Gå til innhold

Gordo

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gordo

  1. Presterte å miste den bærbare pcen min (Acer Aspire 7741G) i golvet, den traff foten min før golvet, så da blei ikkje noke særleg hard slag for den, men etterpå får eg den ikkje til å starte opp.

     

    Eg slår den på, får valg om å starte windows på vanlig måte eller å starte oppstartsreparasjonsverktøyet. Har prøvd begge metoder, det kommer en svart skjerm der det står at windows laster filer, etterfulgt av ein blå bakgrunn med nokre grøne blad på og ein kvit fugl, noke lignende denne: http://www.free-hdwallpapers.com/wallpapers/technology/21286.jpg

     

    Pila på musa er der og. I allefall, det skjer ingenting meir, windows starter ikkje. Kan eg ha tatt knekken på noke i harddisken kanskje?

  2. Har et litt kinkig problem med profilen på xboxen min.

    Tingen er at en kamerat kjøpte seg den nye 360'n, og han hadde glemt hva gamertagen hans het, så da logget jeg inn med min gamertag på hans xbox. Den har han brukt online på sin xbox osv. Min xbox som jeg har hjemme, har ikke vært koblet til internett før nå idag, og da får jeg opp at må recovere gamertagen min for å spille online, og de achievementsa som jeg har fått (har fått en del mens jeg var offline) vil da blir borte når eg skal recover gamertagen min. Lurer på om det er mulig å gjøre om på dette, for slik det ser ut nå så er min xbox den uorginale og hans nye den orginale. Og jeg vil helst ikkje miste alle achievementene mine. Noen som har noen ide for hvordan jeg kan få tilbake profilen min samt beholde achievementene mine? :)

  3. Eg vil legge til et spørsmål til som mange kristne sliter med å svare på:

     

    Siden Adam og Eva var de første levende på jorden og det er bevist at dinosaurer har vandret på jorden, hvorfor er dinosaurene da ikke nevnt i bibelen?

     

    Kanskje dinosaurene ikke ble funnet klassifikatorisk tilfredsstillende og dermed skitne; ergo lite spalteplass? Grisen blir vel bare såvidt nevnt i bibelen, for eksmpel. :p

     

    Såvidt er jo nok det :p

    Poenget er uansett at det er bevist at dinosaurer levde lenge før menneskene, mens bibelen sier at Adam og Eva var de første levende på jorda. Blir vel en liten kollisjon der?

  4. Hei..

    Installerte Pirates of the Caribbean på pcen min for en liten stund siden og da fungerte det helt fint. Så formaterte jeg C: disken og etter å ha installert windows på nytt installerte jeg Pirates på D: disken. Og nå vil det ikke funke. Det begynner å loade og så går det bare utav.

    Det er forresten snakk om et Pirates of the Caribbean spill fra 2003, fra Ubisoft, som ikke har noe med filmene å gjøre. Kan det være mulig at jeg har glemt å installere noe etter å ha formatert C: disken som gjør at det ikke vil kjøre? Hva i såfall? ;)

  5. Hellu ;)

     

    Har funnet ut at jeg lage en pakke til dama, med litt forskjellig oppi :p

    Tenkte å finne en litt fin eske, ligge noe sjokolade oppi, en rose (eller flere?), et eller annet klesplagg (hu skal snart til syden, bikini?) og så etter det er jeg gått litt tom for ideer!

    Noen som har tips? Tenkte å bare kjøpe litt forskjellige billige ting, i stedet for en dyr en :p

  6. God kveld.

     

    Jeg og dama har tenkt å ta oss en liten tur i høstferien (da er vi begge blitt 18). Og vi har tenkt litt på en tur med Danmarksbåten og overnatte 1 natt i Hirtshals. Så er det noen her som kan anbefale et hotell i Hirtshals?

    Dere må gjerne komme med andre forslag til turer og. Men helst ikke mer enn 3-4 dager og den trenger ikke å koste all verden heller ;)

    Men Danmarksbåten er i allefall den vi har tenkt mest på. :)

×
×
  • Opprett ny...