Gå til innhold

maxmads

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maxmads

  1. Jeg er ganske glad i The saga of Darren shan. 12 bøker. Hvis ikke så er Demonata serien (samme forfatter) også ganske kul, også Phenomena er også litt kul selv om jeg har detti litt ut av det :p

     

     

    Har allerede lest disse :thumbup: Men er helt enig i at disse bøkene er kule ;)

     

    The Black Jewels-serien til Anne Bishop anbefales på det sterkeste. Grotesk, mørk, spennende, erotisk, fasinerende fantasy.

     

    Tror jeg ska følge deg opp på det forslaget, må først få tak i en av den da :p

  2. For å ta den grafiske stilen i korte trekk:

     

    Først hadde vi brettspillet Warhammer, komplett med tegninger av skapningene, miniatyrer og alt det der.

     

    Deretter kom WarCraft og kopierte den grafiske stilen litt vel mye.

     

    Etterhvert kom World of Warcraft og behold selvsagt den grafiske stilen.

     

    Til slutt kom(mer) Warhammer Online og beholder den grafiske stilen Warhammer har hatt helt fra begynnelsen.

     

    Med andre ord har Warcraft lånt veldig mye av den grafiske stilen til Warhammer, men Warhammeer Online har lånt mye av spillestilen til World of Warcraft. Skjønner det kan være litt mye å holde styr på for dere unge som tror Warhammer startet med Dawn of War. :p

     

     

    Det jeg har hørt er at orginalt var Warcraft et forsøk på et Warahmmer spill men GW likte ikke det resultatet det tilslutt fikk, så de trakk seg ut av hele prosjektet. Blizzard bestemte seg for å gå videre me prosjektet og forandre bare litt her og der. Så i teorien (hvis dette er sant det jeg har hørt) så kan du faktisk takke GW for at warcraft universet ble til. (du kan faktisk se visse likheter de foskjellige stedene, f.eks. Nightelves å High Elves historie har faktisk ganske store likhets trekk)

  3. De viktigste rasene? håper de ikke lager 4 forskjellige mennekser og kansje eldar men heller konsentrerer seg om litt mer (necrons, tau og tyranids)

     

    Tyranids å necrons tror jeg ikke ville fungert, necrons er hovesaklig bare metal skjelleter med det som er igjen av en gammel rase som driv kraft, der det igjen er en slags gud som styrer dem. Tyrandis er jo bare beist, som hovedsakelig er oppsatt på å utslette alt liv eller noe i den duren.

     

    De burde satse mer på Imperial Guard, Tau, Eldar, Orker (litt vel klassiske kanskje) Chaos, Dark Eldar, muligens også Space Marines, Sisters of Battle osv. osv, fins så mye de kan gjøre. Kanskje de muligens også gjenopptar en rase innenfor The Imperium igjen som GW la på hylla, Stunties tror jeg de hett. (dverge lignede rase) Uansett THQ har gjort et godt inntrykk med DOW serien, så jeg har store forhåpniger for dette. Håper bare de gjør det til et 18 år spill, å ikke gjør sånn så Mythic har gjort. Warhammer og Warhammer 40K er jo hovedsakelig store slag der blod, gørr og eventuelle kroppsdeler skyttes, kappes og sprenges av ;)

     

    (Vet at det er bare forslag du kommer med ;) )

     

    For Russ and the Emperor - warcry of the Space Wolves

×
×
  • Opprett ny...