Gå til innhold

christhenoob

Medlemmer
  • Innlegg

    446
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av christhenoob

  1. Noen som vet om noe sted hvor dem ha igjen de "gamle" 6950 kortene med 2gb?

    Har et sapphire 6950 2gb og kunne tenkt meg et til. Det får vel dårlig å kjøre det sammen med 7950 i crossfire?

     

    Jeg kan selge deg et 6950 2gb kort dersom du fortsatt er interessert :-) ta kontakt på pm.

  2. Har søkt FIH selv dette året, og har mange spørsmål rundt plikttjeneste, mastergrad, og egentlig mye annet som har med skolehverdagen å gjøre. Usikker på om noen kommer til å svare med det første, men jeg prøver meg:

     

    Du sier 3,5 års plikttjeneste. Kan man ta dette etter en master? Slik at jeg går 3,5år for bachelor, så drar jeg til Trondheim i 2 år for en master, og så tilbake til plikttjenesten etter dette? For hva jeg ser, er dette den beste løsningen både for forsvaret og meg selv. Hvem vil vel ha 3,5 års pause mellom bachelor og masteren?

     

    Så står det et sted her i tråden, at du har tatt, eller tar masteren som en del av plikttjenesten? Jeg skjønner ikke hvordan det kan "gå bra". Forstå meg rett, det er jo en god nyhet for den som vil ut i det sivile arbeidsliv etter endt plikttjeneste. Men hvordan kan forsvaret da gi deg lov til å ta master under plikttjenesten, når det er en sannsynlighet for at du bare kommer tilbake til forsvaret i 1,5 år før du sier takk for deg?

     

    Er det stor sannsynlighet for at du må skrive kontrakt med forsvaret, som gir dem rett til å beholde deg utover plikttjenesten, dersom de gir deg tillatelse til å ta masteren under den 3,5års plikttjenesten du opprinnelig begynte med?

     

    For hvis dette ikke er tilfelle, og de "bare" vil ha deg inne i 3,5 år til å begynne med, ja da sier jeg takk og farvel etter endt plikttjeneste. Det er ikke til å stikke under en stol, at det sivile arbeidslivet frister, med bedre lønn, og en helt ærlig mindre krevende hverdag.

  3. Noen her som kan oppdatere meg på runescape fronten?

     

    Fikk tilbake kontoen min for et par dager siden, og tenker på å prøve rs igjen utover høsten. Har ikke spilt på over 1 år, så jeg er HELT ute av det. Etter dungeoneering kan jeg ikke en dritt. Noen som kan skrive litt om oppdateringer det er verdt å få med seg?

     

    Btw, tips til moneymaking? Brukte nats før, da de var 300. Ble sjokkert når jeg i går sjekket og så 120 each :( Runecrafting var min pengekilde før.. aner ikke hva jeg skal gjøre nå.

    Du kan søke på: Kill3rman888 for å se stats, eventuelt gi meg tips til hvilken skill jeg kan bruke for å skaffe en 20mill iløpet av en uke eller to :)

  4. Hei!

     

    Jeg har kommet opp i muntlig eksamen IT2, og vi bruker flash CS4 til programmeringen. Oppgaven har jeg lagt ut her, håper noen kan ta seg tid til å se på den, og ig meg et tips eller to til løsningen på 2b og c.

     

    http://www.2shared.com/document/nhLAyqZf/CCI00000.html

     

    Problemet jeg har, oppstår når jeg skal angi hastighet for en "turmann" som skal gå opp fjellet. Hastigheten kommer fra iHøydemeter, som jo regnes ut fra høyden på fjellet, samt tiden man bruker på å gå opp.

     

    Å regne ut dette er jo en enkel sak, men resultat man får, ligger lokalt i den funksjonen jeg har valgt å kalle "startregning". Funksjonen som angir fart og generelt det som har med animasjonen å gjøre, ligger i en separat funksjon. Hvordan får man brukt globale variabler, regnet ut det jeg trenger for oppgave 2a, og samtidig kunne beholde tallene slik at jeg kan gi turgåeren fart i 2c.

     

    Håper noen kan hjelpe!

  5. Han har vel lov til å spørre for å vite om du har en gyldig fraværsgrunn antar jeg , men du behøver ikke å gå i detaljer.

    Du har selvsagt rett til å ikke svare men da blir det nok oppført som en fraværsdag.

     

    Se litt mer her : http://www.elevombudene.no/telemark/elever/rettigheter-i-offentlig-skole?start=6

     

    Det er HELT reelt at jeg får 1 dag fravær, det er jeg fullt klar over. Det er derimot lærerens måter å "ta fravær" på, jeg reagerer ved. Jeg har ikke lyst til å sitte i klasserommet, og snakke med han "lavt" om hvorfor jeg var borte.

  6. Hei!

     

    Jeg sitter her og tenker på hvilke rettigheter jeg har når det kommer til en slik sak(emnetittelen) Jeg har nylig vært borte fra skolen, og må mest sannsynlig forklare meg for en lærer. I morgen har jeg nemlig et fag der læreren sier at vi "bør ha en sabla god grunn for å være borte". Læreren er ikke min kontaktlærer. Er jeg nødt til å fortelle denne læreren hvorfor jeg var borte fra skolen?

     

    Læreren har jobbet ved skolen min i over 30 år, så jeg tror læreren er en av de som "flyr under radaren". Altså, læreren kan gjøre litt som hun/han vil. Jeg vil ha mitt på det rene, derfor spør jeg her. Er jeg nødt til å fortelle læreren hvorfor jeg var borte fra skolen?

  7. At du må ha (aktiv) displayport for og få eyefinity osv. er gammelt nytt, har vært slik i evigheter nå.

     

    Eneste er at adapterne koster mindre enn før:)

     

    Så kanskje sjekke neste gang før man klager på andre :whistle:

     

    wiii! Gøy med raske svar :new_woot:

    Jeg er fullt klar over at man trenger aktiv displayport adapter for å få eyefinity til å fungere. Har brukt et slikt adapter for 5850'et mitt tidligere. Det har fungert bra. Det jeg ble overrasket over med 69xx serien derimot, var at AMD enda ikke har klart å løse den idiotiske gåten med å la oss brukere koble i 2xdvi og en hdmi kabel enda. Uansett! Adapteret jeg linket, vil det fungere sammen med adapteret jeg allerede har? (det jeg har, er et sapphire Displayport til vga adapter).

  8. Er jeg den eneste som plages av at 6950 og 6970 ikke støtter 3 skjermer ved å bruke 2xdvi og en hdmi kabel? Fikk mitt skjermkort i dag, og plugget i kablene, vel uvitende om at man tydligvis trenger miniDP output fra en av 3 skjermer. FLOTT DA AMD!!!

     

    Må jeg kjøpe et adapter fra miniDP til DP, deretter bruke mitt eget DP-VGA adapter for å få dette til å fungere, eller holder det med dette: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=606879#extra

     

    Det er ganske surt å sitte her på en mandags kveld, og bare kunne bruke 2 skjermer, får ikke et slikt adapter hit før på onsdag :nei:

  9. Du har helt rett i at det fungerer å bruke scrollehjulet til å åpne nye faner som bakgrunnsfaner. Men dette blir litt tungvindt, da scrollehjulet mitt veldig lett "sklir" i begevelse. Finner ingen instillinger for å kunne åpne alle faner som *bakgrunnsfaner*

     

    edit: ser at man kan gå nedover på den "listen" for valg med høyreklikk, og ser bakgrunnsfane. Takker for hjelpen :)

  10. Jeg har begynt å bruke Opera 11 i det siste, og stortrives med alle de forskjellige instillingene man kan sette. Det eneste jeg ikke liker, og heller ikke får endret på er: Når jeg høyreklikker med musa og velger *åpne i ny fane* (hva enn det er jeg klikker på) så åpner fanen seg slik den skal, men nettleseren går automatisk til den nye fanen. Det jeg vil ha den til å gjøre, er å bli igjen i den første fanen, men at nye faner skal legge seg bortover fane-linjen slik de gjør med chrome. Elsker denne måten å bruke faner på, fordi jeg surfer mye rundt på forumer. Med diverse worklogs å se på, så er det lettest mulig for meg å åpne alle worklogs i nye faner, uten at nettleseren går til worklog nr.1 uten at jeg har valgt det.

     

     

    En slik instilling har jeg virkelig prøvd å finne, men jeg vet ikke hvor jeg skal lete lengre.

    Noen som kan hjelpe? Jeg ser for meg at løsningen faktisk er lettere enn jeg tror :whistle:

  11. Også har Digital Impuls her i Norge en del vannkjølingsgreier. I tillegg til at dem skaffer det meste hvis man spør etter det jeg har hørt.

     

    Ja jeg har sjekket Digital Impuls. De har overraskende mye vannkjølingsgreier, i forhold til andre norske nettbutikker. Dog, man sparer ingenting på å handle hos dem. Sjekket diverse radiatorer(fra EK), cpu blokker og pumper. Alt blir billigere fra USA, medberegnet frakt og moms :(

  12. Hvilken butikk kan anbefales å kjøpe vannkjøling fra?

    Jeg har sett på diverse deler fra frozencpu, ppc, sidewinders, petrastech, techbay(Desverre ikke så mye utvalg enda) og aquatuning. Ser etter den butikken som er billigst, med greiest utvalg. Sålangt ser det ut som om ppc har greiest priser på alt(ihvertfall det jeg har sett på), og et stort utvalg. Noen som kan bekrefte at det er ppc som er best?

  13. Ja det er jo sant, takk for tipset, hehe :thumbup:

     

    Har nettopp sett over ordrehistorikken min hos komplett... siden 2007 har jeg handlet for kr112115,29

    Visste jammen ikke at det var sååå mye :blush: Orket ikke å gå lengre tilbake :whistle: Skulle faktisk FÅTT 2 kort i julegave fra komplett :!:

     

    Hvor mye penger du har brukt på komplett er relevant...hvordan?

    åååja, hvor stor e-penis man har. Sant sant ;)

  14. Litt usikker på om dette er riktig tråd å spørre/undre seg i, men what the hey.

     

    Lastet ned 10.12 driveren for et par dager siden, med håpet om at den skulle fikse flimringen jeg har hatt på 2 av 3 skjermer. Det klarte den, enkelt nok bare ved å skru av *AMD overdrive* (who knew). Jeg overklokker ikke det nåværende kortet mitt engang, så hvorfor hadde jeg det på i det hele tatt?

     

    Jo! for å kjøre opp viftehastigheten under gaming. Spiller for tiden litt Black Ops, og vil ha kortet relativt kjølig under de lengre gaming-sessions. Jeg kan ikke bruke den manuelle viftekontrollen når amd overdrive er slått av. Slår jeg den på for å endre på viftehastigheten opp til f.eks 50%, så går den rett ned til 25% igjen når jeg slår amd overdrive av. Noen som har forslag til hva jeg kan gjøre for å fikse dette lille problemet?

     

    Har forresten et 5850, derfor jeg var usikker på om dette var riktig tråd å spørre i.

  15. 3 skjermer konfigurert i eyefinity på et kort, eller bare 3 skjermer koblet til på gamle måten med 2 kort?

     

    De er koblet til et kort ja. 2x dvi, og en til DP. kortet er 5850. Har ikke konfigurert skjermene i eyefinity.

    Gjorde du clean install, med driversweeper osv?

     

    Jepp, har gjort det med enhver nye driver. Bør nevnes at de tre skjermene er av ulik modell. En av de kan kjøre høyere oppdateringsfrekvense(hz?) på skjermen, mens de to sideskjermene bare kan kjøre en bestemt frekvens. Håper det ikke er DET som er problemet her.

  16. Har muligheten til å dra på Clas ohlson i morgen, kjøpe et slikt adapter:

    (det bør vel fungere? :S)

    http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=145717447

     

    Den burde det ja, hvis du har hdmi kabel fra før. Men jeg syns den der var fryktelig dyr, og jeg vil du skal vite at jeg ikke er 100% sikker på at det er adapteren din som er problemet heller.

     

    En annen ting er at slike dingser vanligvis følger med datautstyr som skjermkort og kanskje hovedkort, muligens du har det allerede? Ellers så kan du jo kjøpe fra ebay/dealextreme til 10kr men da må du selvfølgelig vente i 1-2 uker, så da har du vel kanskje ikke noe valg.

     

    Jepp! har prøvd adapteret som jeg da fant. Dette fungerer heller ikke :(

×
×
  • Opprett ny...