Gå til innhold

thor_egil

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thor_egil

  1. Prøvde å oppdatere til IOS5 på min 3Gs. Krasjet så det sang her gitt. (Win 7, IPhone3Gs 32GB). Feilmelding 3014.

    Har kjørt den med jevnlige updates på denne maskinen i 1,5 år uten noen form for krøll. På de to første forsøkene feilet den bare, uten at det affekterte telefonen. På forsøk 3 (etter omstart av telefon og PC) gikk hele telefonen i småbiter og den famøse "Koble til Itunes" -symbolet er alt jeg kan få opp!

     

    Noen andre som har fått det slik?

    Ser ut som om det blir HTC Magic i morgen gitt!!!!

     

    Det gikk på 4 forsøk, og selv da måtte jeg kjøre synk over 2 ganger for å få over alt innholdet. Ikke helt stødig oppdateringsrutine. Men når det er sagt, ble telefonen utrolig smooth og fin!

  2. Prøvde å oppdatere til IOS5 på min 3Gs. Krasjet så det sang her gitt. (Win 7, IPhone3Gs 32GB). Feilmelding 3014.

    Har kjørt den med jevnlige updates på denne maskinen i 1,5 år uten noen form for krøll. På de to første forsøkene feilet den bare, uten at det affekterte telefonen. På forsøk 3 (etter omstart av telefon og PC) gikk hele telefonen i småbiter og den famøse "Koble til Itunes" -symbolet er alt jeg kan få opp!

     

    Noen andre som har fått det slik?

    Ser ut som om det blir HTC Magic i morgen gitt!!!!

  3. Krasjet så det sang her gitt. (Win 7, IPhone3Gs 32GB). Feilmelding 3014.

    Har kjørt den med jevnlige updates på denne maskinen i 1,5 år uten noen form for krøll. På de to første forsøkene feilet den bare, uten at det affekterte telefonen. På forsøk 3 (etter omstart av telefon og PC) gikk hele telefonen i småbiter og den famøse "Koble til Itunes" -symbolet er alt jeg kan få opp!

     

    Noen andre som har fått det slik?

    Ser ut som om det blir HTC Magic i morgen gitt!!!!

  4. Hmm. Hvis jeg setter APN til telenorxx så kommer jeg ikke på nett. 

     

    Jeg skjønner uansett ikke at dette er et problem. Så lenge roaming/push-mail er deaktivert så vil du jo ikke bli belastett for nettbruk, med mindre du fysisk velger og bruke en "nettjeneste". 

     

    Skal sjekke ut om APN kan endres til noe annet. Føler meg kanskje lit tpå tynn is her, men i tillegg til mail, er det vel kalender sync, facebook, værtjenester osv som også tar nett med en gang de får sjansen.

     

    (Noen vil sikkert si: Få deg et abbonement tilpasset en iphone, men jeg synes det har funket bra med å være aktivt velgende når jeg skal bruke nett og ikke. Med androiden gikk det bra, og i begynnelsen med Iphone, som nevnt tidligere. Er jeg en cheapskate...Jepp....Pleier å ligge på 600 - 700 spenn i mnd på 4 brukere/tlf)

  5. Hei Tern!

     

    Ja, jeg ser at jeg var litt upresis.

    Det jeg referer til er mobildatanettverk - som gjør at man kan surfe, motta e-post mm.

     

    Jeg har slått av 3G og dataroaming. I tillegg har jeg som nevnt satt APN (under Innstillinger/generelt/nettverk/Mobildatanettverk) til netcomxx. Wifi er også slått av - men telefonen går rett på nett uansett.

     

    Hvordan forhindrer jeg dette? Flightmode hjelper jo - men den stopper jo også samtaler og sms og er dermed uaktuell.

  6. Hei!

     

    Jeg lurer på hvordan man slår av mobilt nettverk på en Iphone 3gs. Jeg har lett etter en bryter/toggle App, slik jeg hadde på androiden min, men har ikke funnet noe. Da jeg fikk Iphonen fungerte det utmerket å legge inn en ekstra bokstav i APN under mobildata - Netcom ble til Netcoma :), men nå går iphonen på nett okke som. Gjett om jeg så det på den siste mobilregningen! :mad:

     

    Noen som har noen gode tips til hvordan en løser dette?

  7. Hei jeg vurderer å gå i innskjøp av en htc magic, er noen ting jeg lurer på før jeg bestemmer meg.

     

    Er det enkelt å fikse den nye Sense ROM til magic?

     

    Har noen merket lav lyd på musikkavspilling?

     

    Hei!

     

    Ja, det var superenkelt. 10 minutter og du har "Ny" telefon! Når jeg sier at det er enkelt så tar jeg som utgangspunkt at du får HTC sync til å fungere mellom telefon og pc. Jeg bruker win 7 pro og det har fungert feilfritt hele tiden, både da jeg gikk fra Engelsk Android til Norsk Android, og sist nå til Sense.

     

    Lav lyd? Nei, men her er jo alt relativt. Får bra trøkk i mine porta pro med volumet på 50% i mediaspilleren på Magicen og i Spotify, og det duger mer enn nok.

  8. Som du selv sa:

     

    HTC Magic:

    - Større skjerm (2,8" mot 3,2" oppleves veldig forskjellig, synes Tattoo'en blir for liten.)

    - Bedre kamera (?)

    - Kapasitiv skjerm (lettere å tekste med, navigere med, mer presis osv)

    - Bedre batteri

    - Flere apps og widgets tilgjengelig (spesielt Scandinavian keyboard og norsk ordliste, som Tattoo visstnok ikke får pga resistitiv skjerm)

     

    I tillegg:

    - Magic er finere (subjektivt)

    - Flere muligheter med tanke på custom ROM og forbedringer av telefonen.

     

    Jeg har hatt magic i 6 måneder. Etter at jeg fikk den over på norsk OS og norsk ordliste, digger jeg å skrive med den. Testet en tatoo i dag, og det var virkelig et plunder å skrive med. Med Tatoo kan man jo bruke en penn, men for meg er ikke det noe alternativ.

     

    En alternativ telefon er Samsung I7500 Galaxy, som jo også er Android.

    *Bedre skjerm enn Magic

    * 3.5" jack

    *lavere SAR

    - mangler exchange støtte

    - usikker på tastaturløsning.

    + Bra pris 2250, uten abb

  9. Deilig med Norsk ROM, når det skal tastes. Takk til Trygve Aaberge som gjorde livet levelig i mellomtiden (Scandinavian Keyboard)

     

    BTW.. Jeg kasta bort 300,- på invisble shield. "Shieldene" rundt så ut som en dass etter 3 uker. Responsen på skjermen var langt bedre uten shieldet som dekket den. Jo, det var solid og beskyttende, men telefonen er langt bedre å bruke uten!

     

    TEA

  10. Når det advares om at oppgraderingen "will erase any data stored on your phone", hva slags data er det vi snakker om?Og hvordan tar man enkelt backup av HTC-mobiler?

     

    Jeg har tatt oppgraderingen. Jeg synes den var vel verdt det. Sleit tidligere med å kjøre HTC sync. Om det skyldtes os eller antivirus vites ikke. Jeg skulle uanz reinstallere maskinen min.

     

    Nå la jeg inn htc sync på Win 7 og det fungerte utmerket. OBS! Installering skal skje uten antivirus påslått.

     

    Lastet deretter ned den nye Rom'en og gikk i gang.

    Hva blir borte ved en slik oppdatering?

    Hos meg: Meldinger og Programmer.

    Alle kontakter, kalender og e-post hentes jo fra google så de er inne på 10 minutter. Musikk og bilder ble liggende pent og rolig på micro-sd'en Hadde laget meg en liten liste over programmene jeg hadde tidligere og begynte å laste dem ned via WLAN. Det tok vel også ca 10 minutter.

     

    Jeg synes det egentlig var rimelig greit å få satt opp hele sulamitten på 20 minutter.

     

    Hva funket ikke? Har tidligere brukt buddy runner, men den ble visst gjemt for meg med det norske språksettet. Også har også jeg "placehoder" smurt ut i kalenderen. Synd!

     

    Da jeg hadde engelsk ROM brukte jeg tastaturet til Trygve Aaberge (Scandinavian keyboard), men nå som det er norsk ordliste inne er original tastaturet å foretrekke. Først og fremst fordi det har bedre plassforhold og bedre respons, men også fordi det lærer ord. Bare det er verdt oppgraderingen. Skrivehastigheten stiger med minst 50% og følelsen er langt bedre.

  11. En deilig app!

    Som tidligere eier av Windows Mobile har jeg sterkt savnet en widget som viser kommende avtaler/agenda. Jeg prøvde noe som het Laik Agenda widget, men denne var mangelfull og stygg. Nå har jeg funnet Pure Calendar widget, og den er kjempebra! Jeg vet det er en betal-app, men den er utrolig tilpasningsvennlig. Du kan velge mellom mange størrelser (derved også bestemme hvor mange avtaller skal vises), du kan bestemme hvilken informasjon om avtalen du vil at den skal vise, den viser uke nr! Det følger med utrolig mange muligheter til skinning, og når du "klikker" på appen åpner HTC-kalenderen på agendasiden (om du vil).

     

    Denne appen har gjort min Hero mye mer nyttig :thumbup:

     

    Så var det å få fatt på disse betalbare appsene da! Sukk!;-(

    Men jeg er enig om det du har sagt om Laik og quick calendar spiser batteri så det holder.

  12. Beklager hvis dette er nevnt tidligere i tråden.

     

    Jeg har fått meg Hero i dag, og er generelt veldig fornøyd. Men har et par spørsmål:

     

    Hvordan får jeg spillt av .mp4 filer. Jeg har opprettet en mappe (Videos) på minnekortet, og kopiert over flere .mp4 filmer. Både videopodcaster, og "ipodkonvertere" filmer. De kommer opp i Album-oversikten, men lar seg ikke spille. Jeg har også forsøkt med Video Player fra Market.

     

    Noen tips?

     

    mp4 fra TED og NRK spiller bra på min Magic med standardspiller. Resumer jeg en video her lastesirkelen en tendens til å bli hengende mitt på videoen selvom videoen fortsetter ufortrødent. Har brukt Meridian spilleren tidliger. Den funket bra.

  13. Jepp, jeg har, og jeg har ikke kommet frem til noen løsning. Jeg har da heller ikke prøvd veldig hardt. Det innebærer nok tvungen avinstallasjon av en eller annen skjult driver for så å installere en spesiell driver som er umulig å finne. Kontakt gjerne HTC, men gi oss oppdatering om du finner ut av noe lurt. :)

     

    Auda...Ok, da skal jeg la HTC få høre det...!! ;-) Hører av meg!

  14. Sliter med å få lagt inn den siste ROM'en. Problemet er, selvsagt, å få sync-programmet til å virke. Lastet ned den siste utgaven av sync fra HTC.com og stoppet antivirusen. Men den kommer opp med en feilmelding under installasjon, og selv om installasjonen gjør seg ferdig får ikke pc'en og telefonen kontakt via usb. Har avinstallert og lagt in htcsyncen som ligger på sd på telefonen. Den installeres uten feilmeldinger, men funker heller ikke. Har noen støtt på noe slikt?

  15. Så også at det lå en ROM oppdatering fra 5/8-2009 på HTC sin side: http://www.htc.com/no/SupportDownload.aspx...2&dl_id=633

     

    og at denne skulle brukes på Nordic- ROM version 1.19.409.2. Gikk så inn for å sjekke hilken ROM min hadde. Den hadde 2.16.401.5. Telefonen ble kjøpt godt før 5/8, så nå stusser jeg på om jeg kan bruke denne.

     

    En del av fiksen er jo oppgradering av maps fra 3.0 til 3.1.1. Mine maps er 3.0.

    Noen som vet råd?

  16. Etter å ha hatt en liten testperiode med Magicen, må jeg ta en factory reset av den. Den stopper litt for ofte og fryser, som oftest når jeg skal vekke den etter at skjermen har slått seg av. Nå er oppsettet på magicen så enkelt så det er ikke noen stor greie, men jeg tenkte allikevel jeg skulle nevne det her på forumet. Følgende programmer ligger på telefonen nå og vil nok bli brukt igjen om ikke jeg får tilbakemeldinger fra andre om det er programmer som virkelig tilter fonen.

     

    Installerte programmer:

    APN Droid

    Astrid

    Barcode Scanner

    Buddy Runner

    Compass

    Gule Sider

    Here I am

    Yr Widget (Funker dårlig og skal bort)

    Meebo IM

    Meridian

    TasKiller

    Trafikkflyt

    Wapedia

    Yr

     

    Dernest MÅTTE jeg rive av Invisible Shield i dag, foruten den som dekker skjermen. Alle de andre dekalene var blitt skitne i kanten og så udelikate ut. Ikke nok med det men resten av filmen hadde fått et ganske kraftig grønnskjær som så mildt sagt ekkelt ut. Nå er den lekker og hvit igjen, om noe glattere...

  17. Gmote

     

    Gjør om telefonen til en fjernkontroll på pcen. Definerer mapper for video og musikk, og gir deg snarveier til å starte musikk og videospilling rett fra telefonen. Du kan da starte avspilling på pc....ELLER.. du kan sende de musikk/video-filene du har lagret på pc direkte til telefonen for avspilling!

    Men ikke nok med det - den gir deg også mulighet til direkte oppstart av linker i din browser..

    Men ikke nok med det. Ved å velge "touchpad" i menyen på android styrer...ja, du gjettet det.. telefonen musa på skjermen. Kort trykk = ventre klikk. Langt trykk = høyre klikk. Sensivity og acceleration på paden er justerbart. Sykt bra!

     

    Selvsagt er det bare å ta opp tastaturet med et langt trykk på menu-knappen og skrive i vei på pc'en.

     

    App bruker Wifi for til kommunikasjon med pc.

     

    Dersom denne ikke tar rotta på batteriet fullstendig eller henger opp telefonen til det ugjenkjennelige, er det en rå app.

     

    url: http://www.cyrket.com/package/org.gmote.client.android

  18. Buddy Runner

     

    Et virkelig flott program for deg som liker jogging/løping som treningsform. Buddy runner viser min/km, ekvidistanse, varighet, caloriforbruk. Når du kommer hjem til wifi (eller vil benytte deg av mobilnettet) lastes dette opp til ditt dashboard på buddyrunner.com. Har kan du se løypeprofil, og hastighet i de ulike delene av løypa!

     

    I tillegg kan du sammenligne ulike løp grafisk

     

    Sweet mother of God!

     

    URL: http://www.buddyrunner.com/

  19. På min Magic må jeg daglig taste inn PIN koden til simkortet igjen uten noen fornuftig grunn som jeg kan se. (har ikke tukla med 'root' og sånn med den)

     

    Noen andre som opplever det?

    Eller er det feil på min mobil?

     

    Jeg opplevde det samme når jeg satt mobilen i flight mode. Da er det tydeligvis som om man logger seg av, og deretter på, det mobile nettverket. Kan du ha satt opp en instilling som gjør at dette slåes av?

  20. Ja Thor, men så er vi på seksualitetsforumet da. Om du vil diskutere jobb, skole eller hvordan du lager kaffen din er det jo bare å gjøre det, men når det er på seksualitetsforumet er det jo naturlig at man fokuserer på homsesex? :)

     

    Et godt poeng! :) Men temaet hva tenker du om homofili fikk iallefall meg til å tenke litt utenfor selve seksualakten, og det tror jeg flere enn meg trenger. Det var bare det som var poenget mitt.

  21. Vel, det begynner å bli mange alternativer her nå. Skulle gjerne hatt et tastatur, men det virker som HTC Magic kan være et alternativ her.

    Magic har vell ikke tastatur. Personlig synes jeg det går vell så fort med touchskjerm som med tastatur. Kanskje litt fortere. Skal du ha tastatur er det vell bare Htc touch 2 som er noe særlig.

     

    Vet at Magic ikke har tastatur, men det er modellen som "frister mest" kan du si. Tastatur eller ikke :) . HTC Touch Cruise som jeg har nå er "hard" å bruke. Er ikke alltid "helt med" når jeg bruker touchskjermen med fingrene. Håper Magic er mer responsiv på det området.

     

    Hei!

    HAr akkurat bestilt meg HTC Magic selv og venter nå spent på at den skal ankomme. en ting som bør nevnes om Magic kontra de andre HTC telefonene - den har kapasitiv skjerm slik Iphone har og ikke trykkskjerm som som de andre HTC'ene. Fordelen er en mye mer responsiv skjerm. Bakdelen er at du ikke kan bruke stylus.

     

    Ellers er vel greia at du får en telefon som synes å være raskere enn WM6, basert på åpen kildekode. Bakdelen kan være at det foreløpig er et dårligere programutvalg at den mangler radio og har dårligere oppløsning på skjerm enn de andre htc'ene. Har ikke trålet forumet her enda for å se om det er kommet noen dedikert gps-løsning for android (men er i gang! :-))

     

    Iphone har flott OS og god skjermstyring. samme oppløsning som Magic, men et trangt og dyrt slips! :-) + for egen minijack.

  22. Hei

    Driver å ser på denne http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=16448035 bilen. Jeg lurer på om dette er et godt kjøpt i henhold til hva man får av bil for denne prisen og hvordan denne bilen er.

     

    Håper på svar :!:

     

    Hei!

    Dette er en flott bil som har mange gode kvaliteter. Ikke minst er motoren svært god og sitter jo nå snart i halve den europeiske bilparken. Selv aer jeg på jakt etter en C5 men med 2.0i besnin og automat, men det er jo en annen kopp med te.

     

    Vedr denne bilen synes jeg den er godt priset og ikke minst med en god garanti. I mine øyne er det verdt mange tusen og det er det kanskje for deg også.

     

    Noe å trekke på? Legg merke til at denne utgaven er enklere utstyrt enn en del andre. Færre knapper og valgmuligheter i midtkonsoll (ref. http://www.finn.no/finn/viewimage?finnkode..._1212672217.jpg ), ingen cruise kontroll, enklere dashboard (mangler viser for lading og oljetemp ref: http://www.finn.no/finn/viewimage?finnkode..._1385561092.jpg , kun sveivevinduer bak.

     

    Sjekk om det kan være snakk om andre snarveier her også. Du vil altså finne bedre utstyrte c5 enn den du har funnet, men flere av dem koster mer og har langt dårligere garantiordninger.

×
×
  • Opprett ny...