Gå til innhold

Benor

Medlemmer
  • Innlegg

    479
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Benor

  1. Putter de masse navn i en bolle og trekker som i et lotteri eller noe sånt?

     

    Uansett, min teori er at Nobelgutta av en eller annen grunn vil ha Obama til Norge slik at de som sitter i bakgrunnen og trekker i trådene får muligheten til å knerte fyren. NWO som står bak kanskje?

     

    Stiller meg delvis bak den, egentlig.

  2. Noen som vet om en tøff, og selfølgelig, god el gitar til ~5000? Skal spilles mest rock, men en "allrounder" er bra også.

     

    Hei!

    Kjøpte en helt plain mexico-strat for noen år siden. Har og har hatt mange andre gitarer siden jeg kjøpte den, men den er fortsatt med på store og små jobber opptil flere ganger i uka :) Tror det kunne vært noe for deg. Og alle andre :)

  3. Hei! Gratulerer med flott amp! :)

    Ingenting å si på hva mr. Edge råder deg til, men har en liten ting jeg personlig vil føye til. Når det er Telecaster du spiller på, vil jeg absolutt anbefale deg å kjøpe en kompressor-pedal! Det den gjør er rett og slett og fete opp lyden i Telecasteren litt, samtidig som at den gjør høye signaler lavere og lave signaler høyere. For å si det enkelt :) Noen mener at det blir mindre dynamisk. Det gjør ikke jeg, da jeg synes at jeg spiller mer dynamisk, da jeg kan justere vrengen men anslaget mye mer enn ellers :) Jeg har både Tele, Strat og Gibson og kompressoren lyser døgnet rundt på pedalbrettet!

  4. Det første jeg kan huske å ha hørt på og syntes var kult var den Freestyler-sangen som var populær for noen år siden. Etter det var det The Offspring som var greia en stund. Da var jeg kanskje 12-13 år. Senere var der gitaren som tok meg for fullt, så da ble det mye renhekla rock'n roll som Jimi Hendrix, Deep Purple og Led Zeppelin. Etter det begynte jeg å eksperimentere og da fant jeg fram til band som Pink Floyd og Focus, som jeg fortsatt hører mye på. I dag hører jeg på mye rart. Spiller gitar både i skole- og jobbsammenheng, så det blir noe Jazz. Det som står meg nermest er nok bluesen. Og kanskje pop'en. I en blanding. Elsker artister som Bigbang, John Mayer, Minor Majority, Tom Petty o.l.

  5. Føler alle det slik at de har en type gitar som liksom er deg? Har spilt på samme strat siden jeg var 9, og det er den som er meg. Har flere gitaret, blandt annet tele og les paul, som jeg bare kan stå å se på at spiller seg selv. Men skal jeg ut på spilling så er det strat som gjelder, selv om den kanskje er en "dårligere" gitar.

  6. Hei! ;) Skal holde et foredrag på skolen om dataspill og nå lurer jeg på hva folk som driver en del med spill mener hva spill er i framtida. Kom gjerne med innspill om hva det vil utvikle seg til o.s.v., med ta tanke på virtualitet, tilgjengelighet, medium o.l.

    Takker for svar!

     

    - B

×
×
  • Opprett ny...