Gå til innhold

Bivdu

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bivdu

  1. Spennende ny Samsung mobil i tynt og pent aluminium design med det nye BADA smart telfon OS, 3.3" Super Amoled skjerm og 1 GHz processor, 720p video inspilling, 5 mp kamera med blitz.

     

     

    Mobile Review har publisert en fyldig "prototype" test men mange bilder og detaljer, du finner testen her>>

     

     

    Samsung Wave specs:

     

    * 3.3”amoled screen

    * 5mpix autofocus, flash

    * 720p video

    * 2gb internal memory

    * Microsd slot

    * HSDPA

    * WIFI b/g/n

    * 1ghz processor

    * Bada OS

    * Touchwiz 3.0

    * 3.5 mm jack

    * 1500mAh battery

    * Aluminum body

    * Tempered glass

    * Divx player

    * 10.9mm thick!

     

    Samsung Wave Info >>

     

    Mer info og bilder fra GSMArena>>

     

    Vel og bra det, men den har vel fortsatt ikke ordentlig blitz. :)

  2. Jeg har også samme problem. Skal ha ny telefon og kameraet er viktigst siden jeg bruker det ofte. Har Nokia N82 nå og er rimelig fornøyd med kameraet. Tar mye bilder ute og inne i "vanlig" inne lys. Blitsen er til stor hjelp.

     

    Har sett på endel kameraer, og venter fortsatt på det "perfekte". Men trenger ny telefon i mellomtiden. Satio og Pixon er gode, men kanskje for store. Samsung er uansett uaktuellt for meg av personlige overbevisninger :) Har sett på kameraet i SE Vivaz, hadde den hatt blitz og vært i HTC Legend hadde jeg ikke vært i tvil. Men er litt usikker selvom bildekvaliteten er veldig bra i godt lys samt bra video. Kanskje jeg kjøper Vivaz i påvente av den perfekte kameratelefonen :)

  3. Jeg er glad jeg ikke er trådstarter, for dette er ikke heeelt rettfrem

     

    ..Jeg er glad jeg er trådstarter, nettop fordi det ikke er rett frem :)

    Ser nesten ut som det er like mange ulike meninger som innlegg her. Tusen takk for alle innlegg. Svaret på tråden min blir nok; JA :hmm:

     

    Jeg ser mye støy på noen av bildene på D70'en, og jeg er ganske allergisk mot støy. Men så er jeg kanskje også for flink til og se etter støy, på en annen side er jo ikke blur og foretrekke heller. Jeg skal låne D70'en litt til og bruke litt flere av knappene som finnes på den, og se hva som skjer.

     

    Skjønner at D70s ikke har det helt siste innen teknologi (utenat det er en ulempe for mange), og heller ikke et "nybegynnerkamera". Jeg tenker jeg kommer til og kjøpe ett "nybegynner"-kit, evt hakket over. Ekstern blitz ser jeg på som en nødvendighet (alternativet er vel flombelysning i stua). Så får ett mer lyssterkt objektiv komme etterhvert, hvis jeg ikke blir fornøyd. Men har altså ikke helt bestemt meg enda. Skal prate litt med en fotograf slektning (burde kanskje gjort det allerede), så bestemmer jeg meg nok etter det.

     

    PS! Lot dama få prøve D70'en igår og hun synes det var gøy og fotografere med det (paparazzi-følelsen), så mon tro om jeg ikke kan øke budsjettet litt hvis jeg insisterer :w00t:

  4. Mobilkamera-bra, kompaktkamera-bra, hva skal jeg kjøpe nå?

     

    Jeg skal kjøpe ett speilrefleks kamera nå (tror jeg). Hovedårsaken er forevigelse av mine barn. I den forbindelse lånte jeg ett Nikon D70s fra jobben. Var veldig fornøyd med "kjappheten" til kameraet. Kjapp oppstartstid, kjapp fokus, kjapp mellom to bilder.. Men synes ikke bildekvaliteten ble akkurat det jeg hadde håpet på... Må vel også nevnes at jeg ikke har rørt så mye borti speilrefleks før!!

     

    Jeg har brukt Panasonic Lumix DMC-FX30 kompaktkamera en stund nå (stort sett full auto). Veldig fornøyd med vidvinkel, men synes det er veldig tregt, endel støy, og begrensede "kunstneriske" muligheter med alt forhåndsdefinert. I det jeg trykker på utløseren, er ungene forlengst ute av bildet og bare støy igjen. Det samme gjelder mitt mobilkamera Nokia N82(føles som jeg banner i kirka her, men det gir faktisk "gode" bilder i godt lys). Utendørs har disse alternativene fungert greit. Men trenger noe mye bedre innendørs.

     

    Bruksområdet er altså hovedsakelig fotografering av urolige barn. Vanskelighetene er dårlig lys, urolig motiv og dårlig fotograf (siste tenkte jeg og gjøre noe med). Det jeg trenger råd til er derfor;

    1. Trenger jeg speilrefleks? Finnes det kjappe kompaktkameraer med "god nok" bildekvalitet i dårlig lys?

    2. Hva slags speilrefleks er evetuellt og anbefale? Budsjettet er selvfølgelig begrenset (er tross alt tobarnsfar). Har selv tenkt det billigste Cannon EOS 100D eller Nikon D60. De gjør det tross alt godt i tester (halvparten sikkert på grunn av selve merket..)

     

    Hva er deres erfaringer med nevnte problemer; dårlig lys, motiv i bevegelse, dårlig fotograf (med potensiale og lyst til og bli bedre, men med begrenset budsjett for tiden).

  5. Ett par bidrag til det tråden egentlig handler om, fra min tidlige karriere på diverse bensinstasjoner:

    -Essosstasjonkunde: Hvorfor virker ikke kortet mitt? (Om kortet der bokstavene SHELL står i gullskrift!)

    -Er disse ferske? (Om en kurv med boller der det står med store bokstaver: FERSKE boller)

    -Har du varm kaffe? (Joda nå til dags finnes det iskaffe..)

    -Jobber du her? (Nei jeg bruker uniformen kun for gøy)

    -Kan jeg få en pakke kondomer? (fortvilet gjest fra hotellet ved siden av uten penger..)

    -Kan jeg fylle tanken og komme tilbake senere med penger?

     

    Og ville jeg fremstille mine nåværende kunder som dumme kunne spørsmål i kategorien "Tar dette kameraet gode bilder?" også passet her.

  6. Interessant tråd!

     

    Jeg har selv vært både kunde, forhandler og leverandør. Har fått særdeles få "dumme" spørsmål. Men har fått veldig mange artige spørsmål (Og stillt mange selv også).

     

    Ja det finnes noen dumme folk som rett og slett stiller "dumme" spørsmål pga manglende intelligens. Men veldig ofte er det ikke mangel på intelligens som fører til "dumme" spørsmål. Så hvis overskriften i tråden kunne bytte ut "dumme" med "artige" hadde hele tråden gått fra en negativ vinkling til en positiv vinkling, og ingen hadde trengt og henge ut noen eller føler seg uthengt..

×
×
  • Opprett ny...