Gå til innhold

Daniel33

Medlemmer
  • Innlegg

    171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Daniel33

  1. Du liker bedre å sitte å se på at du har kjørt ett løp med pen grafikk enn å kjøre selve løpet med nøyaktiv gjengivelse av en realistisk kjøretur? Så flott. Da er ikke Forza spillet for deg uansett.

     

    Ser man på salgstallene så er jeg i så fall ikke alene om det. Selv GT5p har jo solgt mer enn Forza 2, og det på mye mindre brukermasse.

     

    Og forza 2 har jo også nærmest blitt gitt bort på 360. Bundlet omtrent i hele fjor og nå får man det for en slikk og ingenting.

     

    Så tydelig at mange liker å se på de fantastiske reprisene i Gran Turismo. Er ikke få som gikk ut å kjøpte PS2 etter at de så GT3 repriser hos meg.

  2. The Xbox 360 and PC versions of id's Rage sport higher framerates than the PlayStation 3 version, the latest issue of Edge magazine reveals.

     

    In a ten-page reveal in its latest issue, Edge writes that the Xbox 360 version of Rage - which uses id's new Tech 5 engine - matches the 60fps framerate of the PC version, while PS3 runs at just "20-30fps".

     

    It's not mentioned whether the PS3 framerate will be addressed by the game's eventual release.

     

    "The PS3 lags a little bit behind in terms of getting the performance out of it," John Carmack told Edge. "The rasteriser is just a little bit slower - no two ways about that.

     

    "The RSX is slower than what we have in the 360. The CPU is about the same, but the 360 makes it easier to split things off, and that's what a lot of the work has been, splitting it all into jobs on the PS3," he said.

     

    http://computerandvideogames.com/article.php?id=220530

     

    Likevel tror folk fortsatt at PS3 er så mye kraftigere enn 360. Ganske utrolig. Folk tror de har mer peiling på programmering enn verdens beste.

  3. Uansett tror jeg du er på jordet om du vil kjøpe foza pga grafikken. Forza er ikke blitt kjent fordi det ser pent ut, men pga fysikken som ligger i bunnen av spillene. Å kreve at alt skal se skinnende flott ut i et spill som er dret på fysikk i samme grad som Forza blir litt tåpelig etter min mening. Enda mer tåpelig blir det å komme med ett eneste bilde som ikke engang er i riktig oppløsning og så rope at alt annet vi har sett fra spillet er fake, fake og atter fake. For alt dt du vet kan det bildet du postet være et eldgammelt bild fra en bortgjemt kodeversjon, men det bryr du deg vel egentlig ikke om?

     

    Grafikken er kanskje det viktigste for meg. Ingen ting slår å se på reprisene i Gran Turismo.

     

    Forza 2 derimot hadde verdens verste repriser. Ser dessverre ikke ut som det er mye bedre i forza 3.

     

    Forza 3 bildet er faktisk helt nytt, det er de aller første som ser mye bedre ut.

     

    Bare vent å se når bilder kommer ut som utviklerne ikke har har laget og kontrollert selv. Da får vi se hvordan de har løyet for oss. Dette gjelder de fleste utvilkere, ikke bare Turn 10. Polyphony gjør også mye det samme.

  4. Fanboy?

     

    Bildene er jo tatt med ingame photo-editor jo, den fungerer på samme måte som replayene i Forza 2.

    Ja, jeg mener du er en sutrekjerring, hver eneste post av deg er helt latterlig.

     

    Hvordan forklarer du denne ENORME grafikk forskjellen?

     

    20azbt5.jpg

    1856_0010.jpg

     

    Begge er jo tatt med "ingame photo-editor"?

     

    Slutt å svelg alt utviklere vil ha deg til å tro.

  5. Etter at utvilkerne har prøvd å lure oss med de første bildene de kom med som tydeligvis er fake så det holder, så har de nå endelig blitt avslørt.

     

    634399a3-f65d-41d3-a8b9-bf2bd7bb852.jpg

     

    Forza 2

     

    20azbt5.jpg

     

    Forza 3.

     

    Som vi ser så er forza3 brått ikke like imponerende lenger. Ser ikke noe bedre ut enn forza2 i det hele tatt. Jeg visste det.

     

    Nok en gang blir en hel verden lurt av fake screenshots.

  6. Hvordan du skal klare å selge like mange 360 i Norge som i Storbritannia når de har over 10 ganger så høy befolkning som oss, er mer enn jeg kan forstå.

     

    I forhold til befolkningsantallet da selvsagt...

     

    Hvis 360 var like populær her som i UK, altså at den solgte dobbelt så mye som PS3, og ikke hadde vært piratkopiert så til de grader så hadde ikke MS behandlet oss som annenrangs innbyggere som de har all grunn til å gjøre nå.

  7. Det kan også ha noe med å gjøre at Norge ikke har så veldig mage innbyggere, så markedet ikke er så stort. Jeg satser i hvert fall heller på den teorien enn hjernevaskede PS3-eiere som du snakker om.

     

    Tror du hvis 360 solgte like bra her som i UK at vi ikke ville fått dette?

     

    Norge er det eneste landet i verden hvor PS3 selger til og med bedre enn Wii.

     

    Ingen andre land er en gang i nærheten av det. Så ja, jeg er rimelig sikker på at del fleste her er hjernevasket.

  8. Om man brenner spill er forsåvidt ikke så viktig i dette tilfellet da det foregår over Arcade, bare sånn så du ikke bruker det som noe stort argument.

     

    Vil de ha en PS 3 så for all del, jeg blir litt misunnelig faktisk.

     

    Nå er det jo slik at de aller fleste pirater ikke bruker Live. Men hovedproblemet er at 360 selger altfor dårlig her.

     

    360 er billigere enn PS2. Likevel kjøper heller nordmenn PS3 til over 3000kr.

  9. Så dette lover jo bra for nedlasting av hele spill. De fleste spillene vil nok ta rundt 4gb bare.

     

    Får jo nesten bare mindre og mindre bruk for bluray hvis slike som dette fortsetter.

     

    Tror også at fremtiden blir at man prøver å lage spillene mindre, siden snart vil alt være nedlasting.

  10. De fleste spill tar nå visstnok mindre plass på harddisken installert. Klart beste greia med denne oppdateringen.

    Hvor mye mindre da?

     

    Varierer en del.

     

    Bioshock 1.4 gig mindre plass.

     

    Mass effect "kun" et par hundre megabytes.

     

    Rock band 2 over 2 gigabyte.

     

    Virker som små spill kuttes mye mer, sikkert fordi de har lagt inn et system som gjør at padding filer ikke installeres eller noe.

  11. Heh, ja, blir for dumt å si man skal ta back-ups. Det blir litt lugubert. Rart hvordan dette tillates men f.eks. snakk om salg av WoW kontoer o.l. ikke er lov. Kun EULA brytes, ingen lover.

     

    Nettopp. Det er fordi omtrent alle 360 folk her spiller kopier, moderatorer inkludert.

  12. Kun arcade ja. Nok en grunn til at den er det klart beste kjøpet. Elite er en møkkapakke. Mest sjans for at man får en eldre modell også.

     

    De har også nå oppgradert internminnnet på arcade fra 256 til 512mb.

     

    Så hvis man kjøper en arcade til 999kr, kjøper en 120gb harddisk billig eller brukt, så kan man omtrent spare 1000kr fremfor å kjøpe elite. Enda mer hvis man klarer seg med mindre harddisk.

  13. Jeg har selv aldri fått prøvd PSN men jeg tillater meg selv å tro at det ikke er like bra som Live, fordi Live rett og slett har eksistert lenger og fordi Microsoft jo kan et og annet om bruken kommunikasjonsmuligheter.

     

    Er vel bedre å diskutere og gi tips vis du har erfaringer fra begge delene. Og anta at Live er bedre fordi Microsoft kan sakene sine er jo ikke akkurat noe argument.

     

    Med det sagt så har live en del funksjonalitet jeg gjerne skulle hatt på PS3en. En del av live sine funksjoner i PS3en sitt brukergrensesnitt hadde vært perfekt for meg.

     

    Live brukere er desperate etter å rettferdigjøre de 500 kronene de bruker på Live i året. Ganske sykt hvordan folk kan unnskylde de merkeligste ting bare fordi man selv eier/kjøper det.

  14. Tydeligvis ikke mange her som spiller Lips nei. Kan vel kanskje ha noe med at det ikke er noe særlig poeng å piratkopiere det.

     

    Må vel gå an å kjøpe flere mikrofoner men når du nevner det så har jeg aldri sett det i noen butikker. Kanskje fordi spillet solgte så dårlig i Norge så de tok ikke inn ekstra mikrofoner?

×
×
  • Opprett ny...