Gå til innhold

Belazor

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Belazor

  1. Må beklage den litt vage tittelen, ville ikke gjøre den for lang...

     

    Situasjonen jeg er i er: Jeg samarbeider med en venn i Skottland om å drive en business på internett, nærmere bestemt selge vBulletin-addons.

    Jeg opprettet derfor en PayPal Business-konto, som vi begge deler tilgangen til.

    Hver fredag er det "lønningsdag" og vi tar ut 50% av det som står på denne Business-kontoen og sender det til våre Personal-kontoer.

     

    Spørsmålet mitt er: Hva er den korrekte måten å sette inn disse pengene på min bankkonto for å "gi beskjed" til myndighetene om at dette er inntekt på mitt ENK?

     

     

    Takker på forhånd for all hjelp :)

    Fillip

  2. Det er helt umulig å bevise at 1 piratkopi == 1 tapt salg.

     

    Som så mange andre her, laster jeg ned for å prøve ut. Et eksempel:

    Jeg sa til en venn av meg som satt inne på en reviews-side "kan ikke du finne et bra CRPG til meg?". Etter 5 min med søk fant han "The Witcher".

     

    Jeg lastet ned, og etter jeg hadde spilt det i 2 timer lukket jeg spillet og gikk direkte til CDOn.no og bestilte spillet.

     

    Dette har jeg ikke angret et sekund på, fordi ikke bare er spillet utrolig bra (etter min mening, da selvfølgelig) men utviklererne (CDProjekt RED, som forresten også står bak GOG.com) er de beste jeg vet om.

    Ikke bare laget de et fantastisk spill, men de slapp også for ikke så veldig lenge siden "Enhanced Edition" - som fikset så og si ALLE klagene anmeldere hadde på spillet - GRATIS til alle som hadde registrert CD-nøkkelen på nettsiden deres.

    Bl.a. leide de inn tyske voice actors for å gjøre hele det tyske lydsporet på nytt, de brukte hundrevis av timer på å kode en "random model selector" slik at det ble mindre duplisering av NPC'ers utseende, de ga hver story-involvert NPC et unikt utseende... etc.

     

    Hvor mange utviklere vet dere om som gjør slikt? Jeg vet ikke om noen andre.

     

     

    Poenget mitt er:

    Ja, det finnes veldig mange som piratkopierer fordi de ikke vil betale. Ja, det finnes veldig mange som laster ned og ikke føler produktet er verd pengene deres.

    Kanskje noen av disse ville kjøpt produktet, skuffelsen be damned, om ikke piratkopiering hadde vært mulig.

     

    Men jeg påstår at det finnes et antall pirater som etter å ha prøvd produktet bedre enn demoer/trailer kan vise (man får ikke så mye med seg av storyen i en liten demo, f.eks.) kjøper produktet.

    Folk som ikke liker å kaste vekk penger på produkter som ikke er verd 10 spenn for en blank DVD engang.

     

     

    Jeg sier ikke at jeg har løsningen på hvordan folk skal kunne få prøve ut spillet uten å betale for mye.

    Men jeg vedder på at, ihvertfall for spill, hvis produsenter lager kvalitetsspill (derav ikke bare innhold, men også tar seg/får tid til å lage et best mulig produkt in the first place), og skikkelig support (patches, uansett hvor god Q/A man har, er det alltid rom for forbedring basert på customer feedback), da minsker de tapene ved piratkopiering.

  3. Kjører du vista?
    Nei, sånt ræl holder jeg meg unna

    Du er klar over at XP ikke utnytter din Q6600 fullt ut, ikke sant?

     

    Either ways, on topic:

    Musen må testes ut, har fått nok av Logitech og deres gigantdrivere (pluss det faktum at de plent nekter å la installerene deres kjøres på et annet OS enn den var skrevet til, selv om den inneholdende driveren faktisk fungerer...)

  4. IE = ActiveX == Sikkerhetshull

    akkuratt som M$ windows == bloatware.

    Man kan slippe ActiveX problemer ved å bare bruke Firefox

    ...

    eller hele den reboot-bulls**ten ved å bruke Ubuntu eller annen Linux..

    Så hissige vi var i dag da...

    Jeg foretrekker Windows fordi jeg kan bruke alle programmene jeg ønsker uten å måtte tulle med emulatorer eller forskjellige repositories o.l.

     

    Either ways, on topic:

    Må si meg enig i at Microsoft burde være litt mer spesifikke med changeloggene sine, men på den annen side gjør det å slippe for mye info bare skade for dem som ikke velger å sjekke for oppdateringer ofte, da "script kiddies" får mer info.

    Oh well, så lenge det blir fiksa før jeg blir utsatt for noe som kommer seg forbi ruteren, Windows Firewall og Nod32, er jeg fornøyd :)

  5. Jeg fikk en klart merkbar ytelsesøkning når jeg installerte 177.79-driverene som er tilgjengelig på nvidia.com nå.

    Assassin's Creed laster omtrent 10x raskere på introduksjonen (før Ubisoft-logoen dukker opp). Før hakket det seg igjennom Ubisoft-logoen til de grader at jeg fikk vondt i øynene, nå er det helt smooth som det var intended.

     

    9800GTX er kortet mitt, resten av spillet kjører helt smooth, så det er ikke gammelt kort som er problemet :p

×
×
  • Opprett ny...