Gå til innhold

Snovind

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snovind

  1. Problemet jeg ser med denne ordningen er at flere spill har fått mer penger i støtte enn det de har potensiale til å tjene inn igjen. Slik at støtten bare ender opp med å bli en sovepute for utviklerne, og utviklere som produserer for dårlige spill for markedet får lov til å fortsette.

     

    Spillbransjen er beintøff med tanke på all den konkurransen som finnes. Det vil ikke hjelpe å kaste penger på utviklere, og så tro at suksesshistorier vil blomstre frem. Fordi kvaliteten på spill ikke forbedres av hvor mye penger man kan klare å dynke det med.

     

    Kickstarter ser jeg på en ordning som fungerer mye bedre enn NFI støtten. Siden gode prosjekter vil få støtte og aller viktigsts støttet kommer fra personer som faktisk ønsker å spille spillet. og ikke et panel som sitter på et kontor og ikke aner hva de skal kaste pengene sine på.

  2. Har noen hørt hvor sent man kan bli kalt inn til sesjon del 2. Jeg har lest at det er i løpet av skoleåret 2011, men hvor sent kan det komme?

     

    Jeg har fått svar fra sesjon del 1 om at jeg skal bli kalt inn til sesjon del 2, men jeg har fortsatt ikke motatt noen dato til sesjon del 2. Er selv født i 92 og det begynner å nærme seg slutten av videregående nå. Jeg har søkt videre utdanning dermed jeg er litt usikker om jeg faktisk vil inn i forsvaret, så det hadde vært fint å være helt sikker på hva jeg skal gjøre etter videregående.

  3. Jeg har innlevering i IT og jeg stusser litt på oppgaven.

    Jeg har laget selve nettsiden, men i tilleg skal jeg lage et kurshefte for de ansatte.

     

    oppgaven lyder:

    Til slutt er det ønskelig med kursing i drift av nettsiden slik at de ansatte kan gjøre enkle oppdateringer selv. I forbindelse med oppdateringen vil de ha nødvendig kunnskap om bildebehandling og informasjon om personvern i forbindelse med bilder.

     

    Betyr det at de ansatte har nødvendig kunnskap om bildebehandling eller betyr det at de trenger det?

     

    Trenger svar litt kjapt.

  4. Er det stor forskjell på spillprogrammeringslinjen på NITH og på HIG? Ser at NITH er en privatskole og koster en del mer, har den da et bedre opplegg med bedre undervisning, lokaler osv enn på HIG? Jeg har vel egentlig ikke helt forstått forskjellen på privatskole og offentlig skole.

     

    Jeg var vel kanskje forberedt på å måtte flytte til utlandet siden Norge har et relativt dårlig spillutviklingsmiljø enn det mange andre land har.

  5. Hei!

    Jeg går i andre klasse på allmennfag, og jeg har begynt å tenke litt på videre utdanning etter videregående. Jeg liker å fikle med kode på fritiden og jeg er interrisert i å programmere spill. Når jeg er ferdig med videregående har jeg lyst til å søke på Bachelor i spillprogrammering på Gjøvik. Men jeg er usikker på hva jeg egentlig får ut av det. Vil jeg være klar til å jobbe i spillbransjen etter jeg har gått 3 år på Gjøvik? For meg virker det som om vi bare kommer til å lære alt veldig basic. Det er heller ingen krav for å ha noe som helst kunnskap om programmering fra før av. Jeg tror at jeg ikke vil være istand til gå ut i en jobb etter denne utdanningen (svar meg hvis jeg tar feil). Finnes det en bedre "vei" å ta som kan føre til at jeg får en fot innenfor spillbransjen?

     

    Takk for alle svar.

  6. Jeg har lekt en god stund med C++ nå og jeg føler at jeg begynner å få litt dreisen på det, men jeg ønsker å få litt grafikk på skjermen.

    siden jeg ønsker å gå for 2D grafikk (3D er altfor komplisert) har jeg søkt litt på internett og funnet to libraries som ser ut til å takle 2D grafikk til spill.

    SDL og Allegro, men jeg er litt usikker på hvem av dem jeg skal velge.

    Hvem er lettest? hva er ulempene? osv

×
×
  • Opprett ny...