fant en tråd om denne filmen; har mye på hjertet, så here goes:

     

    TAKK!!!!!!!! Har spilt lite BF2 sammen med squaden min da jeg ikke er vant til å bli så utrolig eid som jeg blir. Imidlertid gir filmen meg lyst til å spille, abstinensen kommer strømmende som en flom.

    Alt er såååå proft laga med filmen; stunts, filmatiske effekter, musikk, regi.... Seriøst: Tårene trillet første gang jeg så den, sammen med sikkel fra munnen. Blir fremdeles oppstemt her jeg sitter på jobben, laster den nå ned her for at kolleger skal få se.

     

    Noen spørsmål:

    1) Er ikke siten deres oppe? Linken i filmen funker ikke for meg

    2) Har dere brukt Fraps i filmingen?

    3) Vår nestor i BF2 (VikingNRW) kan ikke huske at flyene har kameravinkler som tilsvarer det vi ser - hvordan har dere fått det til?

     

    Takker for inspirasjonen, 3V ruler!!

  7. Hmmm. Opplevde det samme med ungenes maskiner i går kveld: Til tross for at ZoneAlarm (en maskin) og XP SP2-brannmur (den andre) hadde fått tillatelse til å slippe gjennom CS, opplevde gutta en så høy ping at de ikke fikk spilt.

    Disablet begge brannmurer, og alt gikk swell. Råtten løsning, men viser at brannmuren bruker til på å slippe trafikken gjennom. Tor jeg.

  8. Er lykkelig eier av Asus P4P800-E hovedkort, med 4x1024 MB Corsair minne. Imidlertid vises ikke alt minnet, hverken i Windows, med Aida32 eller i bios. Er det noe elementært jeg går glipp av, enten i bios eller andre steder? Aida viser totalt 3710MB minne, et loss på knappe 10% Go figure....

×
×
  • Opprett ny...