Gå til innhold

stripp

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stripp

  1. "Det store trekkplasteret i Ultimate var jo de såkalte Extras-funksjonene."

     

    VISSVASS.det er vel få andre enn slike publikasjoner som hardware.no som vil påstå at ultimate extras er grunnen til at vista ultimate er bedre enn andre versjoner.

     

    dette er uvitenhet.

     

    http://www.mydigitallife.info/2007/01/27/w...son-and-matrix/

     

    en lang liste med forskjeller som for enkelte brukergrupper er meget viktige.

  2. windows er ikke linux

     

    windows baserer seg ikke på et felleskap av menensker som samarbeider om et begrenset og sentralt styrt lager gratis programvare. hvor mange nettlesere laster du ned i en pakkebrønn?

     

    hvor mange nettlesere kan jeg laste ned å innstallere i hvilken som helst utgave av windows?

     

    friheten som ligger i den økonomiske modellen utviklere den dag i dag kan bruke er en av de største grunnene til at microsoft idag er markedsledende på volum og kvalitet på software. utviklere flest har et ønske om å tjene penger.

     

    jeg tror EU kommer til å grave sin egen grav med slike tåpelig utspill. de tror microsoft er sin egen lille inntektskilde.

  3. EU har aldri vært de smarteste i verden når det kommer til fornuftig lovgivning. jeg håper EU kan ryke og reise til helvette å la produsenter av operativsystemer ta sin egne valg når det gjelder bundling av software. en bundling av software som folk ikke liker vil følge til dårligere salg.

     

    tenk over dette:

     

    til tross for at windows xp er verdens mest utbredte os og windows xp ble levert med internet explorer versjon 6. har allikevel størstedelen av brukerne idag helt frivillig lastet ned internet explorer versjon 7 og en god andel microsoft internet explorer 8.

     

    dette er altså de samme menneskene som dere påstår ikke er smarte nok til å laste ned en alternativ nettleser HVIS DE VIL DET! neida la oss heller TVINGE alle sammen til å installere en alternativ nettleser. det gjør alt så mye bedre.

     

     

    jeg ser INGENTING galt med å bruke verken internet explorer 7 eller 8. med en enkel utvidelsespakke er de begge like gode som firefox og opera. det virker som om folk tror at internet explorer ikke kan bruke utvidelser den også.

  4. @stripp:

     

    Fordi Adtech ikke driver i dette segmentet lengre (om de noengang har vært der). Adtech er nå et rendyrket "reklame"-leverandør (noe de vel alltid har vært). Siste publisert statistikk fra disse er fra jan - mars 2008, dvs verdiløs.

     

    XiTi er faktisk store på "webmonitoring", med langt flere overvåka nettsider en f.eks OneStat.com (omtrent 3 - 4 ganger så mange). Men som sagt, statistikken er for Europa.

     

     

    jeg tror diverse andre mennesker deriblant de som vedlikeholder denne siden: http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_web_browsers er bedre stillt til å ta denne avgjørelsen enn det du er. og ser ikke helt poenget ditt med at deres image som reklamefirma skulle ha noe å si for deres evne til å produsere statistikk? jeg siterer adtech: "Since 2004, ADTECH has been regularly evaluating browser distribution across Europe and publishing an analysis of key trends and statistics. For its regular browser analysis, ADTECH evaluates over 20 billion banner enquiries across Europe to its ad servers. "

     

     

    grunnen til at jeg spurte deg om hvorfor xiti var noe bedre er at BÅDE xiti og adtech er basert på statistikk fra europa!

  5. Da bør du opppgi nøyaktig hvordan du har satt sammen gjennomsnittet. For å regne snitt på alle tabellene på den sida blir bare tull. Det er faktisk bare 5 tabeller som er brukbare, og det er:

    * Net Application

    * TheCounter

    * OneStat Global (undertabellene kan man bare glemme, da disse er geografisk spesifikke)

    * W3 Counter

    * XiTi

     

    Og alle av disse har betydelige feilkilder, og man må ned på underlagsdata for å tolke. Hvem er kunde hos de ulike selskapene (Net Application, OneStat og XiTi henter data fra kunder, primært større nettsteder, TheCounter og W3Counter er billigsløsninger ala Google Analytics, og henter data fra den type kunder). Men snittet for disse 5 er Fx med 23,1 % og IE med 68,7 %. XiTi som har meget høy Fx andel, viser primært bruken i Europa, og påvirkes sterkt av tung Fx bruk i mange europeiske land.

     

    hvorfor tar du ikke med adtech? må da være minst like god som xiti? eller...:p

  6. jeg synes det er mest trist at publikasjoner som hardware.no bruker "Net Applications" som grunnlag for noe som helst statistikk.

     

    Net Applications er en EXTREM i en lang rekke av sider som samler statistikk. Net Applications er langt fra den mest nøytrale. skjønner dette er for å skape overskrifter men tross alt er de VELDIG usa baserte! dette gir et dårlig verdensbilde!

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_o...erating_systems

     

    her feks. der de gir mac osx feks over 3% høyere markedsandel enn gjennomsnittet gjør. selvfølgelig gir dette et forvridd bilde av virkeligheten! linux er jo nesten ikke-eksisterende hos dem! idiotisk...

     

     

    et gjennomsnitt av statistikk sidene vi har gir internet explorer en prosentandel på 72,43%

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_web_browsers

  7. jeg skulle ønske en større andel av dere var såpass gamle at dere husker helvetet microsoft var igjennom med windows xp.er det i det hele tatt noen her som er gamle nok til å huske xp pre sp1? pre sp2? det var ganske enkelt ufattelig dårlig.

    jeg føler vista startet et sted ganske nært opp mot launch av xp sp2. etter sp1 er vista like godt og bedre enn xp sp3.

     

    en annen historisk begivenhet dere forgriper er at dere krever at vista skal bruke MINDRE ressurser enn xp....når i gamperæva har microsoft lansert et nytt operativsystem som bruker MINDRE ressurser enn sin forgjenger?

     

    microsoft har bestandig bygget operativsystemer som yter bedre på nyest mulig hardware.

    ta feks...ytelsesskalaen du kan teste hardwaren på.skalaen ENDER(5.9) på det YTTERSTE av hardware som fantes å oppdrive på det tidspunktet vista ble lansert på! det har ALDRI vært meningen at vista skulle stille MINDRE maskinkrav til maskinen enn det forgjengeren gjorde!aldri!

     

    vi er i 2008 for guds skyld! jeg kjøpte meg en laptop for 4000 kroner for 2 uker siden som jeg kunne surfe med på jobb. den har INGEN problemer med å kjøre selv vista ultimate helt supert.

  8. http://www.marketingcharts.com/topics/asia...endors-q108jpg/

     

     

     

    apple er en miniputt. den minste av de 5(fem) største selskapene,altså sony ericsson selger dobbelt så mye mobiltelefoner på 3 måneder som apple gjør på ett helt år.

     

    dere blir lurt av finurlig apple statistikk nok en gang.

     

    omsetning betyr ikke noe som helst ...det betyr bare at apple har godskrevet inntekter og hatt lite utgifter. ingenting sier det om telefonene ligger i hyllene i butikken heller...

  9. jeg synes det er ufattelig teit at norske medier får det til å høres ut som ultimate extras er den eneste forskjellen på feks ultimate og home premium!!!!ultimate extras er EXTRA godbiter! det er fremdeles en betydelig forskjell på ultimate og home premiuim. om folk TRENGER disse funksjonene er jo en helt annen sak men det virker jo som disse "ultimate extras" må være exstremt bra ettersom de som IKKE har ultimate bruker så mye tid på å klage på dem ;)

     

    vi kan nevne:

    -windows complete pc restore (som erstatter 3parts gjenopprettingsprogrammer)

    -windows fax&scan(som gir deg gode verktøy for fax/scan over nettverk samt deling av disse)

    -remote desktop connection (som gir deg fulle brukerrettigheter hjemmefra automatisk)

    -windows bitlocker drive encryption (som fullstendig krypterer harddiskene dine)

    -shadow copy client(rull tilbake alle dokumenter i tid hvis du ønsker)

    -p2p meeting place(ad-hoc meetings, people discovery, presentation broadcast)

    -windows web server

    -Offline folders with client-side caching

    -Subsystem for UNIX-based Applications (SUA)

    -Secure Startup (Cornerstone)

    -Single Session Virtual PC

    -Multi-Language User Interface (MUI)

     

    + vista ultimate MANGLER det forhatte

     

    -Windows Activation Services

  10. Key components of DirectX 11, will include:

     

    o Full support (including all DX11 hardware features) on Windows Vista as well as future versions of Windows

    o Compatibility with DirectX 10 and 10.1 hardware, as well as support for new DirectX 11 hardware

    o New compute shader technology that lays the groundwork for the GPU to be used for more than just 3D graphics, so that developers can take advantage of the graphics card as a parallel processor

    o Multi-threaded resource handling that will allow games to better take advantage of multi-core machines

    o Support for tessellation, which blurs the line between super high quality pre-rendered scenes and scenes rendered in real-time, allowing game developers to refine models to be smoother and more attractive when seen up close

     

     

     

     

    som de fleste forum og aviser som rapporterer fra gamesfest presiserer trenger du IKKE kjøpe deg nytt skjermkort ut over det dx10 eller dx10.1 skjermkortet du allerede har. du vil uansett kunne benytte deg av alle funksjoner dx11 måtte inneholde. eneste kravet er at du har vista (eller fremtidige)som OS.

     

    overgangen fra dx10 til dx11 vil bli som overgangen fra dx8 til dx9 og IKKE som overgangen fra dx9 til dx10/dx10.1 som krevde nytt skjermkort.

×
×
  • Opprett ny...